lauantai 7. toukokuuta 2016

Uusi Fit Me Matte + Poreless

Olin metsästänyt uutta Fit Me Matte + Poreless meikkivoidetta parista kaupasta, mutta tuote taisi olla alussa melkoinen hitti. Monessa kaupassa hyllyyn oli jäänyt vain muutama yksinäinen tuubi pyörimään. Mutta melko pian lanseerauksen jälkeen törmäsinkin hyvään tarjoukseen, jossa sain meikkivoiteen tarjoushintaan vain vitosella. Ei normihintakaan ole kuin kympin, joten ehkä muovipakkaus on alentanut hintaa pikkuisen. Mielenkiintoista muuten, että jenkkimarkkinoilla sama meikkivoide on lasipullossa, ja tarjolla on 24 eri sävyä. Siinä Suomessa myytävät 5 väriä tuntuvat hieman vaatimattomalta.


Olen kirjoittanut aiemmin siitä alkuperäisestä Fit Me-meikkivoiteesta, mutta tämä mattalopputulosta ja huokosten häivyttämistä lupaava tuote herätti heti kiinnostukseni, jos se sopisi paremmin ihotyypilleni.

Meikkivoide on hyvin juokseva, ja se peittää korkeintaan puolipeittävästi, mutta kerrostaminen on onneksi helppoa. Saankin aika paljon laitettua meikkivoidetta kasvoille, joten tuubi kuluisi aika nopeasti jokapäiväisessä käytössä. Fit Me tarttuu ihon kuiviin kohtiin, joten kasvot kannattaa kosteuttaa hyvin. Pistin ekalla kerralla kasvoille todella mattaista kosteusvoidetta, jonka päälle laitettu meikkivoide sai ihoni kiristymään aivan kuivaksi. Tämä on siis todella mattainen ja ihoa kuivattavan tuntuinen. Rasvoittuvalle iholle meikkivoide voi ollakin tosi hyvä, jos kasvoissa ei ole pintakuivuutta. Matte + Poreless nimestä ainakin siis tuo ensimmäinen puoli toteutui, mutta huokosia meikkivoide ei mielestäni piilottanut.

Sävy 105 Natural Ivory on valikoiman vaalein (vaalein numero, muttei vaalein sävy. Täältä löytyy vaalein sävy, KLIK), mutta väri on melko tumma esimerkiksi moniin Lumenen vaaleimpiin meikkivoiteisiin verrattuna. Sävy saisi olla pari astetta vaaleampi, mutta ehkäpä tämä menee kesäkäytössä.


Dream Mat-puuteri on varmasti monelle tuttu ja itsekin olen tätä vuosia sitten useamman rasian käyttänyt. Hämmentävää muuten, että monessa esim. nettikaupassa nimi on Dream Matte, ja itsekin meinasin kirjoittaa tällä tavalla, mutta purkissa lukee selvästi vain Mat. Toinen ihmetyksen aihe koitti sävyn valinnassa. Yleensä ostan aina vaaleimman puuterin, mutta nyt valitsin sävyn 03 Golden Beige, joka näytti paremmalta minulle kuin vaalein väri, punertava 02 Rose Ivory.

Golden Beige on sävyltään keltapohjainen ja pigmenttinen. Vaikka Fit Me-meikkivoide ei ollut aivan nappivalinta, niin tuntuu että voin puuterilla parantaa meikin sopivuutta sen kauniin heleyttävällä sävyllä. Tuntuu, että löysin Drem Mat-puuterin erinomaisuuden uudestaan sen peittävyyden ja mattaisuuden takia.


Uuden meikkivoiteen ja vanhan puuteriklassikon taistossa Dream Mat-puuteri oli selvästi parempi. Vaikka en aivan ihastunut Fit Me Matte + Poreless-meikkivoiteeseen, niin sen ihoa mattaisena pitävä ominaisuus oli tosi hyvä. Jos ihon kiilto on ongelma, eikä ihosi ole liian vaalea tai kaipaa hurjasti peittävyyttä, niin Fit Me voi olla kokeilemisen arvoinen.

14 kommenttia:

 1. Näkemieni swatchien perusteella tän meikkivoiteen vaalein sävy on hämäävästi se 110. Varma en oo ku vielä en oo ennättäny näitä lähmimään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käydä kaupassa vielä tarkistamassa, mutta muistelen että olisin katsonut tuonkin sävyn, ja todennut sen vielä tummemmaksi :)

   Poista
 2. Onneks tuo vaalein sävy Fit Me:ssä näyttää sen verran tummalta, ettei harmita enää, kun en saanut ostettua sitä sillä tarjoushinnalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin jo kaupassa, että sävy on liian tumma, mutta halusin tämän ehdottomasti testiin :)

   Poista
 3. Mulla kiinnitty huomio noihin ihaniin aurinkolaiseihin, mistä ne on? :) yritin bongailla Ray Banin logoa mutta oispa mahtavaa jos ne on jotku halppislasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Gina Tricotista, ja hintaa oli 7,90 euroa, joten halpikset kyseessä :)

   Poista
 4. Harmi, ettei tuosta löydy tarpeeksi vaaleaa sävyä, muuten olisi testaamisen arvoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä alkuperäisestä Fit Me-meikkivoiteesta löytyy mullekin tarpeeksi vaalea sävy, mutta tämän uuden meikkivoiteen sävyt olivat aivan liian tummat :)

   Poista
 5. Tota puuteria voisin kokeilla, kesällä naama kiiltelee helpommin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dream Mat on hyvä markettipuuteri, jota on varmaan myyty iät ajat, mutta oli pitkä tauko, etten sitä käyttänyt :)

   Poista
 6. Tää ois kiinnostanu just sen ihohuokosia häivyttävän efektin takia mut jos sävyt on noin tummia eikä se oikeen blurraakaan ni.. :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ollut aivan niin hyvä kuin odotin, mutta eniten minua haittasi sävyjen tummuus.

   Poista
 7. Mulle sävy 105 on sopinut oikein hyvin. Onkohan naama sitten saanut jo hieman väriä kevätauringosta, koska yleensä tarvitsen aina todella vaalean sävyn (ja aina sekään ei ole tarpeeksi vaalea).

  Tykkään tästä meikkivoiteesta kyllä kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just ostin sävyn 110, jonka totesin vaalemmaksi kuin 105. Kaupassa oli varmaan mennyt testerit sekaisin, koska muuten olisin heti ostanut sävyn 110 :)

   Poista