perjantai 20. maaliskuuta 2015

Nivea Lip Butter Cocoa uutuus

Kuulin, että Nivea Lip Butter huulivoiteista on tullut myyntiin kaksi uutta tuoksua, kaakao ja kookos. Tiesin heti haluavani näistä toisen. Kookos ei ole koskaan ollut makuuni, joten Cocoa Lip Butter oli minulle helppo valinta.



Nivean Lip Butterit ovat olleet ehdottomasti suosikki huulivoiteitani viime syksystä asti. Paksu koostumus hoitaa ja pysyy kauan huulilla. Näiden ominaisuuksien takia voin antaa anteeksi purkkipakkauksen, jota yleensä välttelen huulivoiteiden kohdalla. Lip Butterit ovat minulla pysyneetkin kotikäytössä, koska en viitsi sotkea purkkia ulkona likaisilla sormilla.



Minulta löytyi jo ennestään mustikkajogurtin tuoksuinen Blueberry Blush ja ihanan makea Vanilla & Macadamia. Cocoa tuoksuu mielestäni jopa vähän kahville, eikä niinkään makealle suklaalle, kuten itse kuvittelin. Myynnissä on myös tuoksut Raspberry Rose, Original ja toinen uutuus Coconut.


Parikin kauppaa tuli kierrettyä kaakaovoidetta etsiessä, mutta lopulta purkki löytyi Citymarketista 3 euron hintaan.

12 kommenttia:

  1. Multa löytyy myös tuo Vanilla & Macadamia ja Blueberry Blush, joka on yksi suosikkihuulivoiteistani :) Noi on tosiaan koostumukseltaan todella hyviä ja pitääkin katsella, josko jostain löytäisin myös tuon Cocoan! Kookos ei kuulu myöskään mun suosikkeihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin täälläpäin Citymarket oli ainoa josta tätä löytyi. Kävin läpi Stockmannin, Anttilan ja Prisman :D

      Poista
  2. en omista kuin vanilja ja macadamia tuoksuisen, mutta vähän himoittaisi kokeilla tuota mustikkaa,sillä rakastan mustikkaa ihan kaikessa!:D Ja nuista uutuuksista en ookkaan kuullut:o Ehkä jos noista kahdesta uudesta pitää jompi kumpi valita niin se on tuo kookos:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi hauska nuuhkaista sitä kookoksen tuoksuista huulivoidetta, koska tämä kaakao oli ainakin vähän yllätys. Odotin jotain paljon makeampaa :)

      Poista
  3. Oijoi! Täytyykin kipasta hakemaan nuo molemmat, mun ihan lemppari tuo mustikka! Onkohan sitä Caramel-versioo suomessa ollenkaan, oon joskus jossain (suomalaisessa) blogissa siitä kuvan nähnyt? Ei oo tullu ainakaan ittee vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietääkseni Caramel-tuoksua ei myydä Suomessa, olen nähnyt myynnissä vadelman, mustikan, vanilla & macadamian, originalin ja nämä uudet kookoksen ja kaakaon :)

      Poista
  4. Nää ois varmasti niiiin herkullisia! :) Pitäisi napata mukaan kaupasta, varsinkin tuo vanilja-macadamia-voide kuulostaa hyvältä ja nämä kaakao ja kookos uutuudet kieltämättä myös! NAM!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksut ovat kyllä ihania, mutta tykkään myös todella paljon näiden hoitavuudesta :)

      Poista
  5. Kaakao kiinnostaisi minuakin, varsinkin jos se tuoksuu vähänkään kahville, vaikka suklaakin olisi kelvannut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaakao oli jännän tuoksuinen, koska minä ainakin haistan tässä kahvin :)

      Poista
  6. Multa löytyy tuo mustikka yöpöydän laatikosta :) Se tuli Livboxin mukana. Voisin hankkia pari muutakin makua! Tuo Vanilja & Macadamia on varmaan aika ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanilja & macadamia onkin mun suosikki. Livboxista minäkin sain tuon mustikan ja tykästyin siihen niin paljon, että ostin lisää :)

      Poista