torstai 12. maaliskuuta 2015

Lookfantastic Beauty Box March

Aina yhtä mielenkiintoinen Lookfantasticin Beauty Box saapui taas ilostuttamaan minua.


Ensimmäinen ajatukseni tästä kaverista oli, että onpa hiukan ruma ja halvan näköinen hiusharja. Kumisen pinnan takia Wet Brush harjasta saa hyvän otteen ja se onkin tarpeen, koska tällä voi harjata märät hiukset vaikkapa suihkussa. Minulla on Tangle Teezer joka päivä käytössä, mutta on jännä nähdä kuinka tämä pärjää vertailussa. Hinta 7,99 puntaa.


Nudestix Magnetic Colour Gift sävy Gilt on kultainen sävy, jonka lupaa intensiivistä väriä ja hyvää pysyvyyttä. Saa nähdä miten tämä toimii minun luomillani, joilla ei yleensä tälläiset kynät tai voidemaiset tuotteet pysy lainkaan. Hinta 24 puntaa.


Kynälinjalla jatketaan. Lord & Berry Line/Shade Kajal & Eye Pencil Liner on esittelyn mukaan sillkisen pehmeä ja semi-matta koostumukseltaan. En tiedä kokeilenko tätä itse, koska kyniä minulla riittää. Meikkikyniä voisi boksissa vähentää, koska parilla viime kerralla näitä on tullut. Hinta 10 puntaa.


Yksi kiinnostavin purkki on Blissin Fatgirlslim, jota tiukentaa, hoikentaa ja vähentää selluliitin näkymistä. Jännä nähdä toimiiko tämä käytännössä. En itse ostaisi tälläistä tuotetta, koska en usko voiteen pystyvän mainittuihin temppuihin. Hinta 10,40 puntaa.


Cowshed Lippy Cow on luonnonkosmetiikkatuote, joka korjaa kuivat huulet pussailtavan pehmeiksi. Minulle kelpaa aina luonnolliset huulivoiteet. Hinta 5 puntaa.


Ainoa vaihtoehtoinen tuote oli Caudelie seerumi tai Nuxen Nuxellence Detox voide. Caudelie olisi ollut mieluisampi, mutta pienen perehtymisen jälkeen tämäkin vaikuttaa kivalta. Voidetta käytetään illalla, ja se lupaa tasoittaa, uudistaa ja elvyttää sameaa ihoa. Näytekoko 15 ml, hintaa ei mainittu.


Mukana tuli siis kolme täysikokoista ja kolme reilua näytekokoa. Aika tasaisen hyvä boksi kokonaisuudessaan. Lookfantasticin laatikko sisältää on aina mielenkiintoisia ja itselle uusia merkkejä.


Lookfantastic Beauty Box maksaa 21,30 € plus postikulut 5 euroa. Postikulut voi välttää, jos tilaa vähintään 50 punnalla Lookfantasticin nettikaupasta. Katsoin sähköpostista, että itse maksoin boksista 20,55 €, joten hintaa on kai nostettu. Vielä viime kuussa ei ollut edes postikuluja, joten aika monella eurolla on boksin hintaa korotettu.

Huomaako kukaan eroa kuvien latautumisen nopeudesssa? Sain ystävällisen kommentin siitä, että kuvani latautuvat hitaasti, joten pienensin kuvakokoa. Itse en ollut hitautta huomannut, mutta nyt kuvien pitäisi latautua ripeämmin.

9 kommenttia:

  1. En huomaa eroa kuvien latautumisessa. Mutta boxi vaikuttaa tosi kivalta, olisin varmaan tykännyt kaikista mutta tuo selluliittivoide... :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ole huomannut hitautta, mutta pienensin silti kuvia, jos jollakin hidastelee. Bliss on merkkinä hyvä, mutta selluliittivoiteen tehoihin suhtaudun varauksella :D

      Poista
  2. Ripeämmin latautuivat. ;) Itseasiassa munkin piti joskus sanoa siitä... Nuxe, huulirasva ja Bliss kivoja tuotteita tässä boxissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että joku sanoi :D. On vähän unohtunut kuvien pienentäminen ja kun itsellä kuvat latautuu normaalinopeudella, niin en ole hoksannut mitään ongelmaa :)

      Poista
  3. Minulle tuli hiusharja violettina (joka on sattumalta lempivärini) ja näyttää näppärän kokoiselta matkoilla. Tuo luomivärikynä vaikutti mahtavalta, mutta itsekään en tuosta selluliitti(?)voiteesta oikein välittänyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Violetti on myös yksi minun suosikkiväreistä, mutta kyllähän tämä keltainenkin menee. Itse harjaa en ole vielä kokeillut, no en oikeastaan vielä mitään boksin tuotteita ole ehtinyt testailla :D

      Poista
  4. Moi! Katsoin noita bokseja noiden omilta sivuilta ja joissain ei lue mitään, joissain lukee "free gift" ja joissain "multi buy". Mitä ne tarkoittaa?

    VastaaPoista
  5. Ja tajusin jo itsekin... Sori!

    VastaaPoista