maanantai 9. helmikuuta 2015

Lookfantastic Beauty Box February 2015

En tiennyt yhtään mikä paketti postissa odotti, joten helmikuun Lookfantastic Beauty Box yllätti minut ihan kokonaan.


Ensimmäisenä on Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar, joka kuorii ja puhdistaa ihon. Saippua lupaa myös parantaa ihon kuntoa Kuolleenmeren mudan avulla. Tämä kuulostaa hyvältä, vaikka boksissa tuli melkoisen pieni pala. 97 % tuotteen aineksista ovat luonnollisia.


Dr. PAWPAW Multipurpose Soothing Balm on monitoimivoide, joka sisältää luonnollisia aineksia. Paketissa tuli The Original Balm. Voidetta voi käyttää iholle, huulille ja hiuksille. Innolla testaan tätäkin. Koko 10 ml.


Korres kiinnostaa aina, joten mielelläni otan vastaan Citrus Body Milkin. Koko 50 ml.


MONU Illuminating Primer SPF 15 lupaa tehdä ihosta virheettömän pohjan meikille. Meikipohjustaja silottaa ihon ja vähentää näppyjen näkymistä. Kiva tätäkin kokeilla, vaikka 90 prosenttia pohjustajista ei toimi ihollani. Koko 20 ml.


BellaPierre Cosmetics mineraalimeikkikynä on boksin ainoa tuote, joka jää varmaan käyttämättä. Kynä on varmasti laadukas, mutta olen todella laiska rajaamaan silmiä eikä harmaa ehkä ole kaikista mieluisin väri. Täysikokoinen tuote.


Moroccanoil Treatment hiusöljy on minulle jo entuudestaan tuttu, ja olen tykännyt tästä tosi paljon. Nykyinen pullo alkaakin sopivasti jo tyhjentyä. Koko 25 ml.


Suurin osa laatikon sisällöstä oli näytekokoisia, mutta kaikki tuotteet vaikuttavat ainakin ennakko-odotusten mukaan laadukkailta. Vaikea nostaa yhtä suosikkia helmikuun boksista, mutta Korres, Dr.PAWPAW ja Erno Laszlo saippua innostivat eniten.


Lookfantastic Beauty Box maksaa 20,40 € (+ 0,20 € PayPal-maksusta). Tähän hintaan ei tule postikuluja, jos tilaa paketin jälkikäteen. Boksin voi myös ennakkotilata, jolloin postikulut lisätään hintaan.

10 kommenttia:

  1. Näköjään samat tuotteet olivat minun boxissani, eli vaihtelua boxien välillä ei ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat tuotteet tosiaan näyttää olevan joka boksissa, paitsi meikkikynän värit vaihtelee. Ihan kiva välillä, että kaikki saa samanlaiset purkit, ettei sitten harmita jos joku toinen sai paremmat vaihtoehdot :D

      Poista
  2. Hyvä boxi ja mielenkiintoisia tuotteita. :)

    VastaaPoista
  3. Wau mikä paketti! Ja tuo Morocconoil niin riittoisaa, että vaikka olisikin pieni puteli, haitanneeko mitään. :) Tuosta Korresin ihanuudesta en ole ikinä kuullut, saakohan Suomesta. Rakastan sitruunaa, joten on taatusti ihana. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 25 millilitran pullo Moroccanoilia riittää mulla varmaan pari vuotta :D. Korres.fi nettikaupassa näytti olevan Citrus vartalovoidetta tuubissa :)

      Poista
  4. Oi ottaisin mielelläni nuo kaikki, paitsi sen kynän. Aika hyvä boksi! Pitäisköhän itsekin harkita tilaamista.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä hyvä boksi, en pettynyt yhteenkään tuotteeseen :)

      Poista
  5. Näköjään nyt lisätään boxiin postikulut myös jälkikäteen tilatessa 5 e, jos tilaa alle 50 punnalla :(
    AP

    VastaaPoista