tiistai 17. maaliskuuta 2015

Lumene Blur, Nude Perfection ja CC meikkivoidevertailu

Lumenen meikkivoiteet ovat selvästi parantaneet laatuaan viime vuosina, joten minultakin löytyy kolme merkin meikkivoidetta, joiden ominaisuuksista tein tiivistelmän. Toivottavasti tästä on hyötyä, jos etsit mieluista meikkivoidetta Lumenen valikoimista. Kaikki kolme tuotetta; CC, Blur ja Nude Perfection ovat todella hyviä, mutta näissä on selkeät erot ominaisuuksien suhteen.


CC Color Correcting Cream
- heleän ja puolipeittävän lopputuloksen jättävä meikkivoide.
- vaalein sävy Light on keltapohjainen ja  Bluria asteen tummempi.
- iho jää hieman kiiltäväksi, joten meikkivoide sopii parhaiten kuivalle ja normaalille iholle.
- pakkaus on uudistunut, täältä löytyy uusi ulkoasu.


Longwear Blur Foundation
- peittävä ja mattapintainen lopputulos, joten tämä on hyvä epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle.
- siloittaa ihohuokosia.
- sävy 0 Light Ivory (Valon hehkua) on vaalein sävy näistä kolmesta meikkivoiteesta. Sävy 0 on punapohjainen väri.


Nude Perfection Fluid Foundation
- meikkivoiteella saa kevyen peiton, mutta kerrostaminen tuo lisää peittävyyttä ilman meikkimaskilta näyttämistä.
- tuotteen sanotaan sopivan normaalille ja rasvaiselle iholle, mutta minusta tämä ei ole paras vaihtoehto helposti kiiltävälle iholle.
- vaalein sävy 1 Classic Beige (Kultahiekka) on aika tumma, joten väri ei sovi vaaleimmille.
- koostumus on hyvin juoksevaa.


Kuvassa on vasemmalta alkaen CC, Blur ja Nude Perfection näytteet. Värien ja koostumuksien erot näkyy tässä hyvin. Blur on kiinteää, kun Nude Perfection on nestemäinen ja CC onkin sitten näiden kahden välimuoto.Tästä kolmikosta suosikkini on CC meikkivoide, joka mielestäni jättää ihon kauneimman näköiseksi ja hehkuvaksi. Nude Perfection on jäänyt vähemmälle käytölle tumman värin ja kevyen peittävyyden takia, mutta ehkä kesällä tämä menee paremmin. Viime aikoina olen ihastunut CC:n ja Blurin sekoitukseen, jossa Blur tuo iholle lisää peittävyyttä ja mattaisuutta, mutta CC pitää kokonaisuuden raikkaana.

12 kommenttia:

 1. Kiva ja hyödyllinen vertailu. Multa löytyy nämä kaikki mutta Blur on vasta käytössä. Siitä olenkin tykännyt! CC odottaa kesää ja tuosta nudesta en tiedä tykkäänkö jos se on luirua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään vähän paksummasta koostumuksesta, joten Nude perfection ei siltäkään osin ole suosikkini. Nude on pakattu pumppupulloon, joten sen kanssa saa olla vähän varovainen nestemäisyyden takia :)

   Poista
 2. Hei hirmu kiva vertailu! :) Ite oon pitkään miettinyt tuota CC-voidetta kun sitä joka paikassa hehkutetaan, mutta en oo kuitenkaan testannut. Tuo Blur kuulostaisi kyllä ainakin miulle vielä mielenkiintoisemmalta ja miun naamalle toimivalta! Vaikeinta vain näidenkin kanssa on se, että yleensä vaaleinkin sävy on miun kalpealle naamalle liian tumma :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä harmi, ettei Lumenen valikoimista löydy aivan vaaleita sävyjä. Näistäkään kolmesta väristä mikään ei ole varmaankaan sopiva, jos on todella vaalea kasvoiltaan.

   Poista
 3. Kiva vertailu meinaten itsellä on kokemusta vain Blurista ja CC:stä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos tästä on tykätty :). Seuraavana hankin varmaan Lumenen mattavoiteen, joten pitääpä sekin sitten lisätä listaan.

   Poista
 4. Tämäpä oli mielenkiintoinen. Olen CC-voidetta Lumenen siis, käyttänyt pitkään. Sitten ihastuin täysin Bluriin, etenkin kun iho tässä kohden talven jälkeen on aika kulahtanut. CC voidetta taas kesällä. Tuota itse meikkivoidetta voisi laittaa juhliin kenties ja pidempään kestävyyteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CC on ollut munkin suosikki jo pitkään, ja kaikkihan tätä tuntuu kehuvan. Varmasti yksi Lumenen myydyimmistä tuotteista :)

   Poista
 5. Harmi kun tuosta Blurista vaalein sävy on punapohjainen, muuten varmaan hankkisin sen heti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiseksi vaalein taitaa olla keltapohjainen, mutta sitten se saattaa ollakin jo liian tumma.

   Poista
 6. Minulla on kokemusta vain blur voiteesta ja olen tykännyt. Pitäisi varmaan myös kokeilla tuota CC:tä, mutta pelkään, ettei se peitä nenässä olevia couperosaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CC ei tosiaan peitä pahimpia ihovirheitä, mutta toki peitovoiteen avulla se voisi toimia :)

   Poista