keskiviikko 12. elokuuta 2015

Lontoon kosmetiikkaostokset

Tässä tulee Lontoon ostoshaalinta, joka pysyi aika kohtuullisena. Ostin vähän kaikkea, ihonhoidosta värikosmetiikkaan. Käyttökokemuksia näistä herkuista ei ole vielä kertynyt, mutta osa tuotteista pääsee varmasti myöhemmin esittelyyn.

Suurimman osan ostoksista tein Bootsissa. Ensimmäisenä on tietenkin Soap & Glory, jonka valikoimista lähti Sugar Crush vartalokuorinta ja Orangeasm vartalovoi. Molemmat tuotteet ovat isoja 300 ml purkkeja. Kuorinta maksoi 8 puntaa ja vartalovoi 10 puntaa.


Ostin myös parit todella sitruunaiset suihkugeelit. Original Source 40 Real Zingy Limes ja Boots Zingy Zesty Lemon suihkugeelit maksoivat noin yhden punnan kipale.


No7 Stay Perfect primerin suunnittelinkin hankkivani (12,50 £), mutta Benefitin The Porefessional primer oli heräteostos. Matkakokoinen primer oli houkuttelevasti kassan vieressä, joten ostin tämän hintaan 9,95 £.


Meikkejä tuli todella vähän ostettua kasvoprimereiden lisäksi, mutta myös Seventeen Stay Time meikkivoide oli ostoslistallani (6,49 £). Kaupan päälle sain Seventeenin huulikynän.

OGX Renewing Argan Oil of Morocco hoitoaineesta ostin matkakoon (2,49 £), joten tämäkin merkki tulee testattua. Nykyään näitähän saa ainakin osasta Citymarketteja.


Superdrugista ostin kolme kaupan omaa sarjaa olevaa tuotetta. Halvan hinnan takia Micellar puhdistusliinat lähtivät mukaan, koska näitähän kuluu aina. Hinta 1,29 £.



Coconut Oil for hair & skin sopii nimensä mukaisesti niin ihonhoitoon kuin vaikkapa hiusnaamioksi. Tämä oli ihan heräteostos, koska onhan kookosöljy aika suosittu aine kosmetiikassa enkä ole sitä aiemmin kokeillut, vaikka kookosöljyä saa joka ruokakaupasta. Hinta 2,99 £. 

Vitamin E Leave-on Moisture Mask lupaa kosteuttaa ja suojella ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Käytän nykyään todella paljon tälläisiä naamioita, joita ei tarvitse huuhdella pois ja laiskuri kiittää. Koostumus on jännän hyytelömäinen. Hinta 2,29 £.


Kosmetiikkaan meni siis noin 80 euroa, ja sainkin aika lailla kaiken mitä halusinkin. Ehkä olisin paremmin halunnut vilkaista vaikkapa MUA:n ja I Heart Makeupin hyllyjä, mutta jälkimmäistä en löytänyt käymistäni Superdrugeista. MUA:n hyllyt olivat taas aika tyhjät. Boots-kaupoissa kannattaa käydä isommissa myymälöissä, koska esimerkiksi Soap & Glory valikoimat voivat olla aika mitättömät pikku-Bootseissa. Sainsburyn ja Tescon Soap & Glory "kopiot" jäivät myös hankkimatta, koska niitäkään en käymistäni kaupoista löytänyt.

Ainakin Piccadilly Circuksen Bootsissa oli itsepalvelukassat, joihin ihastuin Lontoossa. Ruokakaupoissakaan ei tarvinnut jonottaa, kun pystyi itse näppärästi käyttämään automaattia. Näitä toivon myös Suomeen lisää. Käytän ulkomailla lähinna käteistä, joten kaikki pikkukolikot oli helppo vain kaataa automaattiin ja lompakko keveni huimasti.

10 päivää Lontoossa meni rennosti eikä näin pitkällä reissulla tarvinnut juosta kiireisesti paikasta toiseen. Yhden asian teen ainakin toisin seuraavalla kerralla. En enää lähde lentokentältä metrolla tunnin matkalle kohti keskustaa, vaan ostan suosiolla 10 punnan lipun Heathrow Connect junaan. Paluumatka oli leppoisa ilmastoidussa ja lähes tyhjässä junassa. 

20 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nämä kyllä vaikuttavat niin hyviltä, olisi pitänyt varmaan ostaa lisää :D

      Poista
  2. Tuo Lime suihkugeeli on kuulunut jo monen Lontoo matkan ostoksiin, tuoksu on huikean hyvä! Mieskin on joutunut niitä raijaamaan työmatkoilta. .) Punnan hinta vielä! Soap and Glory kuuluu aina vakkariostoksiin myös. <3 Upeita herkkuja olet ostanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan heikkona kaikkiin sitrustuoksuihin ja näissä onneksi tuoksua löytyy. Ei taida Suomen kaupoista löytyä näin sitruksisia tuoksuja!

      Poista
  3. Ooh noi Zingy-suihkugeelit kuulostaa IHANILTA!

    VastaaPoista
  4. Ihania ostoksia olet tehnyt! Varsinkin toi kookosöljy herätti kiinnostusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookosöljy on itselle ihan uusi tuttavuus, hiuksiin ainakin sitä kokeilen :)

      Poista
  5. Tuosta No7 primerista olis kiva kuulla käyttökokemuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmista primereista otinkin jo kuvat, joten arvostelut tulee jossain vaiheessa :)

      Poista
  6. Soap and Glory on vielä testaamatta, sitä on joskus vielä saatava. Nuo sitruksiset suihkugeelit, ah nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soap & Glory oli ehdottomasti se yksi merkki, jota oli saatava ja niin varmasti ajattelee kaikki kosmetiikkaharrastajat :D

      Poista
  7. Nuo suihkusaippuat on ihanan pirteät! Voisin uskoa, että noilla kyllä saa virkistävän suihkuhetken :D Primereista odotan kuulevani lisää sun mietteitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkugeelejä olisi pitänyt varmaan ostaa lisää, koska ne eivät maksaneet juuri mitään ja mielenkiintoisia tuoksuja löytyi vaikka kuinka paljon. Primereista on tulossa juttua :)

      Poista
  8. Ihania ostoksia! Olisipa kiva päästä joskus itekin käymään Lontoossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu, että kaikki ovat käyneet Lontoossa, mutta mulle tämä oli vasta eka kerta. Olen aina ajatellut, että Lontoo on euroopan New York, jossa on pakko käydä :)

      Poista
  9. Ihania ostoksia! Varsinkin nuo suihkugeelit näyttää oikein herkullisille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkugeelit ovat niin raikkaat ja kirpsakat, että näitä kannattaa ostaa jos pääsee käsiksi :)

      Poista
  10. Kivoja ostoksia! Mieheni lähtee myös Lontooseen huomenna ja saapi käydä ostamassa mulle kosmetiikkatuliaisia, jotta en kuole kateellisuuteen :P

    VastaaPoista