maanantai 12. tammikuuta 2015

Livbox tammikuu 2015

Tammikuun boksi saapui vihdoinkin minulle. Olin jo malttamattomana muista blogeista katsonut mitä tässä kuussa on luvassa.


Tälläistä laatikosta paljastui...


Lumene Ultra Sensitive rauhoittava ja kosteuttava naamio on täysikokoinen tuote, joka jo minulta valitettavasti löytyy. Olisin muuten todella paljon ilahtunut tästä.


La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ voide on tarkoitettu kuivalle, herkälle ja atopiaan taipuvaiselle iholle. 15 ml näytetuubi tulee varmasti käytettyä vaikka käsille, jos en kasvoille tai vartalolle näin tuhtia voidetta tarvitse.


Cutrin Chooz Multivolumizer on hiusten monitoimituuheuttaja, joka antaa mm. rakennetta ja pitkäkestoista volyymia. Pullosta tuli näytekoko 75 ml. Kyllä tätä varmaan tulee kokeiltua, mutta muuten olen kyllä todella laiska käyttämään muotoilutuotteita.


Philosophy The Microdelivery Peel Kit näytepussit sisältävät kaksivaiheisen kuorinnan. Kemiallinen kuorinta kuulostaa aina vähän jännittävältä, mutta innolla testaan itselle uusia kuorintoja. Philosophya en ole merkkinä ennen kokeillutkaan.


Rimmel BB Cream 9 in 1 lupaa mm. tasoittaa ihon pintaa, sitoa kosteutta ja peittää ihon virheitä. Pelkäänpä, että meikkivoide on Light sävystä huolimatta liian tumma. Meikkivoiteita on vähän hankala laittaa Livboxiin, koska monelle sävy on väärä.


Boksi olisi ollut todella kiva, jos minulla ei olisi entuudestaan Lumenen naamiota ja jos olisin saanut hoitosuihkeen muotoilutuotteen sijaan. Innolla odotan kuitenkin ensi kuuta, jonka sisällöstä onkin jo vinkkailtu Livboxin Facebook-sivuilla.

4 kommenttia:

 1. Mä niiiin toivon, että se ensi kuun Lumene-uutuus olisi se seerumimeikkivoide! Vaikka kuten sanoit, on sävyn saaminen arpapelillä vähän riski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen meikkivoiteet ovat onneksi yleensä vaaleampia kuin Rimmelin, toivottavasti ensi kuussa parempi tuuri :)

   Poista
 2. Posti jätti tänään lapun että vasta HUOMENNA vosin hakea liv boxini, kyllä ketuttaa! Saa nyt nähdä koska jaksan hakea pakettini, en niin kauheasti innostunut sisällöstä. Tuo Cutrin chooz on muuten täysikokoinen tuote ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että sain aina ennen boxin ensimmäisten joukossa, mutta nykyään pakettia pihdataan :D. Lapussa ainakin lukee, että täysikokoinen Cutrin Chooz Multivolumizer olisi 150 ml ja 15,90 € :)

   Poista