maanantai 23. helmikuuta 2015

Barry M Natural Glow Palette

Natural Glow paletti oli ensikosketukseni Barry M-tuotteisiin. Etukäteen ihastuin luomiväripaletin luonnollisiin sävyihin, joita minulle tulee eniten käytettyä.


Luomiväripaletin ulkoasu on mielestäni yksinkertaisen tyylikäs ja kaunis. Paletin kannessa on magneetti, jolla pakkaus sulkeutuu näppärästi. Haittapuolena tosin on se, ettei kansi meinaa pysyä auki ja sitä saa olla koko ajan aukomassa luomiväriä lisätessä. Natural Glow paletissa tulee 6 luomivärisävyä ja poskipuna.


Sävyt vasemmalta alkaen ovat roosan punertava, kermanvaaalea, lämmin ruskea, harmaa, pronssisen ruskea ja tummempi ruskea sävy. Kaikissa sävyissä on hohdetta, mutta kermanvaalea ja lämpimän ruskea väri ovat lähes mattoja värejä pienellä kimalteella. Myös poskipuna on kimaltava.


Kimaltavissa ruskeissa sävyissä on hyvin pigmenttiä. Mattasävyjä sai aika paljon kerrostaa, jotta ne näkyivät kunnolla. Myös poskipuna on niin vaalea, ettei se iholla juurikaan erotu. Mutta sitä voi käyttää vaikka hohtopuuterina. Kokonaisuudessaan paletti jäi vähän pliisuksi, eikä noussut suosikkien joukkoon. Kaipaan enemmän tasalaatuisuutta, jota puuttui etenkin mattaväreistä. Paletissa on peili ja kaksi aplikaattoria. 


Barry M Natural Glow palettia myyvät useat nettikaupat, ja onhan Barry M-merkillä myös oma nettikauppa. Hintaa paletilla on noin 9 euroa.

2 kommenttia:

  1. Yhdeksän euron hintaan ei ollenkaan paha ostos. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tottunut siihen, että näin halvallakin voi saada tosi hyviä paletteja, joten siksi vähän petyin :)

      Poista