perjantai 1. tammikuuta 2016

Real Techniques puuterihuisku

Jokaiselta kauneusharrastajalta/bloggaajalta löytyy varmaan jo klassikon maineeseen nousseita Real Techniques siveltimiä. Olen suurien harjojen ystävä, joten hankin ensimmäiseksi Powder Brushin eli puuterisiveltimen.


Luulin, että Real Techniques on yhdysvaltalainen merkki, mutta perustajasiskokset Sam & Nic ovat kasvaneet Lontoossa. Myöskään Real Techniquesin alkutarina ei ollut minulle tuttu. Lyhykäisyydessään kerrottuna merkki on saanut alkunsa Youtubesta vuonna 2008, jolloin Sam aloitti meikkaamiseen keskittyneen Pixiwoo-kanavan. Myöhemmin myös Nic tuli mukaan videoiden tekoon. Kanava saavutti suuren suosion ja 2011 Real Techniques lanseerattiin ajatuksena tarjota kunnolliset työkalut meikkaamiseen.


Powder Brush on tehty synteettisistä harjaksista, joten sivellin tuntuu miellyttävän pehmeältä. Yleensä käytän kabukeja, joissa harjasosa on saman kokoinen tämän kanssa, mutta kabukeissa on yleensä vain alle viisi senttinen varsi. Pitkän varren kanssa työskentelyssä on  minulle hiukan totuttelemista.


Siveltimellä luvataan "pixel perfect"-lopputulos jopa vähemmän mairittelevassa valaistuksessa. Harjakset ovat sopivan jämäkät, mutteivät karheat ja iso koko mahdollistaa nopean puuterin levityksen. Mutta voinko kehua tätä ylivoimaiseksi verrattuna muihin samanlaisiin siveltimiin? Pistin toiselle puolelle kasvoja puuterin edullisella (ja hyvällä) e.l.f kabukilla ja toisen puolen siveltelin tällä. En oikeastaan voi sanoa, että huomasin kasvoilla mitään erityistä, dramaattista muutosta Real Techniques siveltimen käytön jälkeen. Ehkä odotin jotain vau-kokemusta, tai sitten minulla on jo käytössä yhtä hyvät siveltimet, joiden antamaan lopputulokseen olen jo tottunut.


Vaikken aivan ällistynyt Real Techniques puuterisiveltimestä, niin ei se kuitenkaan poista sitä faktaa, että kyseessä on hyvä tuote. Harjakset ovat laadukkaat, ja niihin tarttuu sopivasti puuteria, jolloin ihostakin tulee hyvännäköinen. 

Kaikista Real Techniques siveltimistä löytyy ohjevideot. Vilkaisin itsekin videon, jos tämän käyttöön olisi joku mystinen kikka, jollaista en kuitenkaan löytänyt :D


Nykyään Real Techniques siveltimiä saa vaikka mistä nettikaupasta, ja siveltimien hinnat ovat hyvin kohtuulliset. Ostin Powder Brushin iHerbistä, jossa se maksoi 9 euroa.

4 kommenttia:

 1. Multa löytyy myös tämä sivellin ja samaa mieltä olen kanssasi. Sivellin on hyvä, mutta ei se nyt mitään suuria tunteita herätä. Yleisesti Real Techniquesin siveltimet ovat mielestäni hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun jotain tarpeeksi hehkutetaan, niin sitten odotukset nousevat aivan liian korkealle :D. Hyvä sivellin, muttei mitään uskomattoman erikoista.

   Poista
 2. Hihhii, multa ei löydy yhtään RT-sivellintä :D Mua aavistuksen häiritsee tuo varren muotoilu, en vaan syty sille ja siitä syystä siveltimet jäävät ostamatta. Mutta niitä Bold metals-siveltimiä himoitsen, ne ovat kauniita!

  Mutta vähän samanlainen fiilis mulla tuli Ecotoolsin mattaavan puuterisiveltimen kanssa, odotin ehkä siltä liikoja :D Mutta hyvä sivellin sekin on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne metalliset ovat kauniita, ja paremman näköisiä kuin nämä tavalliset :). Ecotoolsin mattasivellintä haluaisin kokeilla, koska joku sanoi että se oikeasti pitää ihon paremmin mattana, mutta luulenpa että päätyisin samaan tulokseen kuin RT-siveltimen kanssa :D

   Poista