sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kaunis puuteri & matta meikkivoide

Onko nätti ulkoasu syy ostaa kosmetiikkaa? Useimmiten pakkaus on upea, mutta Catricen puuterissa sisältö on kauniin marmorinen. Enhän minä olisi tätä tarvinnut, enkä edes tiennyt sopiiko puuteri minulle, mutta pakko se oli saada.


Hieman mietitytti miltä neljää eri sävyä sisältävä Color Correcting Mattifying puuteri näyttää kasvoilla. Jokaisella värillä on oma tarkoituksensa. Pinkki raikastaa väsynyttä ihoa, vihreä neutralisoi punaisuutta, beige tukee ihon luonnollista sävyä ja violetti tuo hehkua.


Tähän aikaan vuodesta en oikein tykkää ostaa uusia meikkivoiteita tai puutereita, koska vieläkin joutuu useimmiten turvautumaan keinovalossa peilaamiseen. Puuteri tasoitti kasvojen sävyä, joten tämän perusteella tykästyin. Silti jäi tunne aavistuksen liian tummasta väristä.


Toki puuteri tarvitsee alleen myös meikkivoiteen. Catrice All Matt Plus meikkivoide lupaa kiillottomat kasvot. Valoa heijastava meikkivoide ei kuitenkaan jätä kasvoja liian meikatuiksi, vaan koostumusta kuvataan mattaisen satiiniseksi.

Sävy 010 Light Beige on vaalea sävy keltaisella pohjavärillä. Meikkivoide peittää hyvin ja pitää ihon mattana normaalia pidempään. Tämä on siis todella hyvä meikkivoide minun iholleni. Voiteen levityksessä pitää olla kuitenkin vähän nopea, koska meikkivoide kuivuu helposti paikalleen. Kaunis lasipullo sisältää pumpun, josta tulee sen verran meikkivoidetta, että se riittää koko kasvoille. Annostelun määrä on kuitenkin aina vakio, joten pienempää määrää ei saa ulos.


Vertailukohtana on varmaan kaikille tuttu Lumenen CC voide, joka on vasemmalla. Oikeanpuoleinen All Matt Plus on tähän verrattuna vaaleampi ja keltaisempi sävy.


Toivottavasti Essencen hyvän menestyksen myötä myös Catrice saapuisi Suomeen, koska ovathan nämä molemmat saman valmistajan tuotteita. Sillä välin Catricen meikkejä voi ostaa Kosmetik4Less-nettikaupasta. Catrice Color Correcting puuteri maksaa 4,45 € ja All Matt Plus meikkivoide 6,45 €.



Lisäsinpa tähän vielä Catricen ripsivärin, jonka kuvat löytyivät muistikortilta. Essencen ripsareita on moni blogeissaan esittelyt, ja niin minäkin (täällä ja täällä). Essencen ripsivärit ovat olleet tosi hyviä, mutta miten Catrice pärjää?


Ripsiin tuli mielestäni kivasti kaarevuutta ja hieman myös pituutta. Ripsiin jäi hyvin kevyt tunne, ja kuvassakin näkyy että ripset ovat aika hennot. Ripsiväri ei paakkuunnu paksuksi kerrokseksi useammankaan levityskerran jälkeen, kuten joidenkin maskaroiden kanssa voi käydä.

Plussaa tulee siistinä pysymisestä. Ripsiväri ei sotannut yhtään päivän aikana, joten se on aika hyvin tämän hintaluokan tuotteelta. Tätä maskaraa en varmaan osta toiste, koska se jokin vau-juttu jäi puuttumaan, mutta kokeilen varmasti lisää muita Catricen ripsivärejä.


Catrice Allround ripsivärisävy Blackest Black maksaa Kosmetik4Less-nettikaupassa 2,95 €. Tarjolla on myös vedenkestävä versio. Allround olikin halvimmasta päästä oleva Catricen ripsari, muttei kalleimmatkaan ole kuin 4,95 €.

12 kommenttia:

  1. Aivan ihanan oloinen toi puuteri!ja kuinka halpa!! :D itellä onkin puuteri aika lopussa joten voi olla että pitää tehdä nettiostoksia myöhemmin illalla ;) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Catrice kuten myös Essence ovat niin halpoja merkkejä, että esim. kauppojen ripsarihinnat tuntuvat hurjilta :D

      Poista
  2. Kiva, kun esittelit tuon meikkivoiteen! Sitä on tullut silmäiltyä useamminkin ja mietittyä oisko se mistään kotoisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmasti hyvä, jos etsii vähän peittävämpää mattameikkivoidetta :)

      Poista
  3. Kaunis puuteri! Tuollaiset baked-kuviot kyllä miellyttävät silmää :)

    VastaaPoista
  4. Mulla on juurikin tuo sama meikkivoide ja oon kyllä tykännyt paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet myös tykännyt. Tämä on kyllä hyvä vaihtoehto vähän rasvoittuvalle iholle :)

      Poista
  5. Tuo meikkivoide vaikuttaa hyvältä ja hintaakaan ei ole juuri mitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Catrice ei tosiaan ole kallis, mutta silti merkillä on paljon hyviä tuotteita. Ja pakkaukset ovat tyylikkäät hinta huomioiden :)

      Poista
  6. Mulle nuo Lumenet on aina järestään liian tummia,olis kiva jos tälläsellä edullisemmalla merkillä olis oikeesti vaaleita kasvomeikkejä :) Ja ihan ku oisin kuullu et Catrice on tulossa Suomeen..?

    VastaaPoista