maanantai 30. toukokuuta 2016

Suosikki primer just nyt

Vinkkaanpa meikinpohjustajasta, joka on aivan erinomainen. Mutta tämä on varmaan katoamassa myynnistä, koska löysin sen eilen poistokorista (höh!). Toki rohmusin niitä muutaman lisää jemmaan, ja ajattelin vinkata tuotteesta, kun sitä vielä saa. Lorealin Nude Magique Blur Cream pohjustusvoide oli alunperin ihan heräteostos, josta on kuitenkin tullut suosikkini.


Loreal lupaa piilottaa huokoset, tasoittaa ihon pintaa ja antaa huomaamatonta peittävyyttä. Hieman huvitti tuo viimeinen kohta, koska mitä hyötyä on huomaamattomasta peittävyydestä :D. Nude Magique pohjustajaa on tarjolla kahdessa sävyssä, mutta kasvoilla väriä ei oikeastaan huomaa. Minulla on "light to medium"-sävy, jonka hieman persikkainen väri katoaa ihoon täysin. Koostumus tässä on hauskan vaahtomainen, joten iholle primer levittyy kuin unelma.Ostan yleensä vain meikinpohjustusvoiteita, jotka lupaavat pitää meikin paikallaan ja kiillottomana. Loreal ei sitä varsinaisesti lupaa, mutta silti tämä toimii minunkin kiiltävilla kasvoilla. Minulla on hervottomat ihohuokoset, jotka primer tuntuu piilottavan tosi hyvin. Suosittelen tätä etenkin, jos haet pohjustajaa, joka häivyttää ihohuokosia ja parantaa meikin kestävyyttä. Hintaa Nude Magique kasvojenpohjustajalla on noin 18 €. 

16 kommenttia:

 1. Kiinnostava, harmi jos on poistumassa valikoimasta. :( Itse käytän tosi usein Estee Lauderin CC:tä meikin alla, joka on koostumukseltaan ohuempaa kuin tämä, mutta toimii hieman samalla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tämä primer tuleekin tuubista ehkä vähän paksun näköisenä vaahtona, niin sen levittäminen on tosi helppoa, eikä tule sellaista tönkköä fiilistä :)

   Poista
 2. Mulla on ollut Kikon CC-primer ja tykkään sen vaahtomaisesta koostumuksesta, se on paras ihohuokoisten häivyttäjä-primer! Ehkä toi koostumus on avainsana siihen peittoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole juurikaan vaahtomaisia pohjustajia käyttänyt, mutta ehkäpä nyt pitää alkaa tälläisiä etsimään lisää :)

   Poista
 3. Tätä voisikin testata seuraavaksi, jos jossain vielä tulee vastaan :) Ihonpintaa tasoittavat primerit onkin ihan must ja jos vielä saa pidennettyä kiillottomuutta, niin aina vain parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni nettikauppa (ainakin Anttila & Sokos) myy tätä vielä ihan normihintaan, mutta Citymarketissa hylly oli tyhjennetty alelaariin. Minä ainakin ihastuin sen verran, että ostin tätä lisää :)

   Poista
 4. En ole aijemmin oikein huomannut mikä tämä tuote on vaikka hyllyssä tämän nähnyt, mutta nyt sait kiinnostumaan. Vaikuttaa tosi kivalta pohjustajalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin tämän ekaa kertaa noin reilu kuukausi sitten, ja jotenkin primer oli jäänyt mullakin ihan lähes huomaamatta. Mutta kannatti kokeilla :)

   Poista
 5. Minä olen himoinnut tuota vaikka kuinka kauan, mutta kun joka ikinen primer tähän saakka on ollut pettymys, en ole ostanut. Mutta ehkä nyt sitten pitää, jos se kerran on poistumassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tätä vielä ainakin Sokoksella ja Stockmannilla hyllyssä, mutta Citymarketissa primerit olivat tosiaan poistokorissa. Tästä voisi päätellä näiden katoavan myynnistä, mutta muissa kaupoissa nämä olivat vielä ihan normaalisti hyllyssä, joten ehkäpä on toivoa Nude Magiquen säilymisestä :)

   Poista
 6. No ni joudun menemään Cittarin alelaariin huomenna ja kaivamaan tämän sieltä itselleni. Viikko sitten näitä vielä sieltä bongailin ja ostin mm. ihana persikan sävyisen Maybellinen poskipunan eurolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Citymarketissa on aina parhaat poistotuotteet. Tämäkin primer oli vain vitosen, joten toki ostin lisää :)

   Poista
 7. Ai miten ärsyttävää onki jos bongaa poistosta jonki ihan nappituotteen ku hyvin usein sitä ei sit bongaakaa enää mistää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälkeenpäin huomasin tosiaan, että monesta kaupasta tätä löytyy vielä, joten toivottavasti primer ei katoakaan valikoimista :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Sieltä vaan katsomaan, koska vitonen tästä on tosi hyvä hinta :)

   Poista