torstai 25. tammikuuta 2018

Klassikot: Son and Park Beauty Water ja COSRX Advanced Snail 96 Mucin hoitoneste

Kosmetiikkaa ostaessa turvaudun yleensä googleen, joten päädyn esimerkiksi blogeihin lukemaan tuotesuosituksia. Etenkin korealaiseen kosmetiikkaan tutustuessa olen tehnyt näin, ja silloin huomaa helposti mitkä tuotteet nousevat hakutuloksissa koko ajan esiin. Sain uudesta Green and Grace -nettikaupasta testiin muutaman tuotteen, jotka ovat juuri näitä korealaisen kosmetiikan helmiä.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Son and Park Beauty Water kasvovesi on suorastaan kulttituote korealaisen kosmetiikan maailmassa, joten halusin ehdottomasti kokeilla tätä. Monipuolisia ominaisuuksia sisältävä Beauty Water -kasvovesi tulee kauniin pelkistetyssä ja käytännöllisen kulmikkaassa pakkauksessa (vie vähemmän tilaa).

Oikeastaan tämä ei ole vain kasvovesi, vaan myös puhdistava tuote, jossa on kuorivia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Kosteuttavuudesta huolehtii laventeli- ja ruusuvesi sekä appelsiiniuute. Lisäksi pajunkuori ja papaijaentsyymit kuorivat ihoa hellävaraisesti. Olen jo jokin aika sitten jättänyt kuorintavoiteet lähes kokonaan pois, joten tykkään käyttää konjac-sienen ohella tälläistä kuorivaa lisäapua iholleni. Kasvojeni iho tukkeutuu helposti ja näyttää samealta, joten papaijaentsyymi heleyttää kauniisti. 

Beauty Water puhdistaa aamulla hellävaraisesti, ja illalla käytän sitä kasvojen pesun viimeistelyyn. Eli tuote toimii kuin miselliveden korvikkeena. Onneksi pullo on  kooltaan mukavan iso 340 ml, koska tämä on todella näppärä tuote. Beauty Water hoitaa kasvojen puhdistuksen ja kirkastamisen ilman ihon kuivattamista.Son and Park Beauty Water

Son and Park Beauty Water sopii erityisesti normaalille iholle, sekaiholle sekä rasvoittuville kasvoille. Tuotteen pH on 4.5, joka vastaa ihon omaa pH-arvoa. Eli tuote toimii kasvoja tasapainottavasti, ja suojaa ihoa esimerkiksi kuivumiselta. Helposti kuivuvan sekaihon omaavana on vaikea mennä veikkaamaan miten tämä toimisi oikeasti kuivalla ihotyypillä, mutta minusta tämä ei tunnu mitenkään kasvoja kiristävältä tai liian tehokkaalta kuorimisen suhteen.

Son and Park Beauty Water

Ihon kirkastamisesta päästään toiseen tuotteeseen, joka on ollut hankintalistallani jo hetken aikaa eli COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. Korealaisessa kosmetiikassa etanaseerumi on tuttu ainesosa, ja olenkin ihastunut kaikkiin kokeilemiini etanatuotteisiin. Etanaseerumilla rikastetut voiteet, seerumit ja kangasnaamiot ovat olleet kokemuksieni mukaan todella kosteuttavia. Tämä tuote on essence eli suomeksi hoitoneste, jota laitetaan kasvoille ihonpuhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, eli ennen voiteita. Etanahoitoneste on koostumukseltaan raikkaan kevyttä ja riittoisasti kasvoille levittyvää. Menee vain yksi hujaus ja essence on imeytynyt ihoon. Iho tuntuu heti kosteutetulta, vaikka fiilis on lähes mattainen imeytymisen jälkeen. Uskon, että kuiva iho nauttii essencen hoitavuudesta, ja rasvaisempi iho voisi jopa pärjätä vain tällä tuotteella kosteutuksen suhteen. COSRX essence sopii hyvin meikin alle, vaikka olisi kiiltävämpi iho.

Tuote sisältää 96 % etanaseerumia, joten tässä saa todella sitä mitä ostaa. Etanaseerumi itsessään tiedetään erittäin kosteuttavana ja ihoa kaunistavana ainesosana. Olenkin huomannut, että COSRX:n hoitoneste tuntuu heleyttävän kasvojen sävyä kosteutuksen lisäksi. Myös pumppupullo toimii hurjan hyvin. Hoitonestettä saa halutessaan ulos ihan pikkuruisen tipan verran. Jos joku miettii tuoksuuko tuote jotenkin etanalle, niin ei toki. Essence on oikeastaan lähes tuoksuton :)COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Molemmat tuotteet ovat saatavilla Bearel* -nettikaupasta, josta löytyy laadukkaita poimintoja korealaisesta kosmetiikasta ja eurooppalaista kauneutta, jota edustaa tällä hetkellä virolainen luonnonkosmetiikkamerkki Tilk!. Son & Park Beauty Water* maksaa 32,90 € ja COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence* 29,90 €. 
*mainoslinkki.

10 kommenttia:

 1. Kiinnostava postaus. Kauneusvesi kuulostaa upealta. Son and Park on mulle ihan uusi merkki. Tuollainen kulmikas pullo onkin kätevä. Kas, kun sellaisia ei ole enemmän eri merkeillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Son and Park ei taida olla hirmuisen tunnettu merkki Suomessa, mutta sen kehittäjienn kerrotaan olevan esim. ensimmäisten BB-voiteiden takana, joka saa merkin kuulostamaan heti entistä kiinnostavammalta :)

   Poista
 2. COSRX:n etanaseerumi on roikkunut pitkään ostoslistalla, jos vaikka kesään mennessä saisi ostettua sen vihdoin kaappiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin tämä oli kutkuttanut jo pitkään ja ei turhaan. Talvella tämä on loistava lisäkosteuttaja voiteen alle, ja juuri keväämmällä voisin kuvitella, että käyttäisin vain tätä vaikkapa meikin alusvoiteena :)

   Poista
 3. Vaikka paljon on k-beauty tuotteita tullut testailtua, niin COSRX:n tuotteet on vielä jäänyt korkkaamatta. Tuo essence on kylläkin poltellut pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni tuntuu kehuvan COSRX:n tuotteita :). Muhun vetoaa kivan modernit pakkaukset ja lyhyet inci-listat, joissa ei pitäisi olla mitään turhaa :)

   Poista
 4. Korealaiset ihonhoitotuotteet kyllä kiinnostaisivat, mutta yleensä ovat sen verran ihmeellisiä tuotteita, että niiden käyttötarkoitusta ei ihan ymmärrä :p Jos tuotteen nimi on Beauty Water niin se ei hirveästi kerro ainakaan itselleni tuotteesta ja en tiedä miten tuollaisen tuotteen osaisi sitten lisätä omien ihontoitotuotteiden joukkoon. Eli korealaiset ihonhoitotuotteet kiinnostavat mutta myös epäilyttävät :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti osasin selventää Beauty Waterin tarkoituksen, eli se toimii kuin puhdistava ja kirkastava kasvovesi, mutta käytän tätä oikeastaan kuin misellivettä. Eli ensin teen kaksivaiheisen puhdistuksen, ja viimeistelen ihon Beauty Waterilla ennen essenceen tai voiteisiin siirtymistä. Mua korealaisessa kosmetiikassa hämmensi monivaiheiset ihonhoitorutiinit, kuten milloin tulee essence, mutta ymmärrän kyllä jos nimi Beauty Water ei ihan heti kerro mikä on sen tarkoitus :)

   Poista
 5. Etanalimassa on glykolihappoa (prosenteista ei kyllä hajua), joten en itse ehkä käyttäisi päivällä meikin alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, ettei tässä ole glykolihappoa kovin paljoa, tai ainakin luulisin että vahva pitoisuus kuorisi ja kirkastaisi ihoa enemmän.

   Poista