sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Helmikuun loppuneet

Ensimmäisestä kuvasta löytyy vasemmalta alkaen e.l.f Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascara. Vakiotuotteeni, halpa ja toimiva tuote kulmiin.

Yves Rocher karitevoi huulivoide ei ollut kovin kummoinen kosteuttaja. Täällä esittelin Yves Rocherin uudistuneet värilliset huulirasvat, joissa koostumus oli paljon liukkaampi kuin näissä vanhoissa.


Essence Lash Princess arvostelu on täällä. Perushyvä ripsari, joka toimi hyvin, mutta kaipaan enemmän pituutta ripsiin.

Yves Rocher Pure Light meikkivoidenäyte jäi kokonaan käyttämättä. Tämä oli ehtinyt vanhentua, ja haju oli aika paha. En ole koskaan kokeillut YR:n meikkivoiteita, joten vähän harmittaa tämän pilaantuminen.

Lumene LAB silmänympärysvoide kosteutti ja oli siis takuuvarmaa Lumene laatua.


Petal Fresh Aloe Vera & Pomegranate kuorintaa käytin ison koon takia vartalolle, mutta toki myös kasvoille kuten on alunperin tarkoitettu. Kuorinta sisälsi hyvin rakeita, ja voisin ostaa tätä uudestaan iHerbistä.

The Body Shopin joulutuotetta, Frosted Cranberry suihkugeeliä on vielä vähän jäljellä, mutta kuvasin tämän jo nyt. Suihkugeeli oli tuoksultaan ihanan karpaloinen.


Yves Rocherin joulukäsisaippua Redberries oli myös todella hyvä ja marjainen tuoksultaan. Minulla oli joskus joku YR käsisaippua, joka pesi kädet hilseilevän kuiviksi, mutta tämä ei onneksi ollut sellainen. 

The Body Shopin satsumavartalokuorinta oli niin herkullinen, että teki mieli säästellä tätä pikkutuubia. Kuorinta olisi tosin voinut olla vähän tehokkaampi ja riittoisampi.


SPAresource Vanilla Grapefruit käsivoide tuli pikkutuubissa, joka kului todella nopeasti loppuun. Kosteutus oli ihan riittävä. Ei siis mitenkään erityinen tuote, mutta tuoksusta tykkäsin.

Oriflame Nature Secrets käsivoide Mint & Raspberry oli ihanan raikas tuoksu. Tätä voisin tuoksun takia ostaa vartalovoiteena, jos sitä on tarjolla. Muuten hyvin tavallinen käsivoide ominaisuuksiltaan.


Kicksin Fresh Green suihkugeeli oli aika miehekäs tuoksultaan, joten en osta toiste.

Biotherm Aquasource kasvovoide oli mukavat kevyt, mutta kosteuttava. Tätä voisin harkita ostavani täysikokoisen verran.

Helmikuun loppuneiden teema oli selvästi tuoksu. Tykkäsin todella monien tuotteiden tuoksusta, joka on minulle tärkeää kosmetiikkatuotteiden suhteen.

9 kommenttia:

  1. Tuoksut on mullekin tosi tärkeitä kosmetiikassa. Minttu ja vadelma -käsivoide kuulostaa ihanalta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahan tuoksuisia tuotteita on tympeää käyttää, koska on niin paljon ihania kosmetiikkatuotteita :)

      Poista
    2. Sanoppa muuta. Oikein ärsyttää nuo muutama pahanhajuinen tuote tuolla hyllyillä. Ei niissä sitten muuta vikaa ookaan kun tuoksu, mutta ei silti tekis mieli käyttää.

      Poista
  2. Aquasource on kyllä ihana voide, tykkään sen ihan omanlaisesta fiiliksestä kasvoilla. :)

    VastaaPoista
  3. Ihania loppuneita, rakastan raikkaita ja hedelmäisiä, eritoten sitrustuoksuja. Muuten tuo Aquasource jäi nyt kaivelemaan, sitä pitää hankkia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitrustuoksut ovat myös mun makuun. Aquasource vakuutti minut toimivuudellaan vaikka käytin pikkutuubin :)

      Poista
  4. Mistä olet ostanut tuon oriflamin käsivoiteen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä yhtään muista :D. En ole koskaan tilannut Oriflamelta mitään, joten olen varmaan saanut sen kaveriltani.

      Poista