torstai 22. tammikuuta 2015

Lumene Clear It Up! puhdistusgeeli

Lumene Clear It Up! geelipesu herätti kiinnostukseni monipuolisuuden takia. Geelin luvataan poistavan myös silmämeikin, joten tämä kuulosti loistavalta putsarilta vaikkapa suihkuun mukaan.


Puolikkaan tuubin käyttämisen jälkeen olen todennut, että kasvomeikki lähtee hyvin tällä irti, mutta silmämeikki ei niin hyvin. Ripsiväristä olen yllättäen saanut suurimman osan tällä pois, mutta Urban Decayn silmämeikinpohjustaja on ilmeisesti niin hyvä, että luomivärit jäävät lähes paikalleen.


Lumenen Clear It Up! puhdistugeeli ei ole kuivattanut ihoani ja sopii hyvin meikin esipesuun. Olen viimeistellyt loput meikit pois misellivedellä. Geeli ei siis aivan täyttänyt lupauksiaan, mutta tykkään todella paljon sen monikäyttöisyydestä. Pakkauksen ulkoasukin on kivan pirteä.


Hintaa Lumene Clear it Up! syväpuhdistavalla geelipesulla on noin 7 euroa.

6 kommenttia:

 1. Mä sain tämän muistaakseni LivBoxin mukana, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilla. Yleensä en niin innostu puhdistusgeeleistä, mutta Iroisielta (ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki) olen löytänyt todella ihanan puhdistusgeelin, jota tilasin jo toisen Jolielta. Ei kuivata ihoa sitten yhtään ja silmämeikitkin lähtee melkein kokonaan :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Tuntuu, etten tiedä yhtään putsaria, joka sopii myös silmämeikinpoistoon. Yleensä purkin kyljessä vain varoitellaan aineen silmiin joutumisesta :)

   Poista
 2. Tämä oli mulle jopa yllättävän tujua ainetta. Yleensä mun iho ei reagoi mihinkään, mutta tämä kirveli ja sai naaman hehkumaan kirkkaan punaisena :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kuulla, että iho reagoi noin :(. Mulle tämä oli ihan perusputsari tehoiltaan.

   Poista
 3. Tässä on jotenkin selkeän pirteä tuubi markettituotteeksi ja jos ei olisi niin pintakuiva iho niin saataisin testata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenella on nykyään näitä pirtsakoita pakkauksia, jotka houkuttavat testaamaan :)

   Poista