torstai 12. toukokuuta 2016

Pieni korjaus ja tarjous

Kirjoitin aiemmin Maybellinen uudesta Matte + Poreless-meikkivoiteesta, josta kerroin sävyn 105 Natural Ivory olevan vaalein sävy. Numero on pienin sävyistä eli yleensä voisi ajatella, että se on vaalein väriltään. Mutta kaikkien meikkivoiteiden kohdalla juttu ei mene aina näin. Muistan vertailleeni uuden Fit Me-meikkivoiteen kahta vaaleinta sävyä, mutta minulla oli varmaan mennyt testerit sekaisin. Sainkin aiempaan postaukseen kommentin, ettei 105 ole vaalein ja toki minun piti tarkistaa asia, koska joskus itselle sattuu erehdyksiä. Ja näinhän se oli. Sävy 110 Porcelain oli vaaleampi kuin 105 Natural Ivory, joten kiitos kommentoijalle.


Kuvassa 110 on vasemmalla ja tummempi 105 oikealla. Halusin ehdottomasti korjata tämän virheen, ettei kukaan ihmettele kaupassa, että mitäs se bloggaaja on höpöttänyt :D.

Voisin myös mainita sen mikä Matte + Poreless sävyissä on ongelma ainakin minun ihollani. Sävy 105 voisi mennä tuollaisenaan suoraan purkista, mutta se tummuu tosi paljon kasvoilla noin 5-10 minuutin päästä. Sama juttu sävyn 110 kohdalla, mutta koska se on vaaleampi, niin sävyn tummuminen ei ole niin iso ongelma.


Vinkkaanpa tässä samalla myös Anttilan tarjouksesta, josta saa Maybellinen meikit, Garnierin kasvojenhoitotuotteet ja Ambre Solaire aurinkovoiteet  -40%. Hyödynsin toki tarjouksen, ja ostin tuon vaaleamman sävyisen meikkivoiteen. Lisäksi shoppasin Colossal Cat Eyes ripsarin, josta tykkään kovasti, kuten Maybellinen maskaroista yleensäkin. Tarvitsin myös lisää aurinkorasvaa kesäksi, joten ostin lapsille suunnatun voiteen, koska niissä on aina parhaimmat suojakertoimet. Ymmärtääkseni Maybelline tarjous on voimassa 11.5-22.5 ja Garnierit ovat voimassa 11.5-17.5.

7 kommenttia:

 1. Osaatko sanoa onko tuo 110 lähellekään saman sävyinen kuin alkuperäisen Fit Me:n 110?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole nyt kotona, niin en pääse livenä vertailemaan. Mutta molempia meikkivoiteita olen käyttänyt säännöllisesti, joten uskaltaisin sanoa, että alkuperäisen Fit Me:n 110 on vaaleampi. Molemmat ovat keltapohjaisia sävyjä, mutta tummuuden suhteen on pikkuisen eroa :)

   Poista
  2. Kotona vertailin sävyjä, ja varmistuin siitä mitä kirjoitin tuossa ylhäällä :)

   Poista
 2. Jänniä nuo sävyjen numeroinnit, joskus ne vaan menee noin epäloogisesti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli hyvä muistutus siitä, että aina pitäisi katsoa sävyä eikä numeroa :D

   Poista
 3. Nyt en jaksa tästä mennä kaapille, että mitkä sävyt noita Fit Me meikkivoiteita on, mutta tykkään kovasti ja olikohan se Wonder Nude siinä lasipullossa joka on ollut pitkään suosikki, niin yhtä hyviä ellei jopa parempi tämä Fit Me. Tulee ihanan jotenkin mattainen ja puuterimainen iho. Kivaa viikkistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasvaiselle iholle tämä uusi Fit Me on tosi hyvä, vaikka sävyjen kanssa meninkin vähän sekaisin :)

   Poista