tiistai 24. toukokuuta 2016

Nudepalettien trio

Minulla riittää nudepaletteja vähän joka lähtöön, mutta se täydellinen on vielä löytämättä. Sen pitäisi olla sekoitus neutraaleja, kevyesti hohtavia värejä ja mattasävyjä. Paletin pitäisi olla kooltaan kompaktin pieni ja ohut, jottei se vie tilaa meikilaatikossa. Muutama paletti on tullut käytyä läpi sen parhaan etsinnässä, ja tässä tulee kolme erilaista ehdokasta, joissa on kaikissa omat puolensa.


NYXin Parisian Chic on ulkoisilta puitteiltaan aika nappisuoritus ja sävyt näyttävät kauniilta. Mutta mattavärien pigmentti on se mistä juttu ei natsaa. Harmittavan kehno mattavärien laatu ei vakuuta, mutta onneksi kimalleväreissä on pigmenttiä. NYX on aika lailla fifty-fifty laadun suhteen. 


Barry M Natural Glow paletissa on 6 sävyä, joista kaksi on mattoja, sekä mukana on pinkki poskipuna. Poskipuna on haalean vaalea, eikä se juurikaan iholta erotu. Kevyen hohteen takia sitä voikin hyödyntää vaikka korostuspuuterina. Luomiväreistä etenkin hohdesävyt ovat pigmenttisen käyttökelposia. Mutta tämä pakkaus. Rasia ei pysy auki, vaan kansi napsahtaa koko ajan kiinni. Tämän turhauttavan ominaisuuden takia paletti on jäänyt vähemmälle käytölle.


W7 In the Buff sisältää 12 väriä vaalean beigestä mustaan, joista vain kaksi on mattasävyjä. Pienenä yksityiskohtana paletin pohjasta löytyy jokaisen sävyn nimi. In the Buff on metallisen pakkauksen ja muutamien sävyjen yhteneväisyyden takia pieni kopio Urban Decayn Naked 2 paletista. Isohko paletti ei ole minun makuuni, ja kannen saranat menivätkin nopeasti rikki. Mutta kannen voi napsauttaa kiinni ilman saranoitakin. Luomivärien osalta tämä on varmaan koko trion tasaisin ja paras laadultaan.Kaikki paletit ovat edullisempaa hintaluokkaa eli maksavat noin kympin verran. NYXistä en tosin ole aivan varma myydäänkö näitä vielä, ehkäpä Ebaystä voi metsästää. W7 ja Barry M löytyvät esimerkiksi Kosmetik4Less-nettikaupan valikoimista.

Oletko löytänyt sen täydellisen nudepaletin?

12 kommenttia:

 1. Itselläni on muiden nudepalettien ohella myös tuo W7 ja pidän kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä värien osalta, mutta käytännöllisenä ihmisenä mua vähän haittaa tuo rasian iso koko. Tykkään pienistä ja kompakteista paleteista :)

   Poista
 2. Mä olen aivan varma, että sä raskastaisit Isadoran Eye Color Wonder Bar 01 wonder nudes -palettia, siinä on juurikin sopivassa suhteessa mattaisia ja hohtavia sävyjä. Kirii kovaa vauhtia mun käytetyimmäksi paletiksi yhdessä Naked 1 kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Isadoran väreistä hyviä kokemuksia, joten voisinkin käydä sen tarkastamassa. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 3. Naked 1 on kyllä hyvä ja Chocolate Bariin oon alkanut myös ihastua. <3 Noista mikään ei oo mulle tuttu entuudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole yllätys, että Naked 1 on monen suosikki ja se olisi varmaan munkin valinta Naked paleteista. Ennen ostin paljon tälläisiä halvempia paletteja, mutta nyt haluan enemmän panostaa laatuun, koska en osta luomivärejä kovin usein enää :)

   Poista
 4. Mulla on ollut NYXin luomiväripaletteja. Niissä ont osi vaihteleva laatu joten olen hävittänyt kaikki pois. Tietysti niitä tekisi mieli taas testata koska merkkiä saa meidän Sokoksesta ;) tykkään Maybellinen nudepaletista, siinä on ihan hyvä laatu ja mattaa että satiinia. Ykkösiä ovat tottakai nakut, kakkonen ja kolmonen. Valitsen Naku Kolmosen nudepalettien ykköseksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NYXin paletit oli jotain 10 vuotta sitten tosi hyviä, mutta sitten tuli nämä 9 värin paletit, jotka eivät ole lainkaan niin hyviä. Onneksi nämä on kai jo lopetettu, mutta sen jälkeen en olekaan NYXin värejä testaillut, joten laadusta ei ole mitään tietoa :)

   Poista
 5. Multa ei löydy sellaista kunnon nudepalettia, ehkä lähimmäs sitä määritelmää pääsee Idun Mineralsin Brunkulla-paletti, jonka sävyt ovat kyllä aivan ihanat..:) Mutta se on siis vain nelikko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle riittäisi nelikkopalettikin, jos vain osuisi se täydellinen kohdalle :)

   Poista
 6. Komppaan Jonnaa, Isadoran paletti on uskomaton ja jo joulupaletti ollut suosikkeja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isadoran luomivärien laatu on mun mielestä marketin parhaimmistoa, joten ehdottomasti pitää tutustua siihen :)

   Poista