perjantai 27. helmikuuta 2015

Make Up Store & pohjat

Sain ajatuksen penkoa meikkilaatikkoani ja etsiä tuotteet, joissa näkyy pohjapannu. Jouduin toteamaan, että vain kaksi purnukkaa löytyi ja molemmat olivat Make Up Storen.


Make Up Storen poskipuna sävy Passion on kauniin heleä persikka. Sävy on hohtava, eikä aivan hirveästi erotu kasvoilta, mutta raikastaa ilmettä.


Trio Brow Color sisältää kolme väriä, joista olen käyttänyt eniten vaaleinta ruskeaa. Paletista lähtee hyvin väriä ja sävyt ovat luonnolliset kulmissa. Tykkään myös rasian pienestä koosta.


Muita tuotteita minulla ei ole Make Up Storelta, mutta olen näistä tarkkaan valituista tuotteista selkeästi pitänyt, koska molemmissa paistaa pohjat.


Nykyään minulla on niin paljon meikkejä, etten odota saavani yhtäkään luomiväriä loppumaan. Puuterimaisista tuotteista kulmavärit ja kivipuuterit ovat ainoita tuotteita, joita saan sentään silloin tällöin kulumaan loppuun asti.

6 kommenttia:

 1. Juuri aloitin tuon kulmapaletin, pohjan näkymiseen taitaa olla vielä matkaa :) poskipuna näyttää ihanan väriseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Passion on kyllä ihanan heleä sävy. Kulmaväripaletti kestää mulla varmaan pari vuotta ennen kuin koko pohja paistaa kokonaan :)

   Poista
 2. Oi miten ihanan sävyinen tuo poskipuna! <3 Mulla on aika vähän tuotteita Make Up Storelta. Yksi poskipuna ja pari luomiväriä. Nekin kaikki alennuslöytöjä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Make Up Storen meikit ovat mullakin jääneet vähemmälle tutustumiselle. Alelöydöt ovat parhaita :)

   Poista
 3. Passion on just sellainen sävy, mitä itsekin tykkään käyttää. Nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kevääseen aivan täydellinen, ja pikkuisen aurinkopuuteria kanssa :)

   Poista