maanantai 16. toukokuuta 2016

Kesän parhaat tuotteet

Minulla on jo alkanut pohdinnat kesäloman varalle, joten nyt on täydellinen aika varustautua tulevaan kesään myös kosmetiikan keinoin. Itselläni aurinkovoiteen hankkiminen meinaa venyä joka vuosi siihen hetkeen, kun sitä pitäisi jo olla iholla. Mutta nyt olen ajoissa, ja uskon, että etenkin luonnonkosmetiikan ystävät ihastuvat Acorellen pakkauksiltaan uudistuneisiin aurinkotuotteisiin. Acorellen aurinkovoiteet sisältävät 100 % luonnollisia mineraalifilttereitä, joiden avulla iho pysyy suojassa auringolta.


Acorellen aurinkovoiteessa on spraysuutin, jolla voiteen saa kätevästi laitettua eri puolille kroppaa. Vaikka aurinkovoide on spray, niin silti tuotteen koostumus ei ole aivan nestettä, vaan enemmänkin hyvin kevyttä voidetta. Acorelle levittyy helposti iholle, eikä jätä valkoisia rantuja. Voide imeytyy nopeasti vartalolle, ja tätä voi käyttää myös kasvoille. Aurinkovoide jättää kasvot hieman kiiltäväksi, mutta tärkeintä on kuitenkin se, ettei iho pala punaiseksi.

Aurinkosuojaspray on tuoksuton, joten tätä suositellaan erityisesti herkkäihoisille ja lapsille. Myös korkea aurinkosuoja SK 50 sopii pienimmille ja herkimmille. Itsekin suosin mahdollisimman tehokasta aurinkosuojaa, koska esimerkiksi korvalehteni palavat helposti. Aurinkosuojaspray on myös vedenkestävä, mutta silti kannattaa muistaa aurinkovoiteen lisääminen päivän aikana, koska hikoilu ja uiminen heikentävät suojaa.Jos hajuvedet tuntuvat liian raskailta kesällä, niin suihkaus vartalotuoksua voi olla parempi vaihtoehto. Acorelle Beach Water oikein huutaa kesää ja kuumia hellepäiviä. Sataprosenttisen luonnollinen tuoksu sisältää esimerkiksi sitruunan, greipin ja appelsiinin hedelmävesiä. Näistä hedelmistä voisi odottaa hyvin sitrusmaista tuoksua, mutta se olikin enemmän makea, muttei liian sokerinen. Beach Water sopii auringonpaisteessa käytettäväksi, koska tässä ei ole fotosensitiivisiä hajusteita.Acorellen aurinkotuotteet ovat nyt tarjouksessa Biodellyssä, joten Aurinkosuojaspray SK 50* maksaa normaalisti 30,90 euroa (nyt 24,72 €)  ja Beach Water* 19,90 € (nyt 15,92 €). Tarjous on voimassa 12-25.5.2016. Myös esimerkiksi Ruohonjuuri myy Acorellea, jos haluat tutkia purkkeja livenä.

Oletko jo valmistautunut kesään aurinkovoiteilla?


Tuotteet on saatu testiin. Teksti sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

 1. Acorellen beach water spray on varmasti ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään suihkeista tosi paljon muutenkin ja tässä on ihanaa tropiikkifiilistä :)

   Poista
 2. Oi, tuo Beach Water kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyviltä tuotteilta! Sprayt ovat parhaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spray on näppärä muoto aurinkovoiteelle, eikä mulla ole tälläistä purkkia aiemmin ollutkaan :)

   Poista
 4. Kasvojen aurinkovoide on jo hommattu, kroppa vaatii vielä omansa. Olen kyllä ihan pokkana käyttänyt viime vuoden Algamarista, mutta kesän hc-auringonpaisteeseen kyllä aion ostaa ihan uuden tuotteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina nakkaan edellisen vuoden aurinkovoiteen surutta roskiin, koska pelkään ettei tehoa enää ole :)

   Poista