lauantai 17. tammikuuta 2015

Lookfantastic Beauty Box tammikuu 2015

Ensimmäinen tilaamani Lookfantasticin Beauty Box saapui tällä viikolla. Tälläinen hieman ryppyinen paperi paljastui kannen alta.


Mukana tuli läpyskä, jossa on esitelty boksin sisältämät tuotteet.


Ja tältä näyttää sisältö. Kaksi täysikokoista tuotetta, ja loput reiluja näytekokoja.


Ensimmäisenä arvokkain tuote, Nuxe Creme Fraiche naamio, joka maksaa 25,54 € Lookfantasticin nettikaupassa. Naamio jätetään kasvoille ja silmänympärysalueelle 10 minuutiksi, loput naamiosta hierotaan  kasvoihin. 90 % ainesosista ovat luonnollista alkuperää. Naamio lupaa rauhoittaa ihoa samalla tavalla, kuin tammikuun Livboxissa tullut Lumenen naamio. Innolla testaan tämänkin naamion.


Myös yksi ei-kosmetiikkatuote on mukana, MyVitamins Energise Effervescent. Putkilossa on sitruunan makuisia tabletteja, jotka liukenevat veteen. En koskaan osta vitamiineja tälläisessa muodossa, mutta kiva kokeilla näitä. Putkilossa on 20 tablettia, ja hintaa on 5,88 €.


Molton Brown on aika kallis merkki, tai ainakin pitäisi olla melkoisen herkku tuoksu, jotta maksaisin 24 € täysikokoisesta suihkugeelistä. Suihkugeelistä tuli Templetree tuoksu, 100 ml pullo. Tuoksu on kukkainen, joten ei ihan minun tyylinen, mutta toki tämä tulee käytettyä.


Philip Kingsley Daily Damage Defense on hiuksiin jätettävä suihke, joka suojaa lämmöltä ja ympäristön vaikutuksilta, sekä lisää hiusten kiiltoa ja käsiteltävyyttä. Pullo on 60 ml. En saanut Livboxista toivomaani hoitosuihketta, joten tässä on hyvä korvike. Ihmetyksekseni en löytänyt tuotetta Lookfantasicista?


Sitten vähän erikoisempi tuote, 3 More Inches Pre-wash Treatment. Tuotetta laitetaan kuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa tunnin ja pestään hiukset normaalisti shampoolla. Aineen voi jättää myös yöksi vaikuttamaan ja pestä hiukset aamulla. Treatmentin avulla hiuksista tulee vahvemmat ja ne kasvavat paremmin. En tälläistä tuotetta ihan heti olisi itse ostamassa, mutta tietenkin tätä tulee kokeiltua. Tuubi on matkakoko 100 ml, joka maksaa 11,79 €. 


Loppuun vielä Gatineau Collagene Expert Soothing Eye Pads näytepakkaus. Näitä silmänaluslappuja minulta löytyy jo useammalta merkiltä, mutta enpä ole saanut niitä käytettyä. Pakko ottaa lappujen käyttö seuraavaksi tavoitteeksi. 


Boksissa saa hintaansa (19.65 €) nähden paljon kivoja tuotteita ja mielenkiintoisia merkkejä. Voin sanoa, että kaikki tuotteet tulee käytettyä. Brittiläisessä kauneusboksissa oli kivasti paikallisuus huomioitu, koska 3 More Inches, Philips Kingsley ja Molton Brown ovat briteissä valmistettuja tuotteita. Nuxe ja Gatineau ovat ranskalaisia.

14 kommenttia:

  1. Mua on niin kutkuttanut tuo LF:n boksi jo hetken aikaa! Laatikosta paljastuu aina jotain kivaa, ainakin mitä muiden bloggareiden postauksia olen seuraillut :) LivBox on jo vähän alkanut kyllästyttämään...

    PS. Multa löytyy tuo Nuxen naamio, tykkään kyllä! :)

    MS / Beauty Highlights

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin jo pitkään katsellut muista blogeista laatikoiden sisältöjä, ja kyllähän tämä merkkien laadulla Livboxin voittaa. Odotankin Nuxen naamion olevan hyvä :)

      Poista
  2. Moikka. Jos tahdot testailla Oriflamen kosmetiikkaa, voit kauttani saada asiakasnumeron ja tilata niitä -25% luettelohintoja edullisemmin. Ota yhteyttä; katilaitinen82@gmail.com ;)

    VastaaPoista
  3. Tosiaan tuo, ettei Lookfantasticin sivuilta löydä jotain tuotetta, tarkoittaa, että se on loppu. Googlen kautta löytyy aina linkki tuotteeseen ja sivuilla lukee Sold Out. Ihan typerä tapa ja vissiin BeautyBay tekee samaa -.-

    VastaaPoista
  4. Kannattaa sitten olla tarkkaana, jos tämän LF:n boksin sattuu tilaamaan ennakkotilauksena. Sen lisäksi, että joudut maksamaan kuljetuksesta, joudut myös kyttäämään sitä kotona, koska jos kuljetusliikkeen tyypit käyvät ovellasi, etkä satu olemaan kotona, niin he eivät osaa tiputtaa postiluukusta lappua, jossa pyydettäisiin ottamaan yhteyttä kuljetusliikkeeseen. Muistin tilauksen ja sen seurannan n. vajaa vko sen jälkeen, kun pakettia oli yhtenä päivänä yritetty toimittaa minulle. Lähetin viestin DPS:lle, mutta viestin käsittely siellä kesti kaksi vuorokautta ja katsos vaan, pakettini oli juuri edellisenä päivänä lähetetty takaisin. Olinjuuri yhteydessä LookFantasticiin livechatin kautta ja voi olla, että paketin palauduttua heille he palauttavat rahat minulle eli jään ilman pakettia. Tällä hetkellä ottaa hieman pannuun, vaikka en aivan satasella ollut innoissani paketin sisällöstä. Varokaa siis ennakkotilausta! Postin kautta paketti olisi ollut minulla perill jo kauan aikaa sitten :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en tykkää lähettifirmoista, joten tilaan paketin aina jälkikäteen, kun ei tarvitse enää maksaa postikuluja. Lähettifirmojen kanssa touhu menee aina vähän säätämiseksi. Hyvä, että asiakaspalvelu toimii ja saat rahat takaisin :)

      Poista
  5. Mua kyllä kutkuttaisi joskus tilata tämä boksi, olisi vähän vaihtelua LivBoxiin... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laadullisesti tämä varmasti päihittää Livboxin, vaikka olen Livboksistakin löytänyt tosi kivoja tuotteita. Lookfantasticin laatikon kohdalla aina googlaan mitä se sisälsi ja tilaan vasta sitten, jos koen sen tilaamisen arvoiseksi. Saa myös ilmaiset postikulut, jos ei ennakkotilaa :)

      Poista
  6. Tilasitko standard deliveryllä vai millä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, standard deliveryllä. Paketti tulee postiin, jos tilaa boksin, joka on jo ilmestynyt. Jos tilaat pre-order paketin, niin se tulee lähetin kautta :). Nykyään postitus on 5 euroa, ennen oli ilmaiset postarit.

      Poista
    2. Ok, kiitos tiedosta :) Mä tilasin kans boxin jälkikäteen ja otin sen tracked deliveryn. No eihän se kuriirifirma mitään ilmotellu, oli aika hyvä tuuri kun äiti sattui just oleen mun kämpillä kun kävi oven takana :D

      Poista