keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Korealaista ihonhoitoa

Ensimmäisessä tilaamassani Memeboxissa tuli Touch By Lee Kyung Min Extreme Shield Master. Kyseessä on tuotemerkki, joka on erikoistunut talvi-ihon hoitamiseen. Extreme Shield Master ampulli sisältää öljyjä, jotka kosteuttavat tehokkaasti kylmästä kärsinyttä ihoa. 


Öljy tulee esiin päästä, jossa on kuvassa näkyvät pienet harjakset. En tiedä onko tarkoituksena hieroa öljy ihoon, ja samalla harjata kuivat osat kasvoista tasaiseksi. En kokenut kovia harjaksia miellyttäväksi ihoa vasten, joten levitin öljyn sormin. Öljy on kuitenkin tehokasta, ja toimii hilseilevän kuivaan ihoon välittömästi. Tuote imeytyy myös melko nopeasti, eikä jätä tahmaista pintaa iholle. Hinnaksi tälle mainittiin 46 dollaria, joten aika tyyris tuote pieneen kokoon nähden.


echoice Hand Therapy käsivoide tuoksussa Sweet Rose & Sheabutter tulee kauniissa, metallia muistuttavassa pakkauksessa. Tuoksu tässä on nimensä mukaisesti ruusuinen.


Odotan aina sheavoita sisältäviltä käsivoiteilta erinomaista kosteuttavuutta. Ihan siihen tämä ei yllä, mutta käsivoide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihan riittävästi. Kevättä kohden varmasti oikein toimiva käsivoide. Memeboxin mukaan hinta on vain 2 dollaria.


Memeboxien ja muutamien Ebaystä tehtyjen tilausten myötä tulen jatkossakin esittelemään blogissa aasialaista kosmetiikkaa. En ole vielä ihan kokonaan hurahtanut aasian ihmeisiin, mutta mielenkiinnolla tutustun uusiin ja erikoisiin tuotteisiin.

2 kommenttia:

  1. Jotenkin suloiset nuo harjakset tuossa öljyssä, kuulostaa kivalta tuotteelta muutenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on varmasti hyvä tuote, jos iho kuivuu paikoittain hilseilevän kuivaksi. Itselläni näin käy onneksi vain pari kertaa talvessa :)

      Poista