lauantai 7. helmikuuta 2015

Memebox Global #18

Ensimmäinen ja toiseksi viimeinen Memeboxini oli täynnä mielenkiintoisia tuotteita. Memebox lopettaa 10. helmikuuta toimitukset ulkomaille, joten sen takia nämä jäävät ainoiksi paketeikseni. Tänään esiteltävän laatikon lisäksi yksi on matkalla. Boksit tulevat Koreasta, joten onneksi mukana oli englanninkielinen lappu, jossa kerrotaan mitä tuotteet ovat. 


Boksin nimi on Global #18. Sisällä oli viisi täysikokoista tuotetta, ja kolme näytekokoa samasta tuotteesta.


Tämän pussin nähtyäni luulin, että kyseessä on kenkiin laitettavat silikonipehmusteet. Arvaus meni kuitenkin vähän sinne päin. Puresmile Animal Point Pad ovat lappuja, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat kuivaa ihoa niin kasvoilla kuin vartalossakin. Laput ovat jo valmiiksi kosteita ja ne laitetaan haluttuun kohtaan 5-10 minuutin vaikutusajaksi. Tuotteella on hintaa yhden dollarin verran, pussissa on 10 lappua. 


Derma Lift Intensiderm Aqua Rich Cream voidetta tuli kolme 15 ml tuubia. Voide lupaa rauhoittaa ja korjata vaurioitunutta ihoa. Täysikokoisen tuotteen hinta on 42 dollaria.


echoice Hand Therapy käsivoide tuli Sweet Rose & Shea Butter tuoksussa. Sheavoikäsirasvat ovat aina minun makuuni, ja voide lupaakin olla erityisen kosteuttava. Tuubin koko on 60 g, hinta 2 dollaria.


Dr. MJ Bee Tox Control Cream 55 ml, sisältää mehiläisen myrkkyä, joka on ilmeisesti tehokas aine ihonhoidossa. Kasvovoiteessa on myös rosmariinin ja kehäkukkien uutteita. Kuten moni muukin boksin tuote, niin tämäkin rauhoittaa sekä nuorentaa ihoa. Hinta 50 dollaria.


Touch By Lee Kyung Min Extreme Shield Master on yksi boksin mielenkiintoisimmista tuotteista. Tuotemerkin sanotaan olevan erikoistunut talvi-ihon hoitamiseen. Extreme Shield Master on öljyampulli, joka tehoaa hilseilevään ihoonkin. Tämä on täysikokoinen tuote, vaikka kokoa on vain 2,2 ml. Hinta 46 dollaria.


Purederm Shower Jelly tuoksussa Brightening Milk kiinnostaa kovasti, koska olen jo pitkään halunnut kokeilla suihkugeeliä hyytelömuodossa. Tuotteen sanotan olevan erittäin hellävarainen, mutta silti tehokkaan syväpuhdistava iholle.


Tämä Memebox maksoi postikuluineen 27 euroa, ja olen todella tyytyväinen sen sisältöön. Googlasin paketin tuotteet ennen tilaamista, koska tämä ei ollut mikään tuore laatikko, joten netistä löytyi bloggaajien arvosteluita sen sisällöstä. Tiesin siis mitä odottaa ja ehdottomasti koen laatikon olevan hintansa arvoinen. En ole vielä mitään tuotetta kokeillut, mutta ensimmäisenä testiin lähtee Extreme Shield Master.

6 kommenttia:

 1. Jänniä tuotteita! Monia sellaisia mihin ei välttämättä Suomessa törmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään aasialaisesta kosmetiikasta juuri sen takia, että siellä löytyy länsimaalaisittain erikoisia tuotteita :)

   Poista
 2. Minä en uskaltaisi tilata mistään Aasiasta kosmetiikkaa... Ja aasialainen kosmetiikka on myös aina eläinkokein testattua, mikä on aika ikävää. Tosin uskon kyllä suuren osan kaikesta kosmetiikasta edelleen olevan, mutta Aasiassa se on ihan lain vaatimaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EU-lainsäädäntö on tosiaan erilainen kosmetiikan suhteen kuin aasiassa, joten kuluttaja ottaa mahdollisen riskin.

   Suosin mielelläni eläinkokeetonta kosmetiikkaa, mutta aina ei voi siitäkään olla satavarma:
   http://www.animalia.fi/tiedotteet/kosmetiikan-el%C3%A4inkokeet-j%C3%A4%C3%A4v%C3%A4t-eu-alueella-historiaan

   Poista
 3. Eiiiiiii! En ole kerinnyt tilaamaan vielä yhtään MeMeBoxia! :'o Tiedätkö kerkeääkö vielä huomenna tilata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin vielä näytti olevan global-vaihtoehto, joten kannattaa toimia nopeasti.

   Poista