torstai 5. maaliskuuta 2015

Apteekin kosmetiikkauutuudet

Harvat postikustin tuomat mainokset jaksavat minua kiinnostaa, mutta apteekin mainoslehti tulee aina selattua. Tällä kertaa lehdessä kiinnosti Avènen uutuus korkkimekanismi, joka lupaa tuotteen säilymisen steriilinä koko sen käyttöajan. Ehkä patenttimekanismi on tarpeen todella herkälle iholle, mutta en osaa sanoa keksinnön todellisesta hyödystä.


Apteekkien värikosmetiikkatuotteisiin en olekaan aiemmin tutustunut, mutta Avènelta on ilmestynyt myös uusia meikkejä. Minua kiinnosti etenkin Couvrance Duo Lip and Lip Contours 2 in 1 huulipuna, jossa on toisessa päässä huultenrajauskynä. Kätevää, ettei tarvitse aina etsiä rajauskynää, joka on myös täydellisesti huulipunan väriin sopiva.Bottega Verde on italialainen tuotemerkki, johon haluaisin tutustua lisää. Apteekeissa on tarjolla ainakin hiustenhoitotuotteita, alumiiniton deodorantti ja karbamidi jalkavoide. Koko valikoima on esillä nettikaupassa, sieltä löytyy esimerkiksi ihonhoitotuotteita, meikkejä ja esimerkiksi tuoksukynttilöitä. Pitääkin muistaa käydä apteekissa vilkaisemassa näitä.ACOn uudistuneet tuotteet ovatkin vilkkuneet blogeissa. Uudet purkit näyttävät tyylikkäiltä ja hintaansa arvokkaammilta.


Kuvat lainattu apteekkiverkko.fi asiakaslehdestä.

8 kommenttia:

 1. Nuo Acon tuotteet kiinnostaa kovasti. Ja niissä on kohtuullinen hinta. Tuo steriilikosmetikka olikin vieras ilmiö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apteekkikosmetiikassa riittääkin tutkittavaa, vaikka harmittavan usein käyn vain nopeasti hakemassa sen buranapaketin, enkä perehdy valikoimiin :)

   Poista
 2. Mulla onkin Acon putsari käytössä tällä hetkellä ja se on kyllä suoraan sanottuna ruma nuihin uusiin pakkauksiin verrattuna. :D

  VastaaPoista
 3. Noo nyt se selvisi! Mie ihmettelinkin että mikä ihme miun yhdessä apteekista ostetussa pesugeelissä on vikana, kun se korkki siinnä naksahtaa periaatteessa kahteen otteeseen kiinni :D vissiinkin just tuollainen steriili systeemi siis kyseessä, hahah oon koko ajan luullu että se on jollain tavalla viallinen! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että selvisi :D. Joskus kosmetiikan suhteen ei aina tiedä onko tuotteessa joku vika vai onko se ominaisuus.

   Poista
 4. Acolta ja Avenelta olen joskus jotain käyttänyt. Acon uudistunut ilme on musta tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ACOn hoitava huulivoide sinisessä pakkauksessa on mun ehdoton suosikki. Livboxissa tullut ACOn mattavoide ei toiminut mulla, mutta tosiaan uusi tyyli on kiva.

   Poista