tiistai 24. maaliskuuta 2015

Nuxe, Vichy & La Roche-Posay voidetrio

Kauneusboksien ansiosta minulta löytyy kosteusvoiteita riittämiin, ja nytkin muistin pari purkkia, jotka odottivat käyttöönottamista entisten loputtua. Eipä välttämättä tarvitse itse ostaa voiteita, kun jemmoista löytyy aina jotain Livboxin tai Lookfantasticin Beauty Boxin tuomaa.


Nuxen Nuxellance Detox voide uudistaa ja puhdistaa ihon yön aikana. Aamulla iholla pitäisi olla "cool glow". Tuotetta voi käyttää yksin tai kosteusvoiteen alle, mutta tämä oli niin kosteuttavaa, että pieni tippa riitti yksinään koko kasvoille. Ja voin olla samaa mieltä, että iho näytti aamuisin virkistyneen kuulaalta. Voiteen anti-aging ominaisuus on minulle vielä turha ja tuote maksaa noin 70 €, joten en ole heti ryntäämässä tätä ostamaan, vaikka mahtava tuote onkin kyseessä.


Vichy Aqualia Thermal Rich on rauhoittava kasvovoide, joka auttaa parantamaan ihon omaa kosteustasapainoa. Näytepurkki on kaunis miniversio täysikokoisesta voiteesta. Lasinen pakkaus antaa heti laadukkamman fiiliksen, kuin muovituubiin laitettu näytekoko.


Vichyn voiteiden tuoksut eivät ole koskaan olleet suosikkejani, ja tässäkin on mieto naisellinen tuoksu. Voide on yllättävän kevyen tuntoinen, vaikka kyseessä onkin hoitava tuote. Tehokkaan kasvojen puhdistuksen jälkeen iho tuli hyvin kosteutetuksi, joten peukku ylös.


La Roche-Posay Lipikar Baume AP on monikäyttöinen, kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu tasapainoittava voide. Tätä voi käyttää vartalolle sekä kasvoillekin. Minulla ei ole niin kuivia kohtia ihossa, että tarvitsisin välttämättä näin hoitavaa ja kutinaa poistavaa voidetta.


Olen kuitenkin käyttänyt Lipikar voidetta niin kasvoille kuin käsillekin. Etukäteen ajattelin voiteen olevan paksua jankkia, mutta koostumukseltaan tämä olikin ihan normaalivoide. Tuote on hajusteeton, joka tässä tapauksessa tarkoittaa hieman etikkaista tuoksua. Koko vartalolle en tätä tykkäisi käyttää tuoksun takia, koska välillä huomasin ihmetteleväni miksi käteni haisevat vähän oudolle. Tehokas voide, mutta tuoksun takia en ostaisi tätä itse.

8 kommenttia:

  1. Mä tykästyin tuohon Vichyn kasvovoiteeseen saatuani sen LivBoxista ja harmitti suuresti, kun kyseinen pakkaus oli niin pieni! Tuo Nuxenkin voide kuulostaa ihan mahtavalta, mutta hinta on tosiaan aika suolainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläiset 15 ml pakkaukset ovat loistavia kokeilua varten, koska ainakin mulla purkki riittää niin kauan, että ehdin hyvin mielipiteen muodostaa. Nuxe oli kyllä yllättävän hintava.

      Poista
  2. Nuxen voide kuulostaa juuri sellaiselta, josta saattaisin pitää, varsinkin, kun Nuxen tuotteet on muutenkin mieleeni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytetuubi onnistui minut ainakin vakuuttamaan, ja plussaa siitä, että tämä on lähes luonnonkosmetiikkaa :)

      Poista
  3. Vichyn voiteesta tykkäsin kovasti, purkki kuluikin jo loppuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin sain jo Vichyn loppumaan, tykkäsin etenkin sen raikkaudesta :)

      Poista
  4. Blogissani on sinulle haaste. Käyhän kurkkaamassa. :)

    VastaaPoista