perjantai 9. tammikuuta 2015

Lumene Longwear Blur Foundation

Lumenen CC meikkivoide oli niin loistava, joten halusin kokeilla myös Lumenen uutuutta Longwear Blur Foundationia sävyssä 0 Light Ivory. Lumenella on myös aina suomeksi sävynimi, joka on Valon hehkua.


Longwear Blur lupaa olla samettinen meikkivoide, joka saa ihon heti näyttämään tasaiselta ja virheettömältä. Lumenen CC meikkivoide on varmasti monelle tuttu, joten vertailen näiden kahden ominaisuuksia. Longwear Blur Foundation on CC voidetta hieman kiinteämpää koostumukseltaan, ja selvästi peittävämpää. Ehkä tästä paksummasta koostumuksesta johtuen iho ei näytä niin heleältä kuin CC voiteella. Ei Longwear Blur Foundation kuitenkaan mikään paksu maski iholla ole, vaan peittävyyden lisäksi lopputulos on kaunis. Meikki pysyy hyvännäköisenä ja mattana kasvoilla, kunhan laitan rasvaiselle iholleni sopivan primerin, kasvovoiteen ja puuterin.


Longwear Blur Foundationin plussapuolet ovat hyvä peittävyys ja vaaleampi sävy verrattuna CC voiteeseen. CC voide voittaa kuitenkin ihon kuulaudessa, joten on vaikea sanoa kummasta pidän enemmän. Uskoisin CC meikkivoiteen olevan parempi, jos ihossa ei ole paljoa peitettävää.


Näytekuvassa on päällimmäisenä Longwear Blur sävy 0 ja alempana Lumene CC meikkivoide sävy Light. Kuvasta huomaa, että CC voide on tummempaa. Lumene Longwear Blur Foundation maksaa 16,90 €.

Kuva lumene.fi

Tätä en ole vielä kaupoissa nähnyt, mutta Nude Perfection Fluid Foundation on uusin meikkivoide Lumenelta. Meikkivoide lupaa tehdä ihosta virheettömän ja luonnollisen mattapintaisen. Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja pumppu tekee pullosta kätevämmän.

7 kommenttia:

 1. Tuo Nude Perfection saattaa hyvinkin olla helmikuun Livboxissa ainakin eilen facebookissa vihjasivat siihen suuntaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin huomasin vihjauksen ja toivon, että tulisipa tuo uudempi meikkivoide eikä tämä Blur :)

   Poista
 2. Itse tykkään tästä Blurista melkein enemmän kuin CC:stä. Mikä on outoa, koska heleä meikki on eniten makuuni. :D Molemmat toki hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään Blurin peittävyydestä tosi paljon, mutta kuitenkin kaipaan kuulautta iholle. Ehkäpä tulen käyttämään näitä vuorotellen :)

   Poista
 3. Itselleni vaalein CC-voide oli liian tummaa, ja harkitsen nyt tuota Longwear Blur -voiteen vaaleinta sävyä. Onko CC:n ja Blurin tummuusero livenä huomattava, ja onko tuo Blur-voide enemmän kelta- vai punapohjainen? Onko se kellertävämpi kuin CC? Ainakin kuvan perusteella olisi. Ajattelin, että jos uskaltaisi tilata netistä, kun en oikein pääse kipsi jalassa kauppaan kokeilemaan. Toki voisin odottaa, mutta olen kärsimätön... :D Kiitos jos jaksat vastata kysymyksiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin, että Blur on asteen verran CC-voidetta vaaleampaa, mutta jos CC oli liian tumma niin veikkaisin, että Blur menee myös liian tummaksi. Kuva on otettu kirkkaassa luonnonvalossa, joten se on varmaan vaikuttanut siihen, että Blur näyttää keltapohjaisemmalta, mutta minusta se on punertava ja CC keltapohjainen. Toivottavasti vastaus auttoi :)

   Poista
  2. Kiitos! En sitten mene ainakaan kokeilematta tilaamaan. :D

   Poista