torstai 26. marraskuuta 2015

Cattier Paris luonnonkosmetiikan meikinpuhdistusöljy

Teksti sisältää mainoslinkin.


Pahoittelut kuvan päällä näkyvästä leimasta!


Joskus vaan tietää, että tästä minä tulen tykkäämään! En ole vähään aikaan käyttänyt meikinpuhdistusöljyjä, ja tämä on suorastaan vääryys. Talvella iho kaipaa kosteutta, joten mikä olisi parempi kuin hellävarainen öljypuhdistus. Testissä on Cattier Paris Makeup Remover Oil.

Cattier Paris luonnonkosmetiikan puhdistusöljy

Cattier Paris on minulle merkkinä tuttu, mutta vasta viime aikoina olen saanut konkreettisia käyttökokemuksia. Ja nyt tuntuu, että eihän paremmasta purkista olisi voinut aloittaa ranskalaiseen luonnonkosmetiikkamerkkiin tutustumista. Makea, mantelin tuoksun mieleen tuova meikinpuhdistusöljy on noussut lempparikseni iltarutiineissa.


Cattier Paris luonnonkosmetiikan puhdistusöljy

Cattier Paris luonnonkosmetiikan puhdistusöljy

Puhdistustuotetta hierotaan iholle, jonka jälkeen lisätään pikkuisen vettä kasvoille, jolloin meikinpuhdistusöljy muuttuu koostumukseltaan maitomaiseksi. Lusikalla näkyykin öljyn muutos läpinäkyvästä sameutuneen vaaleaksi.

Cattier Paris luonnonkosmetiikan puhdistusöljy

Cattier Paris luonnonkosmetiikan puhdistusöljyMeikinpuhdistusöljy puhdistaa meikin pois jättäen iholle pehmeän pinnan, eikä ole tietoakaan kuivuuden inhottavasta tunteesta. Ehkä pieni öljyisyyden fiilis voi jäädä kasvoille, ja siksi pyyhkäisen ihon vielä misellivedellä. Ohjeissa sanotaan, että kaksoispuhdistuksen tekemiseksi voi käyttää puhdistusvaahtoa tämän käytön jälkeen, mutta minulle riittää miselli. 

Öljyllä voi puhdistaa vedenkestävän meikin sekä silmämeikin pois. Tavallinen ripsiväri lähtee helposti irti öljyllä hieromalla, mutta vedenkestävän ripsivärin poistamista en ole kokeillut. Minulle ripsivärin poistaminen on sen verran tylsä urakka, joten olen aina pysynyt vesiliukoisissa ripsien kaunistajissa. Mututuntumalla uskoisin kuitenkin, että waterproof-ripsari lähtisi myös näppärästi pois.

Cattier Paris luonnonkosmetiikan puhdistusöljy

Meikinpuhdistusöljy tulee 100 ml pullossa, joka voi aluksi tuntua pieneltä. Meikinpuhdistusöljy on kuitenkin sen verran tehokasta, että jo pienellä tilkalla pääsee pitkälle. Pumppupullokin toimii hyvin, joten ainetta ei mene yhtään hukkaan. Hintaa ihastuttavalla Cattier Paris meikinpuhdistusöljyllä* on noin 22 euroa Hyvinvoinnin* verkkokaupassa.


Tuote on saatu testiin. *mainoslinkki.

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä. Öljyt vaan on niin parhaita ykkösvaiheen putsareita, niiden kanssa ei tarvitise hangata silmistä meikkiä erikseen vanulapulla vaan yleensä kaikki irrottaa tiukemmankin meikin hankaamatta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta tässä olikin silmämeikin poistamisen helppous, joten siksi ihmettelen miksi en ole käyttänyt öljyjä pitkään aikaan :)

   Poista
 2. Hmm, tämä voisi olla vaihtoehto kun nykyinen öljypullo tyhjenee. Olen käyttänyt ihan vaan kookosöljyäkin, mutta siinä ei ole fiilistä jota kaipaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole kokeillut kookosöljyä, mutta ilmeisesti aika moni tykkää siitä, ja onhan kookos aika monikäyttöinen. Deodorantiksikin kuulemma sopisi :)

   Poista
 3. Mä en oo vaan vieläkään jotenki päässy kiinni näihin puhdistusöljyihin :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta nämä ovat hyviä, jos iho meinaa kuivua mutta silti saa meikin pois tehokkaasti :)

   Poista
 4. Tämä menee kokeiluun! Öljyillä irtoaa meikki niin helposti. Ja mähän muutenkin rakastan öljyjä. Viime talvena taisin ekan kerran kokeilla puhdistusöljyjä ja tykästyin jo silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun eka puhdistusöljy oli Lorealin, mutta sen jälkeen testailut jostain syystä jäivät, mutta uskon että tämän ansiosta öljy jää vakkarikäyttöön :)

   Poista
 5. Öljyt ovat kyllä tehokkaita meikinpoistossa :) Ja rakastan niitä ihonhoitotuotteenakin! Cattierin tuotteisiin en ole muuten vielä tutustunutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin parasta, kun saa ihon helposti puhtaaksi eikä kasvoja silti kiristä kuivuudesta :)

   Poista