torstai 26. maaliskuuta 2015

Memebox Bloggers Picks

Memeboxien toimitus on tännepäin maailmaa lopetettu, mutta minun jo viime kuussa saapunut viimeinen boksi olikin aivan paras. Boksin koko nimi on Superbox #70 Thumbs Up! Bloggers´ Picks, johon Memebox kauneusbloggaajat ovat valinneet suosikkejaan.


LakyKin Aqua Exfoliator For Body poistaa kuolleet ihosolut ilman kovaa kuorintaa. Tuotetta suihkutetaan vartalolle suihkun jälkeen ja ihoa hierotaan kevyesti, jolloin kuolleet ihosolut ja muut epäpuhtaudet kuoriutuvat pois. Kuorinnat ovat suosikkituotteitani ihonhoidossa, joten erikoisemmat tuotteet kelpaavat mieluusti. Hinta 14 $.


Tämä söpö pakkaus herätti eniten kiinnostusta minussa. Evas Cosmetics Vitamin Cleansing Dessert poistaa meikin ja lupaa puhdistaa myös ihohuokoset tehokkaasti. Otin tämän jo testiin, ja arvostelu on tulossa. Hinta 18 $.


Kosteusvoiteita tuntuu olevan joka boksissa, kuten tässäkin. Secret Key Color Recipe The Pink Cream tiukentaa ja virkistää roikkuvaa ihoa. Kuulostaa vähän vanhemmille suunnatulta ryppyvoiteelta, mutta tämäkin tulee käyttöön. Hinta 34 $.


Croquis Dual Concealer on kaksipäinen peitetuote. Tässä on anti-wrinkle peitevoide ja toisessa päässä näpyille tarkoitettu peitevoide. Sävyt vaikuttavat vähän liian tummilta, mutta pitää vielä kokeilla kasvoille. Hinta 27 $.

N.S.M Exciting Snow Cooling Tint sävy 04 kuulostaa mielenkiintoiselta. En ole aiemmin kokeillut aasialaista värikosmetiikkaa muutamaa korealaista BB-voidetta lukuunottamatta. Sävy näyttää huulilla kirkkaan punaiselta. Hinta 18 $.


Purebless Galactomyces 100% sitoo kosteuden ihoon, mutta puhdistaa myös ihohuokoset ja auttaa vähentämään ryppyjä. Huokosten puhdistaminen on selvästi aasialaisten suosikkitouhua, mutta kelpaa se minullekin. 

Hiustuotteita en ole aasialaisilta merkeiltä kokeillutkaan. Nyt tuli testiin HAIR+ Velvet Nutri-Injection tuubi, joka korjaa hiuksiin syntyneitä vahinkoja kuten kärsineet latvat. Hinta 5 $.


Loppuun vielä hauska ruiskemallinen 23 Years Old Air-Iaynic Pore Mask. Tuotetta levitään naamiolle, joka näkyy tuossa ampullin alla. Vaikutusaika on 30 minuuttia. Naamio pienentää suurentuneita ihohuokosia ja estää näppyjen ilmestymistä. Eiköhän tämän boksin jälkeen ihohuokosten pitäisi olla kunnossa.


Kokonaisuudessaan olen todella tyytyväinen boksin sisältöön. Mielekiintoisia tuotteita ja kaikki olivat Memeboxin mukaan täysikokoisia, vaikka tuo hoitoainetuubi olikin tosi pieni. Hintaa laatikolla oli 33 euroa postikuluineen. Memeboxia jää tämän myötä ikävä.

8 kommenttia:

 1. Jopa on jännän kuuloinen tuote tuo vartalokuorinta. :D

  VastaaPoista
 2. Onpas mielenkiintoinen boxi! Harmi, että lopettivat toimitukset. Olen itse työmatkoilta ostanut aika paljon aasialaista kosmetiikkaa, mutta parin kampaajallakäynnin jälkeen tullut siihen tulokseen, että hiustuotteita ei kannata sieltä hankkia, sillä sikäläisten hiuslaatu on ihan toisenlainen.

  Viimeksi kun kävin kampaajalla sielläpäin, voivotteli kampaajatar kovin minun "niin ohutta tukkaani", hehheh! Ja siis minullahan on todella paksu tukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on varmasti totta, että hiuslaatu on aivan eri. Kiva kuitenkin edes pikkutuubin verran kokeilla tätä, ja katsoa miten se sopii minun tukalle :)

   Poista
 3. Täydellisen oloinen boksi ja tosiaankin, kylläpä on erikoisen kuuloinen vartalonkuorinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä boksissa oli vähän kaikkea, niin ihonhoitoa kuin meikkejäkin, joten siksikin tykkäsin tästä niin paljon :)

   Poista
 4. Huuiii miten mielenkiintoisen ja jännittävän näköisiä tuotteita! :D Kaikkien ulkonäkö on niin houkutteleva! Vitsi tuo kuorintauttu kuulostaa kivalta ja tuota latvahoitoainetta ois kiva päästä kokeilemaan. Aivan mahtavan näköisiä ja varmasti mukavia tuotteita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia tuotteita en ole vielä testannut, mutta innolla odotan kokeilua. Moni tuote on niin erikoinen, ettei kyllä yhtään tiedä mitä odottaa :D

   Poista