torstai 13. lokakuuta 2016

Uutuus boksi / PMS Box lokakuu 2016

Viime viikolla julkaisin The Beauty Boxin arvostelun, ja nyt on vuorossa Kiss My Boxin toinen yllätyslaatikko, The PMS Box. Boksin tarkoitus on tehdä kuukautiset helpommaksi tuomalla iloa kosmetiikan ja suklaan (tai muiden herkkujen) voimin.



The PMS Box sisälsi ihanan sekoituksen kosmetiikkaa ja herkkuja. Kokonaisuudessaan mukana oli 11 tuotetta, sekä ekoille tilaajille annetut extratuotteet, joita olivat tuoksupussi ja hiuspanta. Boksin kuvauksessa sanotaan, että mukana on yleensä 5-6 tuotetta, joten ainakin tämä eka boksi oli todella täyteläinen.
The Beauty Boxissa ja The PMS Boxissa oli aika paljon yhteneväisyyksiä ainakin tässä kuussa. Saa nähdä miten on jatkossa. Merkkaan jokaisen tuotteen jälkeen hinnan ja linkin Kiss My Boxin nettikauppaan, jos tuote löytyy verkkokaupan valikoimista.


Aloitetaan kangasnaamioilla, joita minulla on nyt aika paljon testattavana (positiivinen "ongelma" :D). TonyMolyn I´m Real Rice Mask Sheet Clear Skin naamio on kirkastava ja kosteuttava naamio, joka  sopii jokaiselle ihotyypille. Naamio maksaa 2,40 € (nyt tarjouksessa 1,60 €). Testasin jo TonyMolyn naamion ja voin allekirjoittaa sen toimivuuden. Kirjoittelen tästä ja muista naamioista myöhemmin lisää omassa postauksessa.

ABS Solution Royal Jelly Essence Mask vaikuttaa ihanan hoitavalta. Korealaiset naamiot ovat yleensä mukavan kosteita, joten kannattaa hieroa kasvoille jäävä seerumi ihoon, jotta tuotteesta saa kaiken hyödyn irti. Royal Jelly eli kuningatarhyytelö on myös superkiinnostava ainesosa, koska sitä paljon syövät mehiläisen toukat kasvavat kuningattariksi eikä työläisiksi.


Pure Smile Pearl Extract kangasnaamiolla pitäisi saada kirkas iho, kosteutut kasvot ja tasaisempi sävy kasvoille. Tässä on hyvät ominaisuudet sisältävä naamio, joten testaan sen innolla. Pure Smilen kangasnaamio maksaa 1,20 €.

Edellisessä boksissa tuli huulinaamio, ja nyt panostetaan silmänalusiin. Missha Brightening Eye Patch lappusten lupauksena on antaa kosteutta ja ravinteita kuivalle sekä väsyneelle iholle. Silmänympärysten iho on ohutta ja herkkää, joten tehohoito on varmasti aina tarpeen. Misshan silmänalusnaamiot  maksavat 2,40 (tarjouksessa 2 €).

Olen käyttänyt COSRXin finnitarroja, joten minulla on nyt vertailukohtaa testaillessani Skinfoodin Tea Tree Spot Patchia. Finnitarrat laitetaan näpyn päälle 8-12 tunniksi eli vaikka yön ajaksi. Teepuuta sisältävä tuote rauhoittaa ihoa, ja luulen, ettei tämä välttämättä saa näppyä heti katoamaan, mutta ainakin nopeuttaa sen parantumista. Skinfoodin finnilaput maksavat 1,60 € (nyt 1,40 €).


Tulitikkuaskin näköinen kukkakuosi kätkee sisäänsä 5 pientä kynsiviilaa. Kuten viimeksikin totesin, niin nämä jäävät ehkä käyttämättä, koska en tykkää viilata kynsiäni. Kynsiviilat maksavat 1,55 €.

The Beauty Boxissa tuli myös Human Naturen luonnollinen ja sävyllinen Cherry huulivoide. Nyt voin laittaa toisen huulivoiteen vaikka laukkuun mukaan. Huulivoide maksaa 3 € (tarjouksessa 1,80 €).

Pugs & Kisses on tuoksupussi herkullisessa persikan tuoksussa. Pussukan voi pistää esimerkiksi vaatekaappiin tuomaan kivaa tuoksua. Hintaa tuoksupussilla on 1,40 €.


Tällä kertaa hiuspanta tuli vaaleana versiona. Kyseessä on siis hiuspanta, jossa on rautalanka sisällä, joten sitä voi säätää itselleen sopivaksi ja mihin muotoon haluaa.


Olen ahkera käyttämään hiusnaamioita, joten Argan Oil oli mieluinen tuote. 7-10 minuutin vaikutusajalla tulisi saada kosteutusta kuiville ja kärsineille hiuksille. Yhden käyttökerran jälkeen voin sanoa, että naamio silotti hiuksia, muttei tukkaa latistavalla tavalla. Purkki on myös mukavan iso, 220 ml. Argan Oil hiusnaamio maksaa 4,60 € (nyt tarjouksessa 3,80 €).


Sitten niitä herkkuja! Ekana on Nairn´s Snackersin täysjyväkaurasta tehtyjä suolakeksejä juuston makuisena. Pussi on kooltaan 23 g. Juusto maistui kekseissä hyvin, ja varmaan täysjyväkaura teki mausta sellaisen, ettei näistä tullut epäterveellistä fiilistä. Skotlantilaiset Nairn´s suolakeksit maksavat 1,20 €.

Ridings Double Chocolate Chip Cookie on mahtavan kokoinen suklaakeksi! 90 g painava keksi oli etenkin se tuote, joka sai minulla hymyn huulille. Ostan usein Subwayn keksejä, mutta tämä voittaa ne koollaan eikä suklaahippusten koossakaan olla pihistelty. Keksi maksaa 1,50 €.


Suklaakeksin kanssa voikin keittää vaikka teetä. Clippersin luomuteet ovat minulle entuudestaan tuttuja. Boksissa tuli täysikokoinen paketti rauhoittavaa Kamomillaa. Juon teetä etenkin syksyllä ja talvella, joten tämä oli oikein hyvä valinta boksiin. Clippersin tee maksaa 2,90 €.


The PMS Box oli mielestäni mainio sekoitus herkkuja niin kosmetiikan kuin syötävien tuotteiden muodossa. Boksin teeman huomioiden uskon, että esimerkiksi kuppi lämmintä teetä ja makea keksi nostaisivat mielialaa. Siihen vielä naamio kasvoille ja tarra finnin päälle, niin olo varmasti paranee, kun iho näyttää paremmalta. The PMS Box maksaa 25,90 €.  

Voisin tehdä myöhemmin vielä kootun arvostelun Kiss My Boxien mukana tulleista tuotteista ja kertoa vaikka mitkä nousivat suosikeiksi :)


Boksi on saatu testiin. En hyödy mitenkään linkkien klikkailusta.

12 kommenttia:

  1. Clipper on mun suosikkiteemerkki, hinta-laatu kohdilaan eikä niitä ärsyttäviä niittejä teepusseissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin näitä ekan kerran ihan vain kivan pakkauksen takia, mutta myös itse tee on hyvää :)

      Poista
  2. Tässä boksissa on just ne mitä haluaisin kuukausittaisten yllätyslaatikoiden sisältävän: herkkuja ja kosmetiikkaa! :D Nopealla laskeskellulla (joka saattoi kyllä mennä päin honkia) tuotteiden hinta vaan ei ihan täsmää boksin hinnan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua on helppo miellyttää laittamalla boksiin vähän jotain makeaa :D. Mäkin mietin kyllä, että jos boksissa on normaalisti 5-6 tuotetta, niin silloin mukana pitäisi ainakin olla vähän arvokkaampia tuotteita, että boksin hinta täyttyy.

      Poista
  3. Siis jos boxin nimi on PMS Box, niin melkein pakko jossain vaiheessa kokeilla tätä versiota boxeista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on hyvä idea, koska kuka ei kaipaisi pientä hemmottelua siihen aikaan kuusta :)

      Poista
  4. Eikä miten mahtava idea ( ja olipas runsas boksi )^_^ Ja vielä kun tuon ilmestymisen saisi synkronoitua tilaajan kuukautiskierron mukaan :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, se olisi loistavaa, jos boksi tulisi samana päivänä kuukautisten kanssa :D

      Poista
  5. Mun pitää selvästiki itelle joskus tilata tällainen boksi. ^_^ PMS boxi kuulostaa ideanaki nii hauskalta ja ihanalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Suomessa PMS boxi on uusi juttu, ja muutenkin tälläiset hemmotteluboksit ovat ihana idea :)

      Poista
  6. Aivan paras toi teemerkki! <3 :3 ite juon iltasin sleep easya, ja se kyllä oikeasti parantaa mulla unenlaatua roimasti :) ja oii kuinka ihanan muhkea keksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamomillateekin olisi varmasti hyvää illalla juotavaksi, koska se rauhoittaa. Ehkä pitää kokeilla tätä myös ennen nukkumista :)

      Poista