torstai 27. lokakuuta 2016

Joululahjoja ja kosmetiikkaa / Dermosilin joulu

Joulu on ihanien kosmetiikkapakkausten juhla-aikaa. Dermosil tuo joka vuosi uudet ja kauniit joulutuotteet myyntiin, joista sain valita muutaman setin testiin. Kuinka kauniit ulkoasut pakkauksissa onkaan! Nämä kaunokaiset eivät kaipaa lahjakäärettä päälleen, vaan ovat valmiita lahjoja.


Ensimmäinen setti onkin minulle jo entuudestaan tuttu. Ihastuin Blossom tuoksuun kesällä 2015 ja nyt omenankukkien tuoksu on tullut takaisin jouluksi! Winter Blossom setti sisältää kosteuttavan ja nopeasti imeytyvä ihonhoitovoiteen sekä glyseriiniä sisältävän suihkugeelin. Molemmat tuotteet ovat täydellisiä päivittäiseen käyttöön. Omenankukkien tuoksu sopii hyvin myös talveen, koska se tuo mieleen kevään raikkauden. Winter Blossom setti maksaa 8,90 €. Suihkugeeli ja vartalovoide ovat kooltaan 300 ml. 



Ihonhoidon lisäksi Dermosilin joulutuotteissa on värikosmetiikkaa sekä Beauty meikkisivellinsetti. Mukana on pehmeästä, synteettisestä karvasta valmistetut viistopäinen sivellin rajauksiin ja korostuksiin, pienempi ja isompi luomivärisivellin, meikkivoidesivellin sekä yleissivellin vaikkapa puuterille ja poskipunalle. Etenkin viistopäinen sivellin tuntuu näppärältä ja sopivan napakalta rajauksen tekoon. Myös luomivärisiveltimet ovat minun makuuni kooltaan ja käytettavyydeltään. 

Siveltimet pysyvät hyvin paikallaan nepparikiinnityksella toimivassa pussukassa. Setti on varmasti toivottu lahja monelle meikkaajalle, koska hyvät työkalut ovat kaunistautumisen a ja o. Beauty setti maksaa 18,90 €.


Cheer Up on täydellinen lahja kuivista jaloista kärsiville. Olen jo pitkään aikonut kokeilla kuorintasukkia, koska haluaisin silkin pehmeät jalat. Testailen näitä mitä pikimmiten ja hiukan jännityksellä odottaen. Kertakäyttöisiä sukkia pidetään jalassa 90 minuuttia, jonka jälkeen menee 3-5 päivää kunnes kuollut ihosolukko alkaa irrota. Tämä vaihe kestää noin kaksi viikkoa.

Kuorittujen jalkojen ihoa on hyvä hoitaa pakkauksen mukana tulevalla Jalkaseerumilla, jotta pehmeys säilyy pidempään. Koostumukseltaan kevyt jalkaseerumi imeytyy nopeasti ja vaikuttaa tehokkaasti jo kertakäytön jälkeen. Tehokkuus selittyy kemiallisesti kuorivilla ainesosilla. Cheer Up setti sisältää siis Kuorintasukat ja Jalkaseerumin 75 ml, jotka maksavat yhteensä 12,90 €.


Kädet ja jalat kaipaavat talvella erityistä huolenpitoa. Cozy Care setti tulee pehmeässä huopalaukussa, joka suljetaan nepparilla. Mukana on viisi suosikkivoidetta Dermosilin valikoimista. Raikas Classic käsivoide, nopeasti imeytyvä Sensitive Hydrogeeli ja käsivoideklassikko Vitamin E. Lisäksi mukana on yön aikana vaikuttava Yövoide käsille ja jaloille sekä suosikkini, todella kosteuttava Sensitive Extra.

Tuubit ovat kooltaan 40 ml. Viiden voiteen Cozy Care setti maksaa 7,50 €. Mielestäni tässä on tarpeellinen pakkaus jokaiselle, koska kukapa ei kaipaa ilmojen kylmetessä lisäkosteutusta iholle. Ja samalla saa hyvän tutustumissetin Dermosilin viiteen eri voiteeseen.


Enjoy the Calm on toimiva lahja hemmottelua kaipaaville. Setti sisältää vartalon sokerikuorinnan, joka on ihanan jouluinen tuoksultaan. Kuorinta tuoksuu hedelmäiselle, mutta sisältää myös kardemummaa, vaniljaa ja kanelia. Vartalokuorinta on mukavan tehokas iholla, ja sisältää runsaasti sokerikiteitä. Kuorinnassa on lisäksi manteöliöljyä ja E-vitamiinia, joten se ei tunnu yhtään kuivattavalta.

Suihkun jälkeen voi jatkaa nautiskelua kofeiinittomalla Good Night yrttijuomalla, joka on valmistettu Reilun kaupan rooiboksesta. Tee sisältää veriappelsiiniöljyä, joka tuoksuu ja maistuu mukavan lämmittävältä. Teen on valmistanut kotimainen Forsman. Enjoy The Calm setti maksaa 9,50 €. Sokerivartalokuorinnan koko on 200 g ja Good Night tee on 60 g.


Dermosilin joulutuotteet tulivat myyntiin tänään torstaina 27.10 klo 10. Joulukauppaan voi tutustua täällä sekä klikkaamalla tästä näkee helposti koko jouluvalikoiman. Valikoimissa on mielestäni hyviä lahjaideoita monen ikäisille ja henkilöille, jotka arvostavat pientä itsensä hemmottelua. Dermosilin joulutuotteet ilahduttivat minua kovasti, joten uskon, että näistä löytyy hyviä joululahjavinkkejä ystäville ja läheisille eikä itseään kannata unohtaa :)

Voisin vielä lyhyesti mainita, että Dermoshop Oy on kotimainen yritys, jonka valikoimissa on ihonhoito-, hiustenhoito- ja meikkituotteita sekä ravintolisiä. Dermoshop myy Dermosil-tuotteita vain omassa nettikaupassaan. 


Tuotteet on saatu testiin. En hyödy linkkien klikkaamisesta.


29 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä kauniit ulkoasut pakkauksissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Pakkaukset näyttäisivät niin kauniilta joulukuusen alla :)

      Poista
  2. Dermosilin joulujutut ovat aina ihanan houkuttelevia, mutta en taida tällä hetkellä tarvita yhtään enempää tuotteita täpötäysiin varastoihini. Blossom -sarjan meikinpohjustaja oli ihan ässätuote. Harmi, ettei sitä ole enää valikoimissa. Käytin sitä monen monta tuubia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muistanutkaan, että Blossom-sarjassa oli muita tuotteita, koska ihastuin niin paljon näiden vartalotuotteiden tuoksuihin :)

      Poista
  3. Tein tilauksen heti kun nuo joulutuotteet tulivat myyntiin ja näistä sinun valitsemista tilaukseen lähti ensimmäinen ja viimeinen paketti. Myös monta pakettia menee lahjoiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hauskaa päästä etukäteen kurkkaamaan valikoimaa, koska itsekin odotan aina kovasti mitä Dermosil tuo jouluna myyntiin. Lahjansaajat ilahtuvat varmasti saadessaan näin kaunista ja hyvää kosmetiikkaa :)

      Poista
  4. Ihania joulupakkauksia <3. Harmi, että tuotteet valmistetaan ulkomailla, käsittääkseni vain yrityksen johto on Suomessa. Hinnat vaikuttavat kukkaroystävällisiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kauniita :). Löysin tämmöisen tekstipätkän Dermosilin sivuilta "Suuri osa tuotteistamme valmistetaan Pohjoismaissa, siis Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Muita valmistusmaita ovat Ranska ja Espanja, eli valmistus tapahtuu Euroopan sisällä."

      Poista
  5. Mie sain eilen kuvaston postiluukusta (harmillisen myöhään tuli), mutta se revontuli kuosinen lahjapakkaus oli ihana :D Pari juttua sieltä bongasin, mitä voisi tilailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti vilkaista mikäs se revontulipakkaus oli, koska onhan sekin tosi kaunis. Tykkäsin myös miesten tuoksusta, joka oli pakattu puuta muistuttavaan kuosiin :)

      Poista
  6. Onpas kivannäköisiä puteleita ja tuubeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset ovat tyylikkäitä etikettejä myöten. Eikä hinnatkaan huimaa :)

      Poista
  7. Just eilen tein tilauksen Dermolle :) Noi joulupakkaukset on aina ihania, mutta mua harmittaa se, että niitä ei myydä yksittäin! Olisin tosi kovasti halunnut Blossom suihkugeelin, mutta en voinut tilata sitä kun en käytä tuoksuvia vartalovoiteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä 2015 suihkugeeliä ja voidetta pystyi ostamaan erikseen, mutta nyt ne on laitettu samaan settiin. Itse tykkään molemmista, joten se ei minuta haittaa, mutta jos seteissä tulee itselle tarpeettomia tuotteita, niin nehän voi pistää pukinkonttiin :)

      Poista
  8. Voi miten ihania pakkauksia! Äidille lähtee ehkä tuo Cheer Up -setti tilaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cheer up on tosi hyvä setti, jos kuivat jalat vaivaa. Odotan innolla kuorintasukkien testausta :)

      Poista
  9. Ihanat lahjapakkaukset, nämä eivät kyllä tarvi enää käärettä ympärille :) Ellei halua antaa totaalista yllätyslahjaa ( jos epäilee lahjan saajan tietävän nämä pakkaukset ) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tulisikin tuplayllätys, jos pistää kääreet paketin ympärille eikä vastaanottaja tiedä vielä pakkauksestakaan mitä sen sisällä on :)

      Poista
  10. Mä ihastelin eilen töissä kuvastosta noita kauniita joulupakkauksia! Näistä saisi kyllä hyvän joululahjan jollekulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosil taitaakin olla aika suosittu työpaikkojen kimppatilauskohde. Testaamani tuotteet olivat vain pieni osa kaikesta, joten valikoimaa kyllä riittää :)

      Poista
  11. Nuo kuorintasukat toimivat hyvin, kun viime kesänä kokeilin. Kuoriutumisvaihe ei ollut kovinkaan miellyttävä kokemus, mutta jalkapohjat säilyivät pehmeinä pitkään ja kovettuneet karheutumatkin kantapäistä hävisivät.

    Mua kiinnostaisi Enjoy the Calm-setti, mutta en taida viitsiä pelkästään sen vuoksi laittaa tilausta, etenkään kun edellisestä tilauksesta ei ole pitkä aika.

    Nättejä pakkauksia kyllä ovat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just jännityksellä odotan sitä kuoriutumisvaihetta, ja kestääkö se tosiaan pari viikkoa. Mutta uskon, että vaiva on sen arvoinen :)

      Poista
  12. Ihania joulupakkauksia Dermosililla tänä vuonna! Etenkin nuo siveltimet kiinnostaa kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosilin joulu herättää joka vuosi ihastusta, eikä tämä vuosi ole poikkeus :)

      Poista
  13. Tuo softening foot serum on aivan loistava tuote! Juuri tänään tuli dermosil -tilaukseni ja pari tuubia oli taas "pakko" ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on minunkin suosikki jalkatuotteista. Imeytyy supernopeasti ihoon ja kosteuttaa tehokkaasti :)

      Poista