keskiviikko 9. elokuuta 2017

Hyvä mattameikkivoide ja muita L`Orealin suosikkeja

Tykkään tehdä markettituotteista löytöjä, jotka eivät kalpene kalliimpien kilpailijoidenkaan vieressä. L´Orealilla on tuotteita, joita olen ostanut jo useamman kerran ja sitten on meikkivoide, joka päätyy aivan suosikkistatukseen asti.


Aloitetaan Infallible 24H-Matte meikkivoiteesta, joka nousi tämän hetkiseksi suosikiksi. Blogeissa termit paras ja suosikki ovat usein käytettyjä, ja itsekin käytän näitä sanoja aina välillä, mutta silloin tuote on aidosti sen hetken lempparini. 

Infallible meikkivoide peittää erinomaisesti enkä tarvitse peitevoidetta. Se on kasvoilla mattainen, mutta antaa iholle kauniin luonnollisen pinnan. Mattameikkivoiteet voivat helposti näyttää kuivalta ja tunkkaiselta, mutta L´Oreal on aivan toista maata. Jos tykkäät Lumenen Matt Control ja Maybellinen Matte & Poreless meikkivoiteista, mutta haluat enemmän peittävyyttä ja mattaisuutta, niin voit pitää myös L´Orealista. Meikkivoide pysyy paikallaan eikä sula pois, kun rasvaisuus jossain vaiheessa puskee esiin. Infallible ei myöskään jämähdä liian nopeasti ihoon, kuten jotkut mattaiset meikkivoiteet. Sen levitys onnistui sormin, mutta toki sieni auttaa tasaisempaan tulokseen.


Ostin kokeiluun myös uuden Infallible Mattifying Base meikinpohjustajan, joka ei saanut aikaan samanlaista tyytyväistä myhäilyä. Jo kaupassa totesin koostumuksen olevan epäilyttävän liukasta. Mitä olen oppinut meikinpohjustajista vuosien aikana, niin ihoa mattaavat primerit ovat melko jämäköitä ja kiinteitä. Infallible Mattifying Base on kevyttä silikonivoidetta, joten sitä ei tarvitse juurikaan työstää ihoon. Läpikuultava primer levittyy helposti ja saa huokosia hiukan pienemmiksi. Mutta mattaisuuden ja meikin keston parantamisen suhteen tämä ei ole mitään uutta maan päällä. 

Ja pitää tietenkin muistuttaa aiemmin kirjoittamastani Infallible Fixing Mist meikinkiinnityssuihkeesta, joka lisää ihon mattaisuutta ja toimii hyvin yhteen näiden kahden muun Infallible-tuotteen kanssa. Suihke on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote :)


Yläkuvassa näkyy vasemmalta alkaen Infallible Mattifying Base ja Infallible 24H-Matte meikkivoide sävyssä 11 Vanilla. Vanilla on toiseksi vaalein sävy, joka näyttää kädellä keltapohjaiselta, mutta iholla väri tummuu punaisen puolelle. Tosi hämäävä sävy. 


Nämä L´Orealin ihonpuhdistustuotteet ovat vanhoja tuttuja ja hyviksi todettuja, mutta harmikseni poistumassa valikoimista (tai näin olen kuullut). L´Orealin Micellar Cleansing Water saattoi aikoinaan jopa olla ensimmäinen kokeilemani misellivesi, jos aivan oikein muistan. Tämä ei kuivata tai ärsytä ihoa ja tuoksu on kivan neutraali. 


Sublime Glow Sensational Cleansing Oil puhdistusöljyn etiketissä lukee edelleen "new", vaikka tuote on ollut vuosia myynnissä. Saa informoida, mutta onko tämä ainoa markettimerkkien puhdistusöljy? Olen ahkera puhdistusöljyjen käyttäjä, ja niitä onneksi löytyy lähes jokaiselta luonnonkosmetiikkamerkiltä. Mutta missä on markettiöljyt?

L´Orealin pumppupullossa tuleva puhdistusöljy puhdistaa meikin kasvoilta ja poistaa myös kestävämmän silmämeikin helposti ja hellävaraisesti. Ihoa pitää huuhdella hiukan enemmän kuin joidenkin puhdistusöljyjen kohdalla, mutta se ei minua haittaa. Ennen vesihuuhtelua otan käsiin misellivettä ja hieron sitä hetken ihoon, niin öljy liukenee vielä helpommin pois.


L´Orealin puhdistustuotteissa tykkään myös niiden litteästä mallista, joka vie vähemmän tilaa kylppärikaapissa kuin pyöreämmät pullot. Kosmetiikkaharrastajana niitä puteleita vaan kertyy, joten osaan arvostaa käytännöllistä pakkaussuunnittelua :)


20 kommenttia:

  1. Kiitos meikkivoidevinkistä! Testiin lähtee, kun hintakin on kohtuullinen :)

    VastaaPoista
  2. Oletko kokeillut Natusanin vauvaöljyä? Se on ainut mikä marketista tulee ensihätään mieleen? Tosin se ei ole tuntumaltaan yhtä kiva kuin lorkku. Pitääpä tutustua tähän mattameikkivoiteeseen vaikka seuraavan kerran kun Cittarissa on Lorkku -40% alessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauvaöljy kuulostaa jotenkin liian ihoa tukkivalta :D. Mutta onneksi tosiaan luonnonkosmetiikan puolelta löytyy vaihtoehtoja :)

      Poista
  3. En tiedä yhtäkään muuta markettipuhdistusöljyä kuin tämän L'Orealin. Olen kyllä yrittänyt etsiä, mutta huonolla menestyksellä, enkä L'Orealiakaan ole nähnyt missään pitkään aikaan. Höh. Olisi tosiaankin kiva kuulla, jos jolla kulla on vinkkiä asiasta:)
    L'Orealin Fixing Mist on yksi parhaista mitä olen kokeillut. Iso peukku:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää siirtyä luonnollisiin vaihtoehtoihin, ja esim. Avrililla on noin kympin hintainen öljy, joten se ei päätä huimaa :)

      Poista
  4. Itse oon tykästynyt Lorealin seerumeihin, joita onnistuu toisinaan bongaamaan todella edullisesti ale-/poistohintaan.

    Merkin kasvovedet ovat myöskin hyviä, paitsi se rasvoittuvalle ja sekaiholle suunnattu versio ei oikein mulla toiminut.

    Ja tuo puhdistusöljy on aivan huippu :)

    Isadoralla näyttäisi olevan valikoimissaan myös öljyputsari, mutta en tiedä onko sitä myynnissä markettienkin (esim. Cittari) meikkiständeillä, mutta Sokoksen verkkokaupasta ainakin löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosiaan, Isadoralla on omansa nykyään. Sitä ei niin huomaa, koska pullo on siellä meikkien vieressä :)

      Poista
  5. Tuon Lorkun meikkivoiteen olisin halunnut tilata Cocopandalta, mutta sopivaa sävyä ei sillon ollut saatavilla. Puhdistusöljy on myös ihan loistava! Toivottavasti sen tilalle tulee uusi ja paranneltu versio, mikäli sen valmistus lopetetaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lorealilta on tullut paljon uusia ihonpuhdistustuotteita, mutta öljyä ei ole näkynyt. Toivottavasti sellainenkin vielä tulee :)

      Poista
  6. Kiva kun vinkkasit tuosta meikkivoiteesta, sillä olen tykännyt Maybellinen ja L'Orealin meikkivoiteista ja yksi lemppareita on ollut Maybellinen sellaisessa soikeassa lasipullossa tuleva ja sekin lopetettiin. Täytyy kurkkia Cittarin hylly, jos tuo löytyisi sieltä. Tuota oranssia sublime glow:ta olen rakastanut, se on ihana tuote. :)

    Kivaa viikkoa Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen tykännyt kovasti tästä meikkivoiteesta, ja uskon sinunkin pitävän, jos nuo edellä mainitut ovat suosikkeja :)

      Kivaa viikkoa myös :)

      Poista
  7. Minun on pitkään pitänyt testata tota meikkivoidetta, koska sitä on kehuttu rasvaiselle iholle. Olinkin itseasiassa jo kaupassa nappaamassa tota samaa sävyä, mutta myyjä väitti sen olevan punapohjainen. Hän sanoi, että vasta tummemmat sävyt ovat keltapohjaisia... Sun postauksesta inspiroituneena, taidan kuitenkin napata sen testiin ja koittaa sävyä iholle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä vetää sanat takaisin, eli myyjä oli oikeassa siinä, että tämä on enemmän punapohjainen. Minut sekoitti se, että kädellä väri näyttää keltaiselta mutta iholla sävy tummuu punertavammaksi. Äh mikä moka, pitää korjata tekstiin!

      Poista
  8. Mä olen nyt testaillut IsaDoran puhdistusöljyä, mutta pakko sanoa et en ehkä sitä suosittelisi. Siinä on jotenkin teollinen tuoksu ja en tykkää kun sen koostumus on tosi ohut. Kyllä sillä kuitenkin meikit lähtee, mut ei tullut suosikkia! Marketteihin pitäis ehdottomasti tulla lisää puhdistusöljyjä, en ymmärrä miten markettimerkit on niin jäljessä tästä trendistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän puhdistusöljyjä lähes joka päivä, joten se on kyllä hassua, että pitää netistä tilata, jos haluaa öljynsä saada. Harmi ettei Isadora vakuuttanut :)

      Poista
  9. Mua niin harmittaa, että toi Lorkun öljy poistuu valikoimista, enkä edes ehtinyt sitä kokeilla :D Ehkä syyskuussa pääsen kesälomareissulla Keskisille, sieltä voisin luulla sitä löytyvän, Keskisillä tekee välillä aika absurdejakin kosmelöytöjä ( esim. Lumenelta on saattanut olla vaikka ja kuinka vanhan mallisia tuottteita jossain poistotarjouksessa :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin aluksi, että teet reissun Kreikkaan. Onhan Tuuri silti hieno nähtävyys :D. Olen kerran käynyt Keskisillä, ja mieluusti lähtisin sinne uudestaankin tekemään löytöjä :)

      Poista
  10. Loréalin 24h-matte meikkivoide on kyllä paras meikkivoide jota olen kokeillut! En jostains syystä ole kokeillut saman sarjan pohjustajaa, mutta sen taidan lisätä ostoslistalle.

    -Laura/kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta se primer oli ihan ok, mutta tämä meikkivoide on loistava :)

      Poista