lauantai 18. huhtikuuta 2015

Garnier Pure Active misellivesi uutuus

Kun näin mainoksen uudesta Garnier Pure Active misellivedestä niin suuntasin heti seuraavana päivänä kauppaan ostamaan sen. Olen aivan koukuttunut misellivesiin ja ihmettelen aina, jos joku ei ole näitä vielä kokeillut. Misellivedet kuuluvat minun joka päiväiseen meikinpuhdistusrutiiniin. Käytän misellivettä kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa. Käytän ensin geeli- tai vaahtoputsaria, jonka jälkeen viimeistelen kasvot ja silmät puhtaaksi meikistä misellivedellä.


Etiketissä lukee mielestäni vähän hämäävästi "combination to oily & sensitive skin". Minä ainakin ymmärsin tuon niin, että tuote tarkoitettu sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle sekä herkälle iholle. Mutta pullon takana olevassa etiketissä on tarkennettu, että tämä sopii herkälle rasvoittuvalle ja sekaiholle.


Vertailin "vanhan" Garnier miselliveden ja tämän uuden INCI-listoja, jotka ovat muuten samat, mutta Pure Activen listasta löytyi alcohol denat. Denaturoitu alkoholi on säilöntäaine ja liuotin, jota jotkut välttelevät huonona ja ihoa kuivattavana ainesosana. Itse en yksittäisiä ainesosia karta, mutta kuitenkin tulee fiilis, että ainesosaa on laitettu tuotteeseen, jotta se sopii paremmin perinteiseen mielikuvaan siitä, että rasvainen iho kaipaa tehokkaan puhdistuksen.

Rasvoittuvia kasvoja hoidetaan helposti liian tujuin ainein, mutta mielestäni pitäisi huomioida tämän ihotyypin tarve kosteutukselle ja hellävaraisuudelle. Liian tehokkaat aineet voivat vain pahentaa rasvoittumista ja finnien lisääntymistä.


En ainakaan vielä huomannut Pure Activen kuivattavan ihoa, koska molemmat Garnierin misellivedet ovat niin samanlaisia. Meikki lähti kasvoilta ja silmistä yhtä näppärästi niin uudella kuin vanhalla versiolla.


Garnier Pure Active Micellar Water maksoi 7,90 €. Pullo on 400 ml, joten tämä kestää kuukausikaupalla päivittäisessä käytössä.

Loppuun vielä pikatiivistys mitä (Garnierin) misellivedet ovat:
Garnier Micellar misellejä sisältävä puhdistusvesi kerää likaa kuin magneetti, puhdistaa ihon ja poistaa meikin ilman hankaamista. Misellivedellä voi puhdistaa kasvot, silmät ja huulet ilman huuhtelua.

14 kommenttia:

 1. En ole kumpaakaan ole testannut, mutta hirmuisesti hyvää lukenut <3 Kivaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, itse ainakin yllätyin näiden tehosta ekaa kertaa kokeiltuani :)

   Poista
 2. Tätä pitää päästä testaamaan!

  VastaaPoista
 3. Mulla on tuo vanha versio. Hirmu riittoisaa ja poistaa meikit hyvin. Hyvä tuntu jää iholle ja hintakin on sopiva. Miksei tätä uuttakin ostaisi testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään eroa en näissä huomannut ainakaan vielä, joten varmaan ihan vaihtelun vuoksi tätä uutuuttakin voisi ostaa :)

   Poista
 4. Täällä nolona käsi nousee pystyyn, etten ole koskaan kokeillut tätä vettä. Mutta ehkä jossain vaiheessa täytyy. Pelottaa vain, että miten kuivan ihoni käy, sillä yleensä tämmöiset vedet kuitenkin kuivattavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, jos mielenkiintoa vähänkään riittää. Tuo pinkki pullo on tarkoitettu herkälle iholle. En ole kokenut misellivesiä kuivattaviksi, mutta tietenkin ihotyyppini onkin ihan erilainen :)

   Poista
 5. Sama, ihmettelen suuresti jos joku ei ole kokeillut misellivesiä, helpottavat niin paljon päivittäistä ihonhoitorutiinia ja niillä sai aika tiukassakin olevat meikit hyvin irti. Itse silti rakastan misellivettä aamupuhdistajana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla misellivesi on munkin mielestä aivan paras vaihtoehto, kun voi nopeasti pyyhkäistä ihon puhtaaksi eikä tarvitse vedellä läträtä. Olin aiemmin skeptinen misellivesien toimivuudesta, mutta heti kokeilun jälkeen totesin näiden olevan korvaamattomia.

   Poista
 6. Kyllähän tämä uutuus kovasti houkuttelisi ;) Mutta just nuo tujummat ainesosat sitten pelottaa, kun mun rasvainen iho todella herkästi pintakuivuu. Se rakastaa kosteuttavia aineita sen verran, että tämä pullo saattaa jäädä hyllyyn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan itsekin jatkossa ostan tuota vanhaa versiota, koska mitään eroa en näissä huomannut muuta kuin tuon alcohol denatin :)

   Poista
 7. Molemmat tuotteet sisältää polyaminopropyl biguanide, tämä ainesosa on kielletty jokapäiväisissä meikkituotteissa mutta ei ole vedetty myynnistä pois. Aine voi aiheuttaa syöpää. En halua kritisoida olen vain huolissani siitä kuinka suosittu tämä micellar vesi on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, huomasin myös tämän uutisen ja jätän tästä lähtien Garnierin misellivedet ostamatta :)

   Poista