tiistai 3. helmikuuta 2015

Sante Natural Balance shampoo

Sante Natural Balance on tasapainottava shampoo hienoille hiuksille ja herkälle päänahalle. Shampoota kuvataan miedoksi ja hoitavaksi yhdistelmäksi silkkiproteiinia sekä kasviuutteita. Tuote sopii etenkin käsitellyille ja vaurioituneille hiuksille.


Shampoo on väriltään rusehtavan läpikuultavaa, joten tuote ja pakkaus menevät samaa linjaa. Tuoksu on mielestäni makean kasvimainen, jopa glögi tulee tuoksusta mieleen. Geelimäinen shampoo on erittäin helppo levittää päänahkaan. Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti puhtaaksi, joten koen tämän sopivan hyvin hieman kärsineille hiuksille. Kuivumisen jälkeen hiukset olivat sileät ja helposti käsiteltävät. Minulla tulee usein takkuja hiustenpesun jälkeen, ja niitä ei nyt ollut lainkaan.


Sante Natural Balance shampoo maksaa noin 9 euroa. Esimerkiksi Ruohonjuuri myy tätä, kuten moni muukin luonnonkosmetiikkaa myyvä (netti)kauppa.

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo pullo! Tulee joku suklaashampoo mieleen ;) Mä olen tykännyt Santen suihkugeeleistä todella paljon. Niissä on juuri sellainen ihanan makea tuoksu, joihin tykästyn helposti. Luonnonkosmetiikan shampoita ja hoitoaineita en ole vielä kokeillut, mutta niistäkin on tulossa juttua blogin puolelle kevään aikana :) Saa nähdä miten niiden kanssa käy mun haastavan tukkalaadun huomioon ottaen :D

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on useampia kokemuksia luonnonmukaisista hiustuotteista, ja koostumuksissa ainakin on selvästi vaihtelua. Jotkut tuotteet ovat olleet aika vesimäisiä koostumuksiltaan, mutta suurin osa ihan "normaaleita" :)

   Poista
 2. Mä en muistini mukaan ole käyttänyt Santen shampoita, tää kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en ollut aiemmin käyttänyt Santen shampoita. Muutamaa Santen hoitoainetta olen kokeillut, mutta koin ne aika huonoiksi hoitavuudeltaan.

   Poista
 3. Hirmu hyvä vinkki, kiitos! Tykkään Santen suihkugeeleistä tosi paljon, nytkin käytössä. <3 Laitan tämän korvan taakse. :)

  VastaaPoista