keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Palmer´s Cocoa Butter Formula voide ja puikko

Palmer´s on merkki, jota voin suositella kuivaihoisille. Kaikki kokeilemani Palmer´s tuotteet ovat olleet superkosteuttavia, kuten myös nyt esittelemäni purnukat.


Palmer´s Cocoa Butter Formula Original Solid Formula (kyllä, nimessä on kaksi kertaa sana formula) tulee 100 gramman purkissa. Kiinteää tuotetta on helppo napata purkista sopivan määrän verran. Voide notkeutuu ihon lämmöstä, jolloin sen levitys iholle sujuu näppärästi. Ostin tämän talven kylmimpiin ja kuivimpaan kausiin vartalovoiteen korvaajaksi. Minulle tämä taitaa olla liian tuhtia, koska voide imeytyi melko hitaasti. Mutta luulen, että se kertoo kuinka tehokas voide on, koska se ei imeydy sekunnissa. Palmer´sin kiinteä kaakaovoi soveltuu minulla parhaiten esimerkiksi kantapäiden rasvaukseen, jolloin hidas imeytyminen ei haittaa.


Cocoa Butter sarjaan kuuluu myös puikkomainen tuote. Puikkoa voi käyttää kaikkiin ihon kuiviin kohtiin ja huulille. Huulille tämä on  mielestäni huono, koska huulille tulee vain rasvaista kiiltoa, joka häviää nopeasti. Näppärää puikkoa on mielestäni hyvä käyttää vaikkapa kuiviin kyynärpäihin tai jalkoihin. Kosteutusteho on lähes yhtä hyvä kuin purkkimuodossa olevalla kaakaovoilla.


Palmer´s tuotteita myy esimerkiksi FeelUnique ja iHerb. Postauksessa mainittujen tuotteiden hinnat ovat noin 3-5 euroa.

4 kommenttia:

 1. Oi, enpä olekaan nähnyt noita puikkoja aikaisemmin. Tykkään sen tyyppisistä tuotteista. Kiitos vinkistä, pitääpä joskus tässä varmaan hankkia lisää Palmersia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puikko on kyllä kätevä, jos haluaa vaikka vain tiettyä kohtaa ihosta kosteuttaa eikä käsiäkään tarvitse välttämättä sotkea :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mulla on tuo puikko jäänyt vähemmälle käytölle, koska koen tuon purkin kosteuttavammaksi. Kuitenkin molemmat ovat hyviä :)

   Poista