tiistai 3. toukokuuta 2016

Harmonyn & Jurliquen kasvohoito

Sain tilaisuuden käydä tutustumassa Jurlique-kasvohoitoon oululaisessa Kauneushoitola Harmonyssä, jossa ihoani hoiti Hannele. Hoidossa käytettin pelkästään Jurliquen luonnollisia tuotteita. Viime kosmetologikäynnistä olikin vierähtänyt aikaa jo aivan liian kauan, joten oli mielenkiintoista päästä kasvohoitoon. Puhdistava kasvohoito oli selvä valinta, koska minulla on epäpuhdas iho, avoimet ja tukkoiset ihohuokoset.

Kasvohoidossa oli runsaasti vaiheita, mutta koetan kertoa kaiken sen mitä muistan. Menin Harmonyyn suoraan kotoa, joten en ollut meikannut lainkaan, mutta alussa kasvoille tehtiin öljypuhdistus ja ihoa kosteutettiin suihkekasvovesillä.Seuraavaksi siirryttiin mustapäiden kimppuun. Lämpimän kosteilla liinoilla iho saatiin pehmeäksi ja huokoset auki, jonka jälkeen Hannele alkoi puristella mustapäitä ulos. Etenkin nenänpielissä mustapäät olivat tiukassa, joten niihin piti käyttää mustapäärautaa. Sen käyttö hieman nipisteli, mutta tämän vaiheen kesti puhtaamman ihon saamiseksi. 

Lopuksi kasvoille laitettiin naamio, jonka vaikuttamisen aikana käsivarsiani ja kämmeniä hierottiin. Jos tämä ei ollut tarpeeksi rentouttavaa, niin paras kohta koitti naamion pois pesemisen jälkeen. Kasvoille laitettiin seerumia ja öljyä, jota seurasi pitkä kasvohieronta. En olisi arvannut, että kasvohieronta voi tuntua niin miellyttävältä, ja koinkin sen yhdeksi rauhoittavammaksi osaksi hoitolakäyntiä.

Ihostani tuli kasvohoidon jälkeen paljon puhtaampi sekä raikkaan ja tasaisen värinen. Olenkin nyt erityisesti panostanut AHA-hedelmähappojen käyttämiseen, jotta kasvohoidon raikastava vaikutus pysyisi iholla, eikä kasvojeni väri ei sameutuisi. Positiivisena yllätyksenä opin sen, että monet kasvohoidossa käytetyt tuotteet ja ainesosat olivat juuri sellaisia, joita käytän päivittäisessä ihonhoidossa. Eli en ole aivan hakoteillä kasvojeni hoitamisen kanssa. Vaikka ihoni onkin epäpuhdas ja rasvoittuva, niin en ole unohtanut kosteutusta. Suosin itsekin puhdistusöljyjä, kasvosuihkeita ja esimerkiksi ruusua sen kosteuttavien ja rauhoittavien ominaisuuksien takia.Harmony-kauneushoitolassa oli seesteinen tunnelma, ja taustalla soi rauhallisen huomaamaton musiikki. Kauneushoitolassa palvellaan vain yhtä asiakasta kerrallaan, ja esimerkiksi tuotteisiin tutustumista varten on suositeltavaa varata oma aika, jotta asiakas saa kasvohoidon aikana nauttia rauhallisesta ilmapiiristä.

Kasvohoitokäyntini kesti noin 1,5 tuntia, ja tämän lisäksi meni hetki kasvojeni meikkaamiseen. Aika lensi kuin siivillä, eikä minulla ollut mitään hajua ajankulusta. Ja se onkin hyvä merkki hoidon rentouttavuudesta.Ihastuin kasvohoidossa Hannelen lämpimään asiakaspalveluun sekä käytettyihin Jurliquen tuotteisiin, joita sain muutaman testiin myöhempää esittelyä varten. Vaikka itse käyn kosmetologilla saadakseni puhtaamman ihon, niin toki myös hemmottelu on iso osa kokemusta. Aika usein kohtaa puolihuolimatonta asiakaspalvelua, mutta Harmonyn kauneushoitolasta jäi hyvä fiilis kaikinpuolin ja lähdin tyytyväisenä kotia kohti. Ihon raikkauden takia muistinkin kuinka tärkeää olisi käydä säännöllisesti kasvohoidossa, jotta iho näyttäisi kauniimmalta. Seuraavaa hoitolakäyntiä voisinkin suunnitella vaikka syksyksi.

Jurliquen luonnollisia tuotteita myy esimerkiksi nettikaupat Home of KikasKimpure ja pian myös Dots alkaa myydä Jurliqueta. Täältä löytyy myös kaikki kauneushoitolat, joiden valikoimissa Jurlique on.

Käytkö säännöllisesti kasvohoidoissa vai onko se harvinaista luksusta?


Kaksi ekaa kuvaa on Harmonyn instatililtä (en ehtinyt ottaa omia kuvia kauneushoitolasta) ja Jurlique-tuotekuvat ovat itse ottamia. Tuotteet ja kasvohoito on saatu blogin kautta. Teksti ei sisällä mainoslinkkejä.

20 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta! Sen mitä olen Jurliquen tuotteita kokeillut, olen kyllä tykännyt. Täytyy silti myöntää, että itse käyn kasvohoidossa aivan liian harvoin. Teen kyllä itselleni kasvohoitoja vähän väliä, mutta eihän se ole ollenkaan sama asia, jos rentoutumisen kannalta asiaa katsoo :D Erityisesti kaipaan kasvohoidoissa sitä, kun joku toinen tekee ja itse saa vaan olla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäpä sen parempaa, kun voi itse loikoilla ja ylös noustessa iho on heleämpi. Tämä oli kyllä tosi mukava kokemus kaikin puolin, ja toivoisin, että iho näyttäisi aina yhtä hyvältä :)

   Poista
 2. Käyn kasvohoidossa kaikkea muuta kuin säännöllisesti, joten se on oikeaa luksusta! :D Sinun kasvohoitosi kuulostaa oikein ihanalta, voi kun itsekin pääsisi pian. Jurliquen tuotteet onkin minulle vielä ihan vieraita, joten kiva oli lukea niistäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelen kohta lisää kokemuksia Jurliquen tuotteista, joista olen kyllä tykännyt. En tiedä miksi käyn niin harvoin kasvohoidoissa, mutta taidan tästä lähtien pyytää kauneushoitoja synttäri- tai joululahjaksi :)

   Poista
 3. Käyn aika säännöllisesti. Jurliquen tuotteissa on tosi ihana tuoksumaailma ja tykkään tuotteista muutenkin. Juurikin Rosewater Mist on käytössä aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle suositeltiin, että neljä kertaa vuodessa olisi hyvä. Pitää koettaa, että edes kaksi kertaa vuodessa tulisi käytyä. Mist on ihana, se hoitaa ja virkistää ihoa kivasti :)

   Poista
 4. Hihhii, viimeksi olen käynyt lähes kolme vuotta sitten kasvohoidossa :D Tekisi kyllä aivan varmasti hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se helposti venähtää, vaikka kyseessä on itsensä hemmottelua :D

   Poista
 5. Tuo sun kasvohoito kuulostaa aivan täydelliseltä! Mä en edes muista koska olisin viimeksi käynyt kasvohoidossa, mutta nyt on kyllä ihan pakko varata itsellenikin joku pieni hemmotteluhetki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen käymään välillä kasvohoidossa, se on rentouttavaa ja ihokin tykkää :)

   Poista
 6. Sanoisin, että tosi harvinaista luksusta, sillä olen käynyt vain kerran elämässäni. Olisi tietysti mukava päästä useamminkin, mutta varsinkaan opiskelijabudjetilla se ei ole mahdollista :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet kauneushoitolat tarjoavat opiskelijatöitä jopa puoleen hintaan, joten ehkäpä sellainen voisi tulla edullisemmaksi :)

   Poista
 7. Oi, Hanneleen hoidot on aivan ihania! <3 Harmi, etten asu Oulussa, muuten ramppaisin Harmonyssa varmaan jatkuvasti. :D Mä pyrin käymään säännöllisesti kasvohoidossa (n. 2 kuukauden välein tai miten kosmetologi suosittelee). Mutta se on samalla luksusta ja tärkeä osa ihonhoitoani. Kuulemma kasvohoito toimii paremmin silloin kun asiakas on rentoutunut. Joten se hemmottelu kasvohoidossa ei olekaan pelkkää omaa kivaa, vaan oikeasti auttaa hoitoa tehoamaan entistä paremmin! Tähän ainakin perustuu Dr. Hauschkan ihonhoitofilosofia, mikä on minun makuuni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinkin kuullut Harmonyn kauneushoidoista paljon kehuja, joten osasin odottaa hyvää. Tuo onkin varmasti totta, että jos rentoututunut niin hoito tehoaa paremmin. Mieli ja keho toimii yhdessä :)

   Poista
 8. En tykkää ajatuksesta, että antaisin jonkun ihan vieraan ihmisen koskea kasvoihini(tai edes tutun, itse asiassa!), joten kasvohoito ei olisi minulle luksusta, enkä käy koskaan kasvohoidoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä saan helposti kylmiä väreitä (huonolla tavalla), jos joku tuntematon koskee ihoon, mutta tälläisissä asiakaspalvelutilanteissa niin ei onneksi käy. Eli ymmärrän tilanteen, jos ei välttämättä koe kasvohoitoa omakseen.

   Poista
 9. Kuulostaa ihanalta! :) Mä kävin häiden alla pari kertaa ihonpuhdistuksessa, mutta niistä alkaa olla aikaa. Mä en oikein pysty rentoutumaan kosmetologilla varsinkaan, kun niitä mustapäitä pusristellaan. En tajua, miten se voi sattua niin paljon :D Ostin sellaisen mustapääraudan itsekin, mutta en osaa käyttää sitä kunnolla, enkä varmaan pystyisikään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustapäiden puristelu oli onneksi vain pieni osa kasvohoitoa, ja sen jälkeen koittikin rentouttavimmat osuudet. Multakin taitaa löytyä mustapäärauta, mutta olen testannut sitä epäonnnistuneesti vain muutaman kerran :)

   Poista
 10. Kahdesti Jurlique kasvohoidossa käyneenä ei voi muuta todeta, kuin silkkaa hurmosta. Etenkin Mistien suihkuttelu kaikissa väleissä on jäänyt mieleen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se suihkuttelu oli kyllä ihanaa, koska kotonakin tykkään käyttää kasvosuihkeita :)

   Poista