lauantai 7. maaliskuuta 2015

Pirkka Argan kasvonaamio ja käsivoide

Pirkka heittäytyi innovatiiviseksi ja toi kauppoihin Argan tuotesarjan, joka sisältää puhdistusvaahdon, jalka-, vartalo-, kasvo- ja käsivoiteen sekä kasvonaamion. Ostin kokeiluun jännän kuuloisen naamiopakkauksen sekä käsivoiteen. Molemmat tuotteet löysin Anttilasta. Naamio maksoi 9,90 € ja käsivoide 3,65 €.


Naamiopakkauksessa tulee mukana 100 ml virkistävää aktivointinestettä ja 12 kpl yksittäispakattuja kasvonaamiotabletteja. Tuote lupaa olla kosteuttava ja virkistävä naamio, joka sisältää luonnon arganuutetta sekä hyaluronihappoa, joka estää ryppyjen muodostumista ja auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa. Ihosta tulee myös pehmeä, sileä ja miellyttävämpi. Naamio on kevyesti viilentävä ja mentolin tuoksuinen. Aktivointinestettä voi käyttää myös kasvovetenä. Ainetta jää varmasti naamioiden loppumisen jälkeen, joten pulloa ei tarvitse nakata roskiin.


Naamion kanssa saa hieman puuhastella, josta ainakin itse tykkäsin. Aktivointinestepulloa ravistetaan, jonka jälkeen avattu naamiotablettilokero täytetään nesteellä. Naaamio imaisi aktivointinesteen yhdessä hujauksessa. Lopputuloksena oli alla näkyvä, nesteen vaikutuksesta kohonnut naamio.


Seuraavaksi naamio rullataan varovasti auki, ja asetellaan kasvoille. Tälläisten naamioiden kanssa koen aina vähän hankaluutta, koska jotkut kohdat vähän repsottivat ja irtosivat helposti, jos liikkui. Ohjeessa sanotaankin, että sulje silmät, joten tällä kai vihjataan, että ota rennosti 10 minuuttia, äläkä poseeraa naamio kasvoilla blogia varten. Ihoa ei tarvitse pestä naamion käytön jälkeen.


Naamio tuntui kasvoilla raikkaalta, mutta myös kihelmöivältä. Voisin kuvitella, että herkkäihoiselle naamio voi olla liian voimakas. Tuoksu on myös todella mentolisen viileä. Kasvot jäivät luvatun raikkaaksi, iho pehmeni sekä huokoset näyttivät pienemmiltä. Ihon kihelmöinnistä huolimatta koin kasvojen myös tulleen hyvin kosteutetuksi. Kesäkuumalla naamio olisi varmasti aivan täydellinen raikastavan vaikutuksen takia. 


Nappasin mukaan myös Argan käsivoiteen, koska aina tarvitsee hyviä tuotteita käsien kosteutukseen. Arganöljy on inci-listassa vasta seitsemäntenä, mutta voide tuntuu silti hyvin kosteuttavalta. Miedossa tuoksussa on pieni arganöljyvivahde huomattavissa. Tuubin koko on 100 ml, joten hinta-laatusuhde on oikein hyvä.

Tuotteiden takaa löytyy tieto, jonka mukaan Argan-sarjaa valmistaa kotimainen Sim Finland Oy, joka on tunnettu etenkin hiustuotteiden valmistajana.

26 kommenttia:

  1. Tuo naamiosetti on kyllä niin jännä, että pitää varmasti tehdä sen kanssa lähemmin tuttavuutta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamion idea on kyllä hauska, kun voi vähän itse kikkailla sen kanssa :D

      Poista
  2. Otsikon luettua ajattelin että "Mitääää Pirkka?!" :D en oo koskaan ajatellu että Pirkka tekisi mitään tämmöistä! Pitänee perehtyä enemmän nuihin Pirkan tuotteisiin kerta sieltä löytyy tämmösiäkin hienouksia! :o ihanan värisiäkin vielä kaiken lisäksi nuo putelit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin yllätyin, kun kuulin näistä ekaa kertaa. Tosi hyvä, että Pirkkakin tarjoaa vähän erilaisia tuotteita :)

      Poista
  3. Jännä naamio, houkuttaisi kyllä itseäkin kokeilla ja ehkäpä mä vielä.. :) Hintakaan tuskin kovin korkea on, kun kyseessä on Pirkka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen viime aikoina innostunut käyttämään naamioita, joten tätäkin oli pakko kokeilla. Naamiopakkaus maksoi 9,90 euroa :)

      Poista
  4. Vilkaisin kaupassa tuota naamiota, mutta sillä hetkellä hinta kirpaisi joten jätin odottamaan parempia aikoja. Mutta jossain vaiheessa pakko ostaa kokeiluun, ehkäpä juurikin kesän kynnyksellä, voin kuvitella kuinka ihanalta tuo tuntuisi helteiden aikaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, että odotin tältä pari euroa halvempaa hintaa. Mutta toisaalta tässä on 12 naamiota, ja usein yksittäin myytynä edullisten merkkienkin naamiot maksavat 2-4 euroa.

      Poista
  5. Tuollaista naamiota on varmasti pakko joskus kokeilla. En tosin ole törmännyt tähän merkkiin vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. K-ryhmän kaupoista kannattaa bongailla, löytyy varmaan parhaiten Anttiloista ja Citymarketeista :)

      Poista
  6. No todellakin! En ole vielä lähikaupasta näitä bongannut. Toi naamio olisi kiinnostanut, mutta nyt sun kokemusten perusteella en tiedä uskallanko tän herkän nahkani kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oman kokemukseni mukaan tämä oli aika erikoinen, koska naamio kosteutti hyvin, mutta samalla tämä oli tujun tuntoinen iholla.

      Poista
  7. Putelit näyttävät kyllä todella kivalta, tykkään. Erittäin mielenkiintoinen uutuus, kiitos vinkistä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on aika raikas ja tyylikäs. Kiva, jos tästä uutuuden esittelystä hyötyä :)

      Poista
  8. Jes, olipa kiva lukea näistä kokemuksia. Menevät minullakin lähiaikoina kokeiluun. :)

    VastaaPoista
  9. Näinkin näitä jo Cittarilla, naamio ja puhdistusvaahto & kropparasva menee varmasti kokeiluun ennen pitkää.
    Hienoa että edullisempaankin kosmetiikkaan tulee muutakin kuin ne ainaiset perustuotteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itse nähnyt vartalovoidetta kaupassa, mutta googlasin että myös kasvovoide kuuluu Argan-sarjaan. Lisäsin nämä tekstiin. Erikoisuudesta peukku ylös Pirkalle :)

      Poista
  10. Mä olin ihan järkyttynyt, kun tajusin, että tää on Pirkka tuote eikä mikään 50 € kasvonaamiojuttu! En oo aiemmin törmännyt tähän tuotteeseen, kiitos että kerroit siitä, pakko ruokkiksella käydä K-Marketissa katsomassa, josko siellä olisi näitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli itsellekin yllätys, että Pirkka julkaisee näin mielenkiintoisia tuotteita :)

      Poista
  11. Oi, näitä täytyy kokeilla! Meinasin jo sen puhdistusvaahdon ostaa, mutta olisi ehkä pakko käyttää muita vastaavia eka loppuun. Käsivoidetta ei sitten olekaan koskaan liikaa ja tää naamio vaikuttaa kivan erilaiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangasnaamio on mullekin vaihtelua, koska yleensä käytän tavallisia voidemaisia :)

      Poista
  12. Tuo naamio kuulostaa siltä, että se olisi ihan kokelun arvoinen juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ainakin oman kokemukseni mukaan tätä kokeilemaan, naamiosta jäi kivan raikas fiilis :)

      Poista
  13. Holaaaa täällä uus sun blogiin tutustelija ^_^ Tähän oli pakko kommata ku repesin nauruun ton naamion kans,mulle tulee noista aina ihan kauhuelokuvat mieleen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa tutustumaan blogiin! Kangasnaamiot voivat kyllä näyttää kummitusmaisilta, joten mieluiten näitä käyttää kun olen yksin kotona :D

      Poista