keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Essence & Catrice nudea talveen

Nudevärit ovat minun juttu ainakin luomiväreissä ja huulituotteissa. Olinkin innoissani, kun huomasin Essencen ja Catricen tulevien kokoelmien nudeteeman. Poimin kokoelmista suosikkituotteeni.

Kuvat Catrice

Catricen Nude Purism-kokoelma ilmestyy helmikuussa. Mukana on kaksi palettia, joissa on matta- ja shimmerivärejä. En oikein osaa sanoa kummasta paletista pidän enemmän, Taupe-less vai Naked Brown? Ehkäpä sinisella sävyllä varustettu Naked Brown voisi olla paremmin makuuni.


Huulipunat ovat sävyissä Barely Pink, Silky Rose, Delicate Rosewood ja Nearly Nude. Näistä huulipunista voisin ottaa kaikki! Aivan ihania sävyjä. Koostumusta kuvataan kermaiseksi ja kiiltäväksi, joten aina vaan paranee.


Pure Shimmer Highlighterin 3D-pinta on todella kaunis, kuin kimaltava hunajakenno.


Helmikuussa ilmestyy myös Essencen I Love Nude-kokoelma.

Kuvat Essence

Näistä luomivärinapeista ainakin muutama päätyy minulle, kunhan googlailen swatcheja. Sävyt ovat Vanilla Sugar, Cake Pop, Creme Brulee, Sweet Like Chocolate, My Favorite Tauping ja Coffee Bean.


Longlasting Nude punista moni on liian vaalea minulle, mutta jotain sävyä voisin harkita kokeilevani. Värit ovat Wearing Only a Smile, Porcelain Doll, Come Naturally, It´s Nude Time ja Cool Nude.


Kaikki Catrice Nude Purism-kokoelman tuotteet löytyvät täältä ja Essence I Love Nude-kokoelma täältä.

2 kommenttia:

  1. Itse en nude huulipunista välitä, mutta tuon Catricen Delicate Rosewoodin voisin kyllä kelpuuttaa itelleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en aivan vaaleimmista nudepunista tykkää, mutta tosiaan tuo ruususävy on tosi kaunis :)

      Poista