sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Nyt löytyi huippuhyvä jätettävä hoitoaine

Hiukseni ovat laadultaan aika haastavat. Rasvoittuvat, mutta silti helposti kuivuvat ja hoitavuutta kaipaavat. Hah, tämähän kuulosti lähes samalta kuin kuvailisin ihoani :D. Tämän takia tarvitsen välillä todella tehokasta kosteutusta. Tähän haasteeseen sai vastata Joicon Moisture Recovery -sarja. Oli mukava pitkästä aikaa käyttää Joicoa, joka oli yksi ensimmäisistä kampaamomerkeistä, joita nuorempana kokeilin. Ja kuten otsikosta selviää, niin löysin uuden suosikkituotteen!


Moisture Recovery -sarja on suunnattu kuiville, karkeille ja elottomille hiuksille. Sarjasta löytyy hoitoaine, shampoo, hiuksiin jätettävä hoitoaine ja tehohoito. Aloitetaan Treatment Balm -tehohoidosta, joka lupaa palauttaa hiusten normaalin kosteustasapainon. Tehohoitoa voi kutsua tutummin myös hiusnaamioksi. 

Hiustuotteista hoitavat naamiot ovatkin yksiä suosikkejani, koska niillä saan eniten selvää muutosta aikaan. Joicon Moisture Recovery Treatment Balm on juuri tälläinen tehotuote, joka on koostumukseltaan ihanan paksua voidetta. Hiukset voi kuorruttaa naamiolla (tyveä välttäen) viiden minuutin ajaksi. Toki naamion voi jättää hiuksiin vaikuttamaan pidemmäksikin aikaa kuin suositellut 5 minuuttia, jos tykkää tehostaa vaikutusta vaikka pyyhkeen alla. Jos maltti tai aika ei riitä, niin tehohoito toimii myös pehmentävänä pikahoitoaineena. Huuhtelun jälkeen hiukset ovat hyvin silotellut. Eivätkä ainakaan yhtään pörröiset, kuten minulla on usein pesun jäljiltä. Hennoimmille hiuslaaduille Treatment Balm on varmaankin liian tuhtia tavaraa, jolloin raskaampi tehohoito voi vetää ohuet hiukset lyttyyn.


Hiuksiin jätettävät hoitoaineet, etenkin suihkemalliset, ovat minusta aika vaikea tuote. Tarkoitan sitä, etten aina huomaa suihkeilla niin selviä vaikutuksia. Yleensä jätettävät hoitosuihkeet ovat erinomaisia talviaikaan esimerkiksi pörröisyyden tasoittamiseen, mutta minusta Joicon Moisture Recovery Leave-In Moisturizer tekee enemmän. 

Pantenolia ja helokkiöljyä sisältävä tuote saa hiukset pehmeiksi ja siloisiksi, jota aina toivon suihkeilta mutta harvoin sitä saan. Tuotteen tehot on helppo todeta etenkin kuivaan tukkaan käytettynä, jos hiukset pesun jälkeen kaipaavat kosteutta. Suihketta kuitenkin suositellaan käytettäväksi heti pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin, mutta minusta tämä toimii huonon tukan pelastajana myös hiusten kuivuttua. Suihkepullo pelaa hyvin, koska suihke sujahtaa hiuksiin hienojakoisesti ja ulos tulee kerralla riittävästi tavaraa. Yleensä olen tottunut suihkuttelemaan aika reilusti, mutta nyt pari painallusta voi jättää välistä. Joico yksinkertaisesti saa hiukset näyttämään ja tuntumaan paremmilta, joten tästä tuli kertaheitolla suosikkini jätettävistä hoitoaineista :)


Moisture Recovery on mainio sarja, jos hiuksesi kaipaavat eloa ja tehokasta kosteutusta. Uskoisin, että etenkin kuivan karkeat ja kiharat hiukset olisivat tehohoidon kohderyhmää. Jätettävä hoitoaine taas voisi sopia oikeastaan kaikille, jotka kaipaavat kevytrakenteista mutta oikeasti hoitavaa suihketta hiuksiinsa. Olen ottanut jätettävän hoitoaineen päivittäiseen käyttöön ja piristän tukkaani noin kerran viikossa ravitsevalla Treatment Balmilla.

Joico Moisture Recovery Treatment Balm ja Moisture Recovery Leave-In Moisturizer maksavat molemmat noin 23 €. Tuotteet ovat saatavilla kampaamoista ja esimerkiksi Stockmannilta.


Tuotteet on saatu testiin.

12 kommenttia:

 1. Näähän vaikuttaa hyviltä! Mun hiukset ei oo kyllä kovinkaan karkeat, mutta blondaaminen on kuivattanut niitä sen verran paljon, että kaikki tehokosteuttavat tuotteet on mun kutreilleni hyväksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki näitä voi suositella vaikkei ihan karkea tukka olisikaan. Jos kaipaa kosteutta niin näillä sitä saa hiuksiin takaisin :)

   Poista
 2. Hyvät hiuksiin jätettävät hoitoaineet on aika harvassa. Tykkään itse käyttää sellaisia antamaan viimeisen silauksen. Kiitos vinkistä, pistän mieleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu, että moni jätettävä hoitis on ihan ok, joten tämän kanssa tuli heti sellainen hyvin toimii -fiilis :)

   Poista
 3. Kosteuttavat hiusnaamiot ovat kyllä yksi tuote, josta en koskaan suostu luopumaan :) Niiden käytön jälkeen hiukset tuntuvat niin pehmeiltä ja sileiltä vaikka hiukseni eivät alunperinkään kovin kärsineet ole! Tuota naamiota voisin ainakin joskus testailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän naamioita sen 1-2 kertaa viikossa, ja fiiliksen mukaan. Välillä vaan kaipaa kunnon kosteutusta, ja naamiot ovat siihen hyvä tuote :)

   Poista
 4. Kuulostaa ihan super hyviltä tuotteilta. Vaikka mulla on paksut pitkät ja vielä vaaleat hiukset, unohdan välillä niiden hoitamisen kokonaan! Olen vuosia ettinyt hiuksilleni luotto hoitotuotetta, mutta mikään ei ole aiheuttanut wow efektiä. Pitääkin pistää nää korvantaakse! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin monesti, että onneksi hiukseni eivät ole kiharat, koska se olisi ainakin vaikeahoitoinen, mutta kyllä tälläinen kevyesti laineikas brunettikin tukka kuivuu :)

   Poista
 5. Tuo tehohoito on ihana! Voisinkin jossain vaiheessa tutustua tuohon suihkeeseenkin, luulen että hiukseni tykkäisivät siitäkin :)

  VastaaPoista
 6. Molemmat tuotteet kuulostavat lupaavilta ja voisivat toimia hyvin myös mun tukassa! Pidän nämä siis ehdottomasti mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos hiuksissa on kuivuutta, niin tehohoito pistää kutrit siloisiksi ja suihke kruunaa koko komeuden. Tykästyin itse kovasti :)

   Poista