torstai 15. tammikuuta 2015

Lumene Ultra Sensitive yövoide ja silmänympärysvoide

Pääsin joulukuussa mukaan Lumenen testiryhmään, jossa arvioin käyttökokemuksiani Ultra Sensitive-sarjan päivä- ja yövoiteesta, silmänympärysvoiteesta ja kasvonaamiosta. Tänään esittelen yövoiteen ja silmänympärysvoiteen.


Ultra Sensitive tuotteet rauhoittavat ihoa päivän rasituksista ja vähentävät kasvojen punoitusta sekä kuumotusta suomalaisen mustikkauutteen ja keramidien avulla. Edellä mainitut ainesosat myös suojaaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Koko sarja on hajusteeton ja väriaineeton.


Kuten alla olevasta kuvasta näkee, niin voide on tarkoitettu parikymppisestä kuusikymmentävuotiaille. Pakkaukset ovat väreiltään neutraalit, joten Ultra Sensitive tuotteet sopivat ulkoasultaan kaiken ikäisille ja niin naisille kuin miehillekin.


Yövoide lupaa olla rauhoittava ja ravitseva iholle. Minulle voide on tarpeeksi kosteuttava yökäyttöön, mutta ehkä odotin yövoiteelta tuhdimpaa kosteutusta. Olen käyttänyt Ultra Sensitive yövoidetta kuukauden verran, ja koen ihoni tuntuvan hoidetulta, vaikka ulkona paukkuu kova pakkanen. Etenkin talvisin kasvoissani on punoitusta, jota en nyt ole niin paljoa huomannut. Ihoni tuntuu samettisen pehmeältä voiteen käytön jälkeen.


Ultra Sensitive silmänympärysvoide lupaa myös rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää silmänympärysaluetta. Silmänympärysvoide ja yövoide ovat samankaltaisen oloisia koostumukseltaan ja tuoksultaan. Minun on kuitenkin vaikea sanoa silmänypärysvoiteesta muuta kuin, että se kosteuttaa hyvin. En osaa ottaa kantaa ihoa rauhoittaviin ominaisuuksiin, koska silmänympärysihossani ei ole mitään ongelmaa, johon voide voisi vaikuttaa.


Ultra Sensitive tuotteet maksavat 17,90 €. Yövoide on 50 ml ja silmänympärysvoide 15 ml.

Tuotteet on saatu, mutta mielipiteet ovat täysin omiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti