sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Dabban hurjan tuoksuinen kukkaisvesi

Dabban luonnolliset kukkaisvedet valloittivat blogit jo jokin aika sitten, joten oli korkea aika itsekin tutustua näihin kaunokaisiin. Olen suuri suihkuteltavien kasvovesien ystävä, joten toki myös kukkaisvesi sopii hyvin tähän käyttöön. Suihkuttelen kukkaisvettä kasvoveden tapaan ihon puhdistuksen jälkeen, mutta joskus myös päivän aikana, jolloin tuotteen vaikutus tehostuu.


Dabban kukkaisvesistä löytyy useita vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi Vadelmanlehti, Piparminttu ja Omena. Kaikki kuulostavat todella herkullisilta ja varmasti jokaiselle ihotyypille sekä tarpeeseen löytyy omansa. Jos kasvovesien käyttö ei inspiroi, niin nämä kukkaisvedet voisivat olla motivaation lähteenä. Ainakin minulla tulee herkästi tartuttua näin kauniisiin, etnohenkisillä kuoseilla koristeltuihin suihkeisiin. Ja toki se vaikuttaa ahkeraan käyttämiseen, että Dabban kukkaisvesillä on kahden kuukauden käyttöaika. Eihän tuote muutu heti myrkyksi parin kuukauden jälkeen avaamisesta, mutta sen ominaisuudet alkavat heiketä ja kaikki hyöty kannattaa ottaa irti ahkeralla käytöllä. Pullo on onneksi valolta suojaavaa tummaa lasia, jota usein käytetään lyhyemmän aikaa säilyvien tuotteiden kohdalla.


Olin lukenut Siankärsämö-kukkaisvedestä kehuja, mutta tiesin myös sen huonot puolet. Tuoksu voi olla aikamoinen yllätys, jos ei ole lukenut etukäteen yhtään arvostelua tai testaillut sitä kaupassa. Tuoksusta tulee mieleen kalakastike, jota käytän thairuoan teossa. Pari ekaa päivää meni sulatellessa tuoksua ja lähes hengitystä pidätellessä :D. Mutta lopulta tuoksu meni ihan tuosta vaan, joten kaikkeen kyllä turtuu.

Tuoksu on totuttelukysymys, mutta kannattaa antaa Siankärsämö-kukkaisvedelle mahdollisuus. Se on tarkoitettu etenkin sekaiholle ja rasvoittuville kasvoille. Siankärsämöllä kuvataan olevan ihon mikroverenkiertoa parantavia ominaisuuksia, joka auttaa tulehduksien ja punoituksen vähentämisessä sekä aknen hoidossa. Punoitukseen en huomannut vaikutusta, mutta kukkaisvesi tuntuu puhdistavalta ja rauhoittavalta, joten se sopii epäpuhtaan ihon tarpeisiin.


Dabba kukkaisvedet tulevat 100 ml lasipulloissa, joka on tosi riittoisa. Suihketta voi käyttää aivan huoletta ja reilulla kädellä, koska ainakin minulla pullo riitti yli kaksi kuukautta. Suihkin kasvot tosi kosteiksi aamuin illoin, mutta niin se vaan riitti ja riitti. Dabba kukkaisvedet maksavat noin 17 €. Myyjiä ovat esimerkiksi Ruohonjuuri, Jolie ja House of Organic.


Tuote on saatu testiin.

6 kommenttia:

 1. Suihkuteltavat kukkaisvedet ja kasvovedet ovat todella ihania. Olen itse löytänyt niiden jujun vasta viime aikoina ja nyt ei meinaa näpit pysyä irti niistä ollenkaan. Dabban vesiä en ole kokeillut, mutta voisin kokeilla jonkin kukkaistuoksun mieluiten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua houkuttaisi kokeilla vaikka kaikkia Dabban tuoksuja, koska esim. omena kuulostaa ihanalta :)

   Poista
 2. Tässä on kyllä tiukka tuoksu, mutta mä kyllä siedän sitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ollut hauska nähdä ilmeeni, kun suihkautin tätä ekan kerran! Taisin hetken luulla, että tuote on pilalla :D

   Poista
 3. Haha, mun mielestä siankärsämö ei tuoksu pahalle, oon niin lapsuudessa tottunut sen tuoksuun. :D Mutta mikään ruusuntuoksu ei toki ole kyseessä. Ja olen tykännyt myös kyseisestä vedestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tämä oli pieni shokki! :D Tuoksu oli alkuun oikeasti todella haastava, mutta kaikkeen tottuu :)

   Poista