maanantai 26. tammikuuta 2015

Hiustuotteet kuin Baby Lipsit

Ruokaostoksilla käydessäni huomasin värikkään asetelman kosmetiikkaosastolla. Pöydälle oli laitettu Maybelline Baby Lipsejä ja Mades Recipes hiustenhoitotuotteita, jotka sointuvat täydellisesti toistensa ulkoasuun. Ehkäpä kaipasin valkeaan talveen väriä, joten shampoo ja hoitoaine lähtivät mukaani pienenä heräteostoksena. Molemmat tuotteet ovat hiuksia tuuheuttavia.


Shampoo ja hoitoaine tuoksuvat molemmat makean hedelmäiselle. Tuoksu on tosin aika keinotekoinen. Koostumukseltaan läpikuultava shampoo pesi hiukset tehokkaasti, jopa hieman liiankin kuivaksi.


Pesevän shampoon jälkeen ei auttanut kuin toivoa, että hoitoaine silottaisi hiukset. Onnekseni hoitoaine teki hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi, vaikka odotukset olivatkin aika olemattomat. Entäpä se luvattu tuuheuttavuus? Hiusten kuivuttua huomasin hiuksissa normaalia enemmän tuuheutta, joten kyllä sekin puoli tuli hoidettua.


Shampoota en osta toiste, mutta hoitoainetta voisin harkita, jos tuoksu ei olisi niin esanssinen. Mades Recipes tuotteet maksoivat Prismassa 2,70 €. Merkiltä oli tarjolla myös muita shampoita, hoitoaineita ja suihkugeelejä.

8 kommenttia:

 1. Hankin kans näitä pari viikkoa sitten, mutta eivät ole vielä päässeet kokeiluun. Otin vaan eri värisii puteleita, niissä tais olla jotain pippuria, mikä kuulosti niin jännältä et kokeiluun pääsivät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pippuri kuulostaa hauskalta, varmaan paremman tuoksuisia kuin nämä :)

   Poista
 2. Kieltämättä tulee Baby Lipsit mieleen, tuo fonttikin on samaa. :D

  VastaaPoista
 3. Kattelin nuita täällä Prismassa joskus ennen joulua, mutta en sillon vielä uskaltanu ostaa, kun vähän epäilin niitten toimivuutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään erityisemmin näiltä mitään odottanut, mutta hoitoaine oli ihan toimiva :)

   Poista
 4. Mä oon kans katsellut noita Prismassa ja huomannut Baby Lips - yhteneväisyyden.. :DD Ehkä joskus innostun ostaan jonkun ja kokeileen, hinta ei ainakaan oo paha :) Menee shampoo vaikka suihkugeelinä sitten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edullisen hinnan ja uteliaisuuden takia ostinkin nämä testiin, aina pakko kokeilla uutuuksia :D

   Poista