keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Maybelline Baby Lips Dr. Rescue

Uudet Maybelline Baby Lips Dr. Rescue huulivoiteet ilmestyivät nyt tammikuun alussa kauppoihin. Ja tietenkin minua kiinnosti onko näissä uutuuksissa eroa kesällä ilmestyneihin Baby Lips huulivoiteisin.

 

Värillisiä sävyjä on tarjolla kaksi, Just Peachy ja minulta löytyvä Coral Crave. Too Cool-nimen alta löytyy väritön versio. Kaupassa huomasin Coral Craven olevan selkeästi suosituin näistä kolmesta, koska hylly oli lähes tyhjä siitä kohtaa.


Korallin väri on niin hento, ettei se huulilta juurikaan erotu, joten värilliseksi huulivoiteeksi tätä ei voi oikein kutsua. Huulivoide tuoksuu raikkaalle mentholille. Koostumus on tässä mielestäni samanlainen kuin aiemmin ilmestyneissä värillisissä Baby Lipseissä, eli huulille tulee liukas, öljyinen pinta mutta ei kosteutusta. Joten eivät nämä uudetkaan Baby Lipsit saaneet minua innostumaan.


Hintaa Dr. Rescue Baby Lipseillä on 3,90 €.

4 kommenttia:

 1. Oon kuullut monelta muutakin, että vaikka näitä mainostetaan kosteuttavina niin ei ole eroa niihin normeihin. Harmi, koska musta nää vaaleat pakkaukset on aika kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baby Lipseillä on jo aikamoinen legendan maine, ja moni näistä tykkää, mutta muhun ei kolahtanut.

   Poista
 2. No niin, eipä taida maksaa vaivaa ostaa testiin =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et niistä vanhemmista Baby lipseistä tykännyt, niin ei varmaan nämäkään ole mieluisia.

   Poista