lauantai 10. tammikuuta 2015

Vuoden parhaat 2014

Vuoden parhaita kosmetiikkatuotteita ja vähän muutakin kivaa kosmetiikan saralta vuodelta 2014, olkaa hyvä.


Tänä vuonna kehuttuja huulivoiteita löytyy tästä. Hurraw! huulivoiteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja erinomaisia huulten kosteutukseen. Syksyllä innostuin kovasti myös Nivean Lip Buttereista.


Olen jo vuosia käyttänyt valkoisia, läpikuultavia mattapuutereita helposti rasvoittuvalle iholleni. Essencen valikoimista löytyy All About Matt! puuteri, joka toimii hyvin kasvojen kiillon estämiseen. Irtopuuterin valmistus on valitettavasti lopetettu.




Garnier Micellar Cleansing Water on ollut monen suosikki tänä vuonna. Iso pullo, erinomainen hinta-laatusuhde ja tehokas, näin tiivistetysti sanottuna.


GloriaBox ilmestyi ensimmäistä kertaa joulukuussa, ja täältä voikin lukea kuinka paljon pidin sen sisällöstä. Odotan innolla boksille jatkoa, josta ei vielä ole mitään tietoa.


Lopuksi voisin vielä mainita The Body Shopin, jonka valikoimiin olen tänä vuonna tutustunut enemmän kuin koskaan. Joulutuotteet olivat loistavia (Glazed Apple <3) ja onhan vakiovalikoimassakin upeita tuotteita. Alemyynnistä lähtikin vaikka mitä kivaa mukaan.

6 kommenttia:

  1. Hurraw!:it oli kyllä ihan paras huulivoidelöytö <3 Pitäis varmaan testaa noita Nivean lip buttereitakin, etenkin tuo mustikka houkuttelis. Garnierin misellivesi on myös kokeilulistalla.. Ja kävin kans alennusmyynnistä hamstraa The Body Shoppia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niveat on kyllä hyviä, mutta purkki ei ole niin käytännöllinen kuin puikko. Ilman misellivesiä en kyllä enää pärjää :)

      Poista
    2. Se on kyllä totta ja usein syy miksi purkkihuulivoiteet jää ostamatta. Mutta kun mustikan tuoksu niin tekisi mieli antaa purkkius anteeksi.

      Poista
    3. Itse huulivoide on kuitenkin hyvä, joten kotikäyttöön purkki sopii ihan hyvin.

      Poista
  2. Toi essencen all about matt! puuteri on kyllä oikeesti tosi hyvä! Omistin sen irtopuuterinkin mutta pistin eteenpäin kun en kokenut sitä niin käteväksi. En omaa rasvoittuvaa ihoa vaan päinvastoin juurikin kuivan, mutta tällä essencen puuterilla on saanut kivasti kiinnitettyä meikkivoiteen ja poistettua sen tuoman kiillon. Oon myös yrittänyt bongailla tota garnierin misellivettä mutta ei tunnuta ikinä törmäävän sen kanssa. Ehkä pääsen vielä joskus kokeileen kun löytyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että puuteri toimii kuivallekin iholle, koska tämä on tosi laadukas hintaansa nähden. Garnieria myydään varmasti kaikissa isommissa ruokakaupoissa ja tavarataloissa :)

      Poista