torstai 8. tammikuuta 2015

Joulukuun loppuneet

Joulukuussa loppui paljon hoitoaineita, käsivoiteita ja ripsivärejä.


Maybelline The Falsies Volum Express oli hyvä ripsiväri, jolla sai ripsiin pituutta ja tuuheutta. Voisin ostaa uudestaan.

Yves Rocher Sexy Pulp ripsiväri on monien kehuma, mutta itselläni tämä ei vastannut ihan odotuksia. Hyvä, muttei erinomainen. Sexy Pulpia saa usein kaupanpäällisenä Yvesiltä.

ACO hoitava huulivoide on suosikkini, ostan tätä aina uudestaan.


Nivea Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water ei mielestäni pärjää Garnierin misellivedelle, mutta kyllä tälläkin meikit lähti naamasti tarpeeksi hyvin.

Ziaja Cocoa Butter hoitoaine oli ihan ok, ei kuitenkaan tarpeeksi kosteuttava minun hiuksilleni.


Benecos Hand Cream For Happy Hands ei ollut kovin tehokas käsivoide, joten en osta toiste. Tästä tuli loput käytettyä vartalovoiteena.

Palmer´s Olive Butter Formula Concentrated Cream toimi yhtä hyvin kuin saman merkin voiteet aina. Tuoksu oli ehkä hieman jännä, mutta ei minua häirinnyt.


Essencen Stawberry Dark Chocolate oli ihana. Sopivan makea ja hyvin kosteuttava voide.

Ziaja Cocoa Butter ei ole talvikäyttöön tarpeeksi tuhti, mutta muuten ihan passeli käsivoide. Tätä loppui myös viime kuussa, mutta en taida enää ostaa lisää. Käytin tämän loppuun vartalovoiteena.


Loreal Elvital Extraordinary hoitis taas oli yllättävän hyvä markettituotteeksi. Hiukset tuntuivat pehmeiltä ja kiiltäviltä. Täältä löytyy Extraordinary tuotteiden arvostelut.

Timotei Vivid Color hoitoaine oli liian kevyt tukalleni. Tulipa kuitenkin kokeiltua tämä melko uusi merkki Suomen markkinoilla.


RFSU Easy Shavin on läpinäkyvä geeli, joka tekee säärien sheivauksesta sujuvaa. Olen käyttänyt tätä jo useamman pullon ja tulen jatkossakin ostamaan.

Alba Botanica Good & Clean Gentle Acne Wash oli tehokkaan oloinen kasvoputsari, joka sisälsi salisyylihappoa ja ainesosat oli 100 % vegaanisia. Voin suositella epäpuhtaalle iholle. Alba Botanicaa myydään esimerkiksi iHerbissä.

7 kommenttia:

  1. Itse kuulun näihin Sexy Pulpin hehkuttajiin, harvoja ripsivärejä jotka itsellä pysyy. Harja on makuuni vähän turhan iso.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olikin suuret odotukset ripsaria kohtaan, kun niin moni kehuu tätä. Harmi, ettei se ollut mulla niin hyvä.

      Poista
  2. ACO:n huulivoide on myös minun suosikkini. Sävytettyä versiota käytän päivittäin. Tuosta Timotei -hoitoaineesta taas on päinvastainen kokemus -tuntui, että hiukset oikein imaisi sen ja jäivät raskaaksi. Jännä, miten jotkut jutut toimii toisilla, ja toisilla ei. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ACOn värillisiä versioita en olekaan vielä kokeillut, mutta varmaan pitäisi. Mulle suurin osa hoitoaineista on liian kevyitä, mutta tosiaan tuotekokemukset vaihtelee käyttäjän mukaan :)

      Poista
  3. Mistä olet ostanut Palmer´s Olive Butter tuotteita? Ostin muinoin käsivoiteen Tallinnasta ja tykkäsin kovasti, mutta ei ole osunut silmiin kotimaan kaupoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tilannut ulkomailta, esimerkiksi iHerbistä ja Feeluniquesta :)

      Poista
    2. Voi, elättelin jo toiveita että löytyisi kuitenkin jostain kaupasta... :D Kiitos tiedosta, ehkä joskus innostun tilaamaan!

      Poista