perjantai 26. toukokuuta 2017

Kirkastava seerumi ja muita Aloréen ihanuuksia

Mikään ei ole parempaa kuin käyttää ihonhoitotuotteita, joissa tuntuu olevan kaikki kohdallaan. Pakkaukset, tuoksut ja koko sisältö. Alorée oli minulle lähes tuntematon ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka perustuu aktiiviseen lehtivihreään. Jo tämä tieto sai minut innostumaan ja lopulta todella ihastumaan. Aloréen patentoitu klorofylliyhdiste toimii iholla happea lisäävästi ja parantaa solujen aineenvaihduntaa hidastaen ikääntymisen merkkejä. Aloréen ideologiana onkin suojata ihoa kaupungissa asumiseen liittyviltä ongelmilta, kuten saasteilta.


Skin Rescue eliksiiri oli ainoa Aloréen tuote, jonka tiesin etukäteen. Eliksiiri sisältää uudistavia öljyjä, jotka lehtivihreän kanssa lupaavat tuoda kasvoille eloa ja hehkua. Suloisen pieni pipettipullo on tarkoitettu käytettäväksi kuukauden kuurina, mutta riittoisa seerumi kestää kyllä paljon kauemmaksikin aikaa. Öljyinen eliksiiri imeytyy hiukan hitaammin ihoon, mutta se kosteuttaa kasvoja todella tehokkaasti. Kirkastavan vaikutuksen huomasi nopeasti käytön aloittamisesta. Tämä on todella ihana seerumi, jos iho kaipaa heleyttä ja hoitavuutta.


Aloréen City-Proof Light on normaalin- ja sekaihon kasvoemulsio, joka on koostumukseltaan kevyt ja nopeasti ihoon sujahtava. Emulsio jättää hoidetun pinnan kasvoille, muttei nopeuta ihon kiiltämistä. Tuotetta voi käyttää myös yövoiteena. Nyt voiteen kosteusteho riittää yöllä etenkin seerumiin yhdistettynä, mutta talvella tämä voisi olla liian kevyt kombo ja silloin käyttäisin emulsiota vain meikin alle. City-Proof Light voide on raikas tuulahdus iholla, ja tuoksukin on aivan ihana. Se on vihreä, mutta jännästi myös mehumaisen makea.


Tähän aikaan vuodesta myös silmänympärysvoiteen voi vaihtaa kevyempään muotoon ja tästä on hyvänä esimerkkinä Eye Contour Gel Energy Recharge. Geelimäisen raikas voide imeytyy lähes heti ihoon kosteutusta unohtamatta, joten tämä on täydellinen meikin alle. Silmänympärysvoiteen sanotaan vähentävän turvotusta, jota minulla ei ole, mutta en usko näin virkistävän voiteen ainakaan aiheuttavan ihon pöhöttymistä. Joskus silmänympärysvoiteet voivat olla liian tuhteja, mutta tässä on miellyttävä tuote kevyiden voiteiden ystäville.


Aloréen tuotteista suosikikseni nousi ihoa heleyttävä seerumi. Mutta etukäteen olin eniten innoissani Brume Biphase City-Protect kosteuttavasta kasvosuihkeesta, koska suihkutettavat tuotteet ovat minulla päivittäisessä käytössä. Suihke toimii muiden Aloréen tuotteiden tapaan kosteuttavana ja kirkastavana, sekä lehtivihreän ansiosta se tuo kasvoille suojaavia antioksidantteja.

Suihke on tasaista sumua, joka levittyy kasvoille kuin hento pitsihuntu. Se rauhoittaa ja hoitaa kasvoja ihonpuhdistuksen jälkeen. Ja toki tätä voi käyttää pitkin päivää virkistävänä tuulahduksena. Kasvosuihkeen tuoksu on keväisen raikas, aivan kuin nuuhkisi vastapuhjenneita koivunlehtiä. Siksi taidan suihkia tätä vähän liikaakin :D


Aloréen tuotteissa on laadukkaat ja tehokkaat ainesosat, jotka huomaa käytössä. Tuntuu, että ihoni alkoi näyttää heti sameammalta ja epätasaiselta, kun pidin tauon Aloréen tuotteista. Tämä nelikko on erinomainen juuri nyt kevääseen, kun iho kaipaa kosteutusta ja kirkastusta, muttei liian paksuja voiteita.

Aloréen luonnonkosmetiikkaa voi ostaa esimerkiksi Ruohonjuuresta. Skin Rescue eliksiiri maksaa 44,95 €, City-Proof Light kasvoemulsio 39,95 €, Eye Contour Gel Energy Recharge silmänympärysvoide 34,95 € ja Brume Biphase City-Protect kasvosuihke 35,95 €.


Tuotteet on saatu testiin.

6 kommenttia:

  1. Raikkaan näköiset tuotteet. Aloréesta mulla on jokin etäinen muistikuva, mutta eipä muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raikas onkin hyvä sana kuvaamaan tunnetta kasvoilla ja tuotteiden vaikutusta :)

      Poista
  2. Ooh, onpa mielenkiintoisia ja ylellisen oloisia tuotteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloreesta jäi nuorekas ja tehokas fiilis. Tämä ei ole sellainen liian kauneushoitolamainen merkki, vaan mutkattoman toimivaa :)

      Poista
  3. Mä luin tän postauksen jo aiemmin, ja mun piti kommentoidakin, mutta unohdin :D Tuo suihke on ihana! Mulla on ollut se, ja täytyy jossain vaiheessa ostaa uudelleen ^_^ Merkin putsaritkin vaikuttavat tutustumisen arvoisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkepullo alkaakin olla jo puolityhjä, joten se on ollut kovalla käytöllä ja tykkään edelleen kovasti :)

      Poista