torstai 12. helmikuuta 2015

Lumene Nude Perfection meikkivoide

Lumenelta pukkaa koko ajan uusia ja toimivia meikkivoiteita, joten oli kiva päästä kokeilemaan Nude Perfectionia. Tuote on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle sekä aikuiselle iholle. Nude Perfectionia kuvataan kevytmeikkivoiteeksi, joka sulautuu täydellisesti ihoon ja jättää luonnollisen mattapintaisen jäljen. 


Pulloa tulee ravistaa ennen käyttöä, mutta silti meikkivoide on hyvin juoksevaa. Kannattaa vähän varovasti painaa pumppua, jottei meikkivoidetta tulee liikaa kerralla. Koostumuksen takia voide on ainakin helppo levittää iholle, vaikka pidänkin paksummista meikkivoiteista. Yksi kerros ei riitä minulla peittämään kaikkia ihon virheitä, mutta kerrostaminen on helppoa ja meikki pysyy kauniin näköisenä tämänkin jälkeen. Iho myös tuntuu ihanan pehmeältä. Meikkivoiteen luvataan jättävän luonnollisen mattapinnan, mutta itselläni kasvot jäivät aavistuksen kiiltäviksi, jonka tietenkin voi korjata puuterilla.


Kevytmeikkivoide nimestä huolimatta Nude Perfection peittää riittävästi ja vähän yllätyinkin peittokyvystä, koska odotin koostumuksen perusteella heikkoa ihonvirheiden naamioimista. Sävy 1 Classic Beige / Kultahiekka näyttää pelottavan tummalta, mutta sulautui vaaleille kasvoilleni aika hyvin. Kasvoillani väri näyttää keltapohjaiselta. Kesällä hiukan tumma sävy menee varmasti paremmin, ja voin tätä talvellakin käyttää, jos laitan meikkivoidetta kevyemmän kerroksen. 


Ihoni alkoi jonkun tunnin jälkeen kiiltämään, mutta meikki pysyi kuitenkaan paikallaan ja heleän näköisenä. Mielestäni kyseessä on laadukas tuote, mutta kaipaisin vaaleampaa väriä valikoimaan. Uskon Nude Perfectionin olevan sopiva tuote, jos pidät kevyen tuntoisesta meikkivoiteesta ja ihollesi riittää keskitason peittävyys. Tumma sävy myös hieman rajoittaa sopivuutta kalpeimmille kasvoille.

Lumene Nude Perfection tuli helmikuun Livboxissa. Hintaa meikkivoiteella on 19,90 €.

8 kommenttia:

 1. En ole vielä kokeillut mutta ihan hyvältä vaikuttaa. Blur meikkivoiteella saa hyvän peiton ja mattapinnan jos enemmän sellaista etsii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa löytyy myös Blur, mutta vaalein sävy oli liian punainen kasvoilleni. Lumenen meikkivoiteista CC pysyy edelleen ykkösenä :)

   Poista
 2. Tää oli yllättävän hyvän värinen vaikka näyttikin aluks tosi tummalta. Toivoisin kyllä, että tästä olis vielä vaaleampi 0 sävy. (Hassua ettei suomalainen kosmetiikka firma ole tajunnu tätä. Suomalaiset kun eivät ole ihan tumminta kansaa). Tää pääsi tänään ensimmäistä kertaa kunnolla testiin, että saa nähä mitä mieltä olen päivän lopussa, mutta so far so good.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella vaaleiden sävyjen puuttuminen on kyllä ikuisuuskysymys, joka jaksaa aina ihmetyttää. Mieluummin ostan liian vaalean meikkivoiteen kuin tumman.

   Poista
 3. Mielenkiintoinen meikkivoide ja ajattelin kyllä tätä hankkivani, mutta taidan sittenkin päätyä kokeilemaan Maybellinen Fluid-meikkivoidetta (Dream Wonder nude). Maybellinelta löytyy käsittääkseni paremmin vaaleallekin iholle sopiva sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä meikkivoiteessa oli kyllä mielenkiintoisia puolia, koska en odottanut minkäänlaista peittävyyttä ja sävykin menee kevyesti laitettuna, vaikka olisi vähän vaaleammat kasvot. Maybellinen meikkivoiteet eivät oletkaan minulle kovin tuttuja :)

   Poista
 4. Tää on kyllä tumman näköinen, mutta kaikki sanoo, että sulautuu yllättävän hyvin ihoon. :) Ihanaa, että Lumenen meikkivoidettakin saa lasipullossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi tai kaksi kerrosta menee, jos ei aivan valkoiset kasvot ole. Lupaukset ihon sävyyn sulautumisesta ovat ainakin siinä mielessä on totta. Lasipullo on tyylikäs, mutta itse meikkaan monesti muualla kuin kotona, joten minulle kelpaa myös muovituubi :)

   Poista