keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Mihin finnit katosivat? Ihonhoidon suosikit 2017

En ole pitkään aikaan kirjoittanut tietyn kuukauden suosikkituotteista. Mutta tässä on muutama luonnonkosmetiikkatuote, joiden voin sanoa olevan koko vuoden suosikkeja. Tämä trio on loistava etenkin, jos sinulla on näppyjä ja kaipaat hyviä täsmätuotteita ihonhoitoon.


Essen Refining Cleanser oli ihastusta ensihetkistä asti. Tuotetta kuvataan detox-vaikutteiseksi savipuhdistusvoiteeksi, joka sisältää bentoniittisavea kuorivilla ja syväpuhdistavilla ominaisuuksilla. Rakeet ovat niin pieniä, etten tiennyt niiden läsnäolosta ennen kuin luin kuvauksen :D. Epäpuhtaan ja sekaihon ihon omaavana käytän säännöllisesti savea sisältäviä tuotteita, kuten naamioita. Koen saven putsaavan huokoset ja supistavan niitä, joten se on mainio ainesosa. Essen saviputsari tekee juuri näin, mutta kuinka laadulla ja huolella! Tuote sisältää Kalahari Melon-öljyn omega-6-rasvahappoja, joiden ansiosta ihon oma rasvahappotasopaino säilyy pesun jälkeen. Esse on yhdistänyt kaksi minulle tärkeää ominaisuutta: tehokkuus ja hellävaraisuus. Ei kai sen enempää voi vaatia puhdistustuotteelta.


Madaran Nokkonen Daily Defence Mist on mielestäni yksi parhaimmista kasvosuihkeista. Madarasta tulee heti kosteuttava ja rauhoittava fiilis, kuten etiketissä lukee. Moni voi ajatella tälläisistä suihkeista, että nehän ovat sama kuin vettä räiskyttelisi kasvoille. Mutta minulle kasvosuihkeet ovat kasvojen puhdistuksen viimeinen vaihe, joka valmistaa ihon kosteusvoiteille. Kasvosuihkeella kostutettu iho sitoo myös kosteutta itseensä.


Ekopharman Karpalo Anti-Akne hoitogeeli on taikapullo! Mutta täytyy myöntää, että käytän tätä "väärin". Tuote sisältää esimerkiksi salisyylihappoa, joten se voi kuivattaa ihoa eikä tuotetta suositella kuin finnien päälle. Mutta minä olen käyttänyt tätä noin kerran viikossa ongelma-alueelle, eli leukapieliin, jotka aiemmin kukkivat lähes aina parin finnin voimin. Käytän tätä siis ennaltaehkäisevästi enkä vasta sitten, kun on näppyjä. Minulla tulee tai siis tuli ennen finnejä leukapieliin, mutta Ekopharman aloittamisen jälkeen meni pari viikkoa ja finnit katosivat. Toki muutama näppy on ilmestynyt, mutta niiden määrä voidaan laskea yhden käden sormilla viimeisen puolen vuoden aikana. Nestemäinen Ekopharma imeytyy nopeasti, joten sen ottaminen ihonhoitorutiineihin sujuu helposti ja eikä tarvitse kauaa odotella kasvovoiteen laittamista.


Esseä myy esimerkiksi Natural Goods Company hintaan 27,80 €. Pakkaus on tosin muuttunut tässä välissä. Madaraa saa samaisesta kaupasta, kuten toki myös monesta muusta shopista noin 18 euron hintaan. Ekopharma Anti-akne hoitogeeli maksaa vaikkapa Ihokeskus nettikaupassa 19,90 €.


Ekpharma on saatu testiin.

10 kommenttia:

 1. "Erehdyin" innoissani ostamaan tuon Essen cleanserin toissa vuonna I Love Me -messuilta. Varmaan ihan huipputuote, en yhtään epäile, mutta ei kuivaihoiselle sopiva ollenkaan tai käytettynä ehkä kerran viikossa voi olla hyväkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan se on mun sekaiholle loistava, mutta kuivemmalle iholle voi olla hiukan pesevämpi :)

   Poista
 2. Mä laitan kyllä tuon Essen mieleen heti! Muutenkin on pitänyt palata Essen pariin taas pitkästä aikaa! :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs etenkin Ekopharma kuulostaa hyvältä, mulla on myös vähän samalla alueella finniongelma. Salisyylihapolla saan useimmiten nitistetty näppyjä myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut Ekopharmaa jo uuden pullon, koska tästä on tullut luottotuote :)

   Poista
 4. Essen tuotteista oon lukenut todella paljon positiivista ja mieli tekisi jotain merkiltä hommata, mutta hinta vaan kirpaisee.

  Madaran Nokkonen kasvosuihke onkin ollut jo pidempään ostoslistalla, kiva kuulla että on toimiva tapaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin tekisi mieli kokeilla vaikka mitä Ekopharmalta. Hinnat ovat musta ihan kohtuulliset laatuun nähden :)

   Poista
 5. Tuota Madaran kasvosuihketta en olekaan testannut, kuulostaa hyvältä! Pitää jossain kohtaa laittaa tilaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madaran tuotteet ovat omia suosikkejani, eikä tämäkään pettänyt :)

   Poista