tiistai 17. helmikuuta 2015

Cerise & Fraise

Yves Rocherin huulivoiteet uudistuivat, joten hyvän tarjouksen saattelemana ostin pari värillistä huulivoidetta kokeiluun.


Cerise, kirsikkasävy tuoksuu selvästi kirsikalle ja antaa kauniin piristävän sävyn huulille. Kirsikkasävy on hyvin näkyvä huulilla, vaikka kyseessä onkin vain värillinen huulivoide.


Fraise eli mansikka, on kevyempi ja punertavampi väriltään. Tuoksu on hyvin sokerisen makea, mutta itse tykkään siitä.


Uudistuneet huulivoiteet tuntuvat huulilla liukkailta, joten värien pysyvyys ei ole parhaimmasta päästä, mutta eihän huulivoiteelta voi vaatia huulipunan pysyvyyttä. Voin suositella Yves Rocherin huulivoiteita, jos haluat läpikuultavan, mutta selvästi erottuvan värin ja huulivoiteen hoitavuuden. Vanhemmat versiot Yvesin huulivoiteista olivat selvästi kuivemman oloisia, mutta toisaalta väri pysyi paremmin huulilla.


Yves Rocher värillisiä huulivoiteita on kokonaisuudessaan kolme erilaista, joista minulta puuttuu vadelman sävy. Huulivoidevalikoimaan kuuluu myös tuoksut: kookos, karitevoi, makadamia ja vanilja. Huulivoiteiden normaalihinta on 3,90 €, mutta nytkin huulivoiteet ovat nettikaupassa tarjouksessa vain 1,90 €.

12 kommenttia:

 1. Kävin noita yksi päivä tuoksuttelemassa! :) Oma suosikki taisi olla makadamiapähkinä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei enää olekaan Yvesin kauppaa, joten netistä pitää tilata vaikka niin olenkin lähes aina tehnyt. Ensi kerralla voisin kokeillakin jotain väritöntä :)

   Poista
 2. Tuo kirsikka näyttää kivalle näin kirsikkahullun mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikka on minunkin suosikkini näistä kahdesta, ja muutenkin tykkään todella paljon kirsikkasävystä huulilla :)

   Poista
 3. Olin tosi lähellä tilata jonkun näistä huulirasvoista, kun pari viikkoa sitten tein pitkästä aikaa tilauksen Yves Rocherille, mutta vielä toistaiseksi jäi ostamatta. Tuo kirsikka varsinkin kiinnostais tai sitten joku muu niistä sävyttömistä. :)

  VastaaPoista
 4. Mä en ole tutustunut YR:n huulirasvoihin vielä ollenkaan, ehkä pitäisi ottaa asiaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemani mukaan moni on tykännyt näistä uudistuneista huulivoiteista todella paljon. Itse tykkään aina kokeilla uusia värillisiä huulivoiteita ja nämäkin toimivat hyvin :)

   Poista
 5. Todella söpöt. Huulirasvoja ei koskaan voi olla liikaa. <3

  VastaaPoista
 6. Oriflamella on myös uutuuksina pari ihanaa värillistä ja ihanan tuoksuista huulirasvaa. Jos innostut ja tahdot tilata Oriflamen tuotteita 25% luettelohintoja edullisemmin käy täällä;
  kaikki mukaan

  VastaaPoista