tiistai 23. tammikuuta 2018

Helppo paletti kasvojen muotoiluun - Jane Iredale

Kasvojen muotoilu on edelleen kovaa huutoa meikkimaailmassa, mutta entä sitten me, jotka meikkaamme luonnollisesti? Jane Iredalen talven uutuuspaletti on juuri tälläinen tuote, joka sopii raikkaan kasvomeikin tekemiseen. Tutustutaan GreatShape Contour -palettiin ja sen kanssa sopivaan uuteen Blending/Contouring -siveltimeen.


Olen blogissani usein sanonut kuinka arvostan käytännöllisyyttä kosmetiikkatuotteissa. Oli se sitten monipuoliset käyttötavat tai mahtava pakkaus. Nämä piirteet löytyvät myös Jane Iredalen paletista. GreatShape Contour -paletista paljastuu korostussävy, poskipuna ja varjostusväri. Kuinka kätevää, koska nyt pärjään aamulla tosi pitkälle vain yhdellä paletilla! Ei tarvitse penkoa meikkipussia ja pohtia missä mikin tuote luuraa.


Jane Iredalen meikeissä minua viehättää hyvin elegantti värimaailma, ja myös kasvopaletin sävyt edustavat juuri tälläistä tyyliä. Sävyt sopivat jokapäiväiseen meikkiin, ja varmasti aika monen ihmisen väritykseen. 

Paletista on kaksi vaihtoehtoa. Minulta löytyy paletti sävyssä Warm ja myynnissä on myös sävyiltään viileämpi Cool. Warm -paletissa on korostussävynä lämmin matta shampanja, poskipuna on mattainen persikka ja varjostussävy on medium-matta lämmin ruskea. Käytän yleensä viileämpiä varjostusvärejä (tai aurinkopuutereita), mutta paletin sävy tuo pehmeää lämpöä talven kalpealle iholle. Pigmenttiä on juuri mukavasti. Sivellintä ei tarvitse hinkata, mutta toisaalta ei tarvitse varoa poskipunaövereitä, koska värit sulautuvat kauniisti ihoon. Meikkaamista voi kuitenkin aina helpottaa vielä entisestään hyvällä siveltimellä, ja siitä kerronkin seuraavaksi.


Jos kasvojenmuotoilupaletti on kaunis kuin karamelli, niin eipä Jane Iredalen sivellinkään kalpene sen rinnalla. Blending/Contouring -siveltimen ruusukultainen koristelu sointuu paletin väreihin ja tuo arvokkuutta kumpaisenkin ulkoasuun. Sivellin on kuin tehty juuri palettia varten, eli kasvojen korostuksiin ja muotoiluun. Harjakset ovat todella pehmeät ihoa vasten. Silti sivellin tuntuu sopivan jämäkältä ja puuteriväri tarttuu siihen hyvin, jotta tällä on hyvä työskennellä. Lisäksi viistomuoto mahdollistaa tarkan puuterisävyjen asettelun sekä häivyttelyn. Siveltimen karvat ovat synteettistä alkuperää.


Jane Iredalen paletin myötä minulla nousi innostus kasvojen korostuksiin, koska yleensä olen huiskaissut kasvoille vain poskipunaa. Ahkesta käytöstä voi kiittää helppokäyttöisiä sävyjä ja palettia, josta löytyy kaikki tarvittava. GreatShape Contour -paletti maksaa 70,45 € ja Contour/Blending -siveltimellä on hintaa 47,60 €. Jane Iredalen suomalaiset kotisivut ovat uudistumassa, joten jälleenmyyjiä, kuten kauneushoitoloita voi kysäistä vaikkapa Facebook-sivuilta :). En hyödy linkkien klikkaamisesta.

Jane Iredale on eläinkokeeton merkki, jonka tuotteissa käytetään paljon luonnollisia ainesosia, kuten mineraaleja. GreatShape Contour -paletti sävyssä Warm sopii myös vegaaneille. 


Tuotteet on saatu testiin.

12 kommenttia:

 1. Kaunis paletti luonnollisilla sävyillä :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs paletti, ei muuta todeta. Uskon, että laatukin on ihan huippua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasu on erittäin kaunis, vaikka sormenjäljet siihen meinaa jäädä, mutta on pientä luksusta käyttää palettia aamuisin :)

   Poista
 3. Mun on pakko sanoa, että tää varjostuspaletti on kuin mulle tehty. Poskipuna, kevyt korostus ja aurinkopuuterin tapainen pehmeä tumma sävyt on ihan täydelliset. Näistä ei jää yksikään sävy käyttämättä, kun näin tän, tiesin, että tästä tuli myös tulevaisuuden matkakumppani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Sävyt ovat niin loistavat ja käyttökelpoiset. Harvoin yhdessä paletissa kaikki värit ovat mun mieleen, mutta tässä on nappituote :)

   Poista
 4. Mulla on juuri samat tuotteet testissä. Arvostan myös käytännöllisyyttä ja etenkin sitä että kerrankin on mattaisa paletti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattaisuus on myös mun mielestä yksi tärkein piirre. Hohde ei oikein aina sovi mun sekaiholle, joka kiiltää helposti muutenkin :)

   Poista
 5. Aivan ihana paletti! Hurjan kauniit sävyt ja laatu on varmasti myös kohdillaan :) Tämän voisin itsekin hankkia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävyt ja näiden helppokäyttöisyys ovat aivan mahtava yhdistelmä, joten tästä tuli ihan suosikkituote meikkaukseen :)

   Poista
 6. Äärimmäisen kauniit pakkaukset, ja sävytkin vaikuttaa juurikin todella monikäyttöisiltä ja mainioilta! :) Ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävyt ovatkin ihanat ja vaikka ensin vähän arastelin lämpimyyttä, niin olen tykästynyt tähän entistä kovemmin :)

   Poista