sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Kasvojen hemmottelua / Jurlique

Aiemmin kirjoitin käynnistäni Harmony-kauneushoitolassa, josta sain pari Jurliquen tuotetta mukaani. Tuotteet ovat sellaisia, joita käytettiin kasvohoidon aikana, joten on hauska päästä myös kotona hoitolatunnelmaan.


Purely Age-Defying Nourishing Cleansing Oil sisältää esimerkiksi mustaherukan ja auringonkukan öljyjä, jotka syväpuhdistavat, kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Minulla on kokemusta muutamista öljypuhdistuksista, mutta Jurlique on luksusta. Koostumukseltaan öljy on yllättävän kevyt, eikä lainkaan raskaan rasvainen. Puhdistusöljy on ihanan pehmeä iholla, ja se suorastaan sulattaa meikin irti muuttuessaan öljystä maitomaiseksi kasvoilla.

Joitakin puhdistusöljyjä voi olla hieman hankala pestä kasvoilta, mutta Jurlique lähtee nopeasti pois vedellä huuhtelemalla. Nourishing Cleansing Oil on anti-aging tuote, mutta myös minun epäpuhdas ja rasvoittuva ihokin nauttii sen kosteuttavuudesta. Tykkäänkin tosi paljon öljypuhdistuksista, koska ne ovat tehokkaita, mutta silti ei tarvitse tinkiä yhtään hellävaraisuudesta.Blogiani lukevat varmasti tietävät, että rakastan kasvosuihkeita. Käytän niitä yleensä ihonpuhdistuksen jälkeen, mutta kasvosuihkeilla voi virkistää itseään vaikka pitkin päivää. Rosewater Balancing Mist sopii normaalille ja sekaiholle sen tasapainottavien sekä kosteuttavien ominaisuuksien takia. Painava lasipullo on tyylikkään valkoinen ja todella kaunis yksinkertaisuudessaan. Jo yhdellä suihkauksella tulee hyvin kosteutta iholle, mutta suihkaus on kuitenkin sopivan kevyt, joten tätä voi kokeilla myös meikin päälle.


Kauneushoitolakäynnin jälkeen olen todella tykästynyt Jurliquen tuotteisiin, joita kuvailisin selektiiviseksi, luonnollisia ainesosia sisältäväksi merkiksi. Jurliquen taustasta voisi lyhyesti kertoa, että kyseessä on australialainen biodynaaminen merkki, jonka tuotteissa käytetään vähintään 95 prosenttisesti luonnollisia ainesosia.

Jurliqueta saa useasta nettikaupasta Suomessakin, joten ulkomailta merkkiä ei tarvitse tilata. Jälleenmyyjiä ovat esimerkiksi Home of Kikas, Kimpure ja Dots. Täältä löytyy kaikki kauneushoitolat, jotka myyvät Jurliqueta. Kasvosuihke maksaa esimerkiksi Home of Kikas nettikaupassa 29 € ja puhdistusöljy 40 €.


Tuotteet on saatu testiin. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

10 kommenttia:

 1. Oon ite puol salaa himotellu tota suihketta ♡_♡

  VastaaPoista
 2. Rosewater Balancing mist on yksi niistä tuotteista joita mulla on aina jemmassa, rakkaustuote jo monta vuotta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin, että mainitsit siitä, ja arvasin että hyvä tuote on kyseessä :)

   Poista
 3. Jurlique on brändinä kiinnostava, kun tulee seuraavan kerran kasvoveden/kasvosuihkeen tarve, pidän mielessäni tuon mistin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle Jurlique oli aiemmin vähän tuntematon, mutta jos näitä kauneushoitolassakin käytetään, niin sekin kertoo jo jotain tuotteiden laadusta :)

   Poista
 4. Oih miten ihanalta vaikuttavat nämä tuotteet, olisivat varmasti mullekin mieleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihastuin aivan täysin. Tavallista kauniimmat pakkaukset ja ihanat sisällöt :)

   Poista
 5. Oi että tuo puhdistusöljy kuulostaa hyvältä! Mä oon vähän pelännyt tollasia öljyputsareita, kun oon ajatellut ettei niitä saa oikein millään puhdistettua kasvoilta pois. Hyvä kuulla, ettei ton kanssa ollut sitä ongelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni öljypuhdistus tuntuu vaativan sen käytön jälkeen vielä jonkun toisen puhdistustuotteen, mutta Jurliquen kanssa tätä ongelmaa ei ole :)

   Poista