keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Naama kuriin

Kevään kunniaksi olen koettanut hoitaa ihoani paremmin, jotta kasvojen epäpuhtaudet vähenisivät. Minulla tulee helposti näppyjä etenkin leukapieliin. Toimivien tuotteiden lisäksi myös kaulahuivin ja tyynyliinan ahkera vaihtaminen ovat tärkeitä juuri tälle kohtaa kasvoja.


Puhdasta ihoa tavoittelen Sebamed Clear Face Care Gel kasvovoiteella, joka on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle. Voide myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tämän jälkeen laitan kasvoille Weleda Aknedoron Purifying Lotionia, joka hoitaa ja poistaa ihon ongelmakohdat. Teepuuöljy on myös tunnetusti tehokas epäpuhtauksille, joten sitäkin minulta löytyy pipettipullossa Kruidvat-merkiltä.


Suolasaippuaa olen aiemminkin käyttänyt, mutta annan sille nyt uuden mahdollisuuden. Luonnollinen ihon desinfioija voi olla liian tymäkkä herkälle iholle, mutta minun naamani ei ole ollut moksiskaan.


En käytä kaikkia tuotteita yhtä aikaa, mutta annan kullekin tuotteelle useamman viikon aikaa näyttää tehonsa, ja katsotaan sitten mitkä nousivat suosikeiksi.

4 kommenttia:

 1. Jään odottamaan testituloksia, tiedän sitten mitä neuvoa näppylöistä kärsiville ystävilleni. :) Itse en omaan ihooni voi näitä kokeilla, kun tarpeet on niin erit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tästä on välillisesti hyötyä :). Weledan käyttöä odotan ainakin innolla.

   Poista
 2. Innolla jään odottamaan testituloksia, nimittäin sama täällä, eritoten leukapieliin tulee finnejä. Mietin johtuuko jotenkin että hiukset yöllä hikoiluttaa vai mikä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan on vaikea sanoa yhtä syytä näppyihin. Musta tuntuu, että finnit tulee aina samaan paikkaan.

   Poista