lauantai 28. maaliskuuta 2015

Hullut Päivät ostokset

Kävin heti keskiviikkona Hulluilla Päivillä ja mukaan tarttui muutama kiva tuote. Aluksi tosin tuntui, ettei myynnissä ollut mitään kiinnostavaa. Mutta sitten bongasin kassan vierestä Balmi huulivoiteet, joita olen aikonutkin ostaa. Stockmannilla näiden normaalihinta on muistaakseni 6,90 €, mutta nyt hinta oli pari euroa alempi. Otin maut Minty ja Raspberry, myös kookoksen tuoksu oli tarjolla.


Mietin olisikohan jossain luonnonkosmetiikkaa hularihintaan, joten innostuin löytäessäni pöydän, johon oli kerätty Bio Beaute By Nuxe ihonhoitotuotteita. Mukaan lähti marjainen kuorinta sekä hoitava huulivoide vadelman sävyssä. Mielestäni nämä maksoivat aika vähän, noin puolet normaalihinnoista. Kuorinta oli 11 € ja huulivoide 7 €.


Nämä varmaan jäävät ainoiksi löydöiksi, ellen vielä sunnuntaina piipahda paikalla. Olen tyytyväinen tähän vadelmaiseen saldoon. Hassua sattumaa vai mitä, mutta kolme neljästä tuotteesta sisältää vadelmaa.

6 kommenttia:

 1. Multa taisikin jäädä hullut päivät tämän kevään osalta kokonaan välistä, vaikka nyt alkoi kyllä kiinnostaa erityisesti tuo kuorintavoide!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen varmasti kuorintavoiteesta ja muistakin tuotteista esittelyt, Sokoksella taidetaan tätä sarjaa ainakin myydä :)

   Poista
 2. Nuxen tuotteet vaikuttaa kivoilta. Itse en ostanut kuin käsisaippuaa ja normihintaan Armanin Eye Tintin. :D

  VastaaPoista
 3. Nuxe on ihana merkki, en tiennytkään että hullareilla oli tuollaisia ihanuuksia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvastossa näitä ei ollutkaan, mutta onneksi jaksoin pyöriä ruuhkassa että löysin Nuxet :)

   Poista